De Schaduwzijde van Anadrol: 5 Belangrijke Bijwerkingen

anadrol bijwerkingen

Anadrol is slechts een van de vele merknamen van Oxymetholone; een extreem populair bulking steroïde in bodybuilding kringen, bijgenaamd ‘A-bombs’. Het is geen verrassing dat Anadrol een gecontroleerde stof is, illegaal om te gebruiken buiten de voorgeschreven doeleinden. Toch proberen hard-gainers over de hele wereld het te bemachtigen, maar tegen welke prijs voor hun gezondheid?

Laten we snel kijken wat Anadrol eigenlijk is voordat we ingaan op de nare details van wat het met je lichaam kan doen.

WAT IS ANADROL?

Anadrol is een extreem sterk androgeen steroïde dat voor het eerst werd geproduceerd in de jaren 1960. Het kan je rode bloedceltelling verhogen, dus het kan goed zijn voor mensen die lijden aan ernstige bloedarmoede. Het is ook gebruikt om osteoporose te behandelen en heeft recentelijk een toename in populariteit gezien om HIV/AIDS verspillingsyndroom te behandelen. Met zijn vermogen om de productie van bloedcellen te bevorderen en stikstofretentie te verbeteren, is het geen verrassing dat Anadrol je vermogen verbetert om massa op te bouwen door de eiwitsynthese te verbeteren. Effectief heeft Anadrol de kracht om van je lichaam een spieropbouwende krachtpatser te maken.

De standaard dagelijkse dosering van Anadrol is 50mg. Met Anadrol 50 tabletten als de gebruikelijke dosis Oxymetholone op de markt, kunnen bij deze dosering gematigde winsten worden gemaakt. Vaak wordt deze dosering verhoogd tot 100mg door veel bodybuilders waar de winsten veel meer uitgesproken zijn, het verhogen van de dosering tot 150mg heeft een minimaal effect maar verhoogt dramatisch de bijwerkingen en wordt algemeen beschouwd als niet de moeite waard.

Als een van de krachtigste steroïden die vandaag beschikbaar zijn, zou alleen een dwaas geloven dat er zoiets bestaat als Anadrol bijwerkingen. Laten we eens kijken naar 5 van de belangrijkste problemen die je met dit medicijn zou kunnen ondervinden:

WATERRETENTIE

Waterretentie is in feite een verhoogde hoeveelheid vocht onder de huid, en dit kan een significant probleem worden bij het gebruik van Anadrol. Het kan leiden tot een afname van zichtbare spierdefinitie en een uiterlijk dat alleen kan worden omschreven als opgeblazen.

BINDWEEFSELSCHADE

Het klinkt misschien belachelijk, maar Anadrol is eigenlijk te krachtig. Het kan je massa met wel 20-30 lbs verhogen in 6 weken. Zo’n snelle toename is te veel voor je bindweefsels om aan te kunnen. Dit kan leiden tot losgemaakte spieren. Ze chirurgisch opnieuw verbinden is niet mooi.

GYNECOMASTIE (MAN BORSTEN)

Gynaecomastie is een vergroting van het mannelijke borstweefsel. Naast dat het gênant is, kan het weefsel ongelijk groeien en gevoelig en pijnlijk zijn. Als je een goed gebouwde borst wilt, zoals te zien is op de voorkant van fitnessmagazines, is Anadrol misschien niet geschikt voor jou.

LICHAAMSHAAR, ACNE EN VETTE HUID

Zoals we al zeiden, is Anadrol zeer krachtig. Enkele van de androgene bijwerkingen veroorzaakt door andere steroïden, zoals ongewenst lichaamshaar, vette huid en acne, zijn nog ernstiger wanneer ze worden veroorzaakt door Anadrol. Ze kunnen ook sneller verschijnen bij Anadrol-gebruikers dan bij andere steroïde gebruikers – wat behoorlijk snel is.

LEVERSCHADE

We weten uit het kijken naar andere steroïden dat de chemische stof C-17 Alpha Alkylated (C-17aa) betekent dat het steroïde is veranderd om de eerste passage door de lever te overleven. Zoals je je kunt voorstellen, doet dit de lever helemaal geen goed! In vergelijking met andere steroïden heeft Anadrol een extreem hoog aantal milligrammen per dosering – hoger dan andere populaire steroïden zoals Winstrol en Dianabol – wat de stress op de lever verder verhoogt.

WAT IS HET VEILIGE ALTERNATIEF?

Jezelf opzettelijk in een positie brengen waarin je je gezondheid ernstig kunt schaden is, als je erover nadenkt, extreem egoïstisch. Immers, je dierbaren moeten ook leven met de gevolgen als je permanent ziek wordt of erger. Wees niet egoïstisch. Ja, Anadrol kan je helpen snel massa op te bouwen, en dat is misschien precies wat je zoekt, maar zeker niet ten koste van je lange termijn gezondheid? Wees slim en onderzoek veiligere opties zoals Anadrole.

Anadrole:

  • Is 100% legaal
  • Is 100% veilig
  • Bootst de effecten van Anadrol na met behulp van Tribulus Terrestris, L-carnitine en eiwit
  • Verbetert grootte, kracht en uithoudingsvermogen
  • Is volledig vrij van negatieve bijwerkingen

Het heeft geen zin om eruit te zien als een Griekse god aan de buitenkant als je van binnen afbrokkelt. En CrazyBulk biedt een volledige terugbetaling op alle ongeopende flessen die binnen 14 dagen worden geretourneerd, dus je hebt niets te verliezen door de veiligere optie te proberen.

Leave a Reply