5 Bijwerkingen Van Dianabol Die Je Wilt Vermijden

dianabol

De wereld van anabolen is een donkere, verwarrende plaats en het kan moeilijk zijn om betrouwbare informatie over anabolen te vinden. Blogs, forums en mensen in de sportschool vertellen je allerlei soorten bullshit.

Als je erover hebt nagedacht om wat ‘roids’ in te slaan, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van Dianabol (of dbol zoals het in de sportschool bekend staat). De grootvader van alle anabole steroïden, het is een van de meest populaire anabolen aller tijden. Dianabol is de merknaam voor methandrostenolone, een afstammeling van testosteron. Hoewel het al meer dan twee decennia niet legaal verkrijgbaar is, is het nog steeds een van de meest verkochte drugs op de zwarte markt.

Het zal je niet verbazen dat Dianabol, net als de meeste steroïden, behoorlijk slechte bijwerkingen kan veroorzaken.

Hier zijn 5 redenen om weg te blijven van Dianabol:

1: Het kan borstgroei bij mannen veroorzaken (Ja, dat lees je goed)

Het is gebruikelijk dat gebruikers last krijgen van gynaecomastie, de groei van borstweefsel bij mannen. Gynaecomastie kan al na kort gebruik optreden, wat – en ik veronderstel hier alleen – waarschijnlijk niet het effect is dat je van een anabool zoekt. Het kan één borst of beide beïnvloeden, afhankelijk van hoe je lichaam reageert. En hoe meer Dianabol je neemt, hoe sneller het kan voorkomen.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

2. Je houdt veel vocht vast

Het is veilig om te zeggen dat de meeste mensen anabole steroïden gebruiken om hun uiterlijk te verbeteren. Dianabol kan echter waterretentie veroorzaken, wat betekent dat je eruit komt te zien als een opgeblazen puinhoop. Dit komt door onderhuids vet en water dat zich onder de huid ophoopt. Dus, Dianabol kan de spierdefinitie waar je hard voor gewerkt hebt verpesten. Niet ideaal, toch?

3. Het veroorzaakt een vette huid en acne

Roids nemen om er goed uit te zien? Jammer. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Naast oestrogenen effecten, veroorzaakt Dianabol meer androgene bijwerkingen, het zal je zeer waarschijnlijk een vette huid en acne zal geven. En deze bijwerkingen zullen niet zomaar verdwijnen wanneer stopt met gebruiken. Het zal tijd kosten voordat Dianabol helemaal uit je systeem is, dus je kunt er voor langere tijd bijlopen als een pokdalige tiener.

4. Je kunt lijden aan ongewenste haargroei

Aangezien Dianabol een afstammeling is van testosteron, kan het sommige mannelijke kenmerken versterken. Dit omvat overtollig lichaams- en gezichtshaar, en ik heb het niet over weelderige lange baarden en mooie lokken. Het kan bij zowel mannen als vrouwen haargroei over het hele lichaam veroorzaken, met effecten variërend van een harig gezicht bij vrouwen tot een harige rug bij mannen. Je kunt gewoon niet voorspellen wat er gaat gebeuren. Dus als je niet op King Kong wilt lijken, wil je misschien Dianabol links laten liggen.

5. Dianabol veroorzaakt leverschade

Dit is de meest ernstige bijwerking: Dianabol kan erg gevaarlijk zijn. Orale Dianabol is C-17 alfa-gealkyleerd, een term die verwijst naar de synthetische samenstelling van orale steroïden. Kort gezegd betekent dit dat Dianabol niet in de lever kan worden afgebroken en gedeactiveerd, waardoor het volledige medicijn in je bloedbaan terechtkomt. Omdat het medicijn zo krachtig is, is dit extreem giftig en kan het leiden tot ernstige leverschade, en in sommige zeldzame gevallen zelfs leverkanker.

D-Bal: Een natuurlijk alternatief

Bovenstaande gezondheidsrisico’s zijn nog niet alles. Dit zijn slechts vijf van de redenen waarom je Dianabol moet vermijden. Er zijn er nog veel meer. Dianabol is zo populair omdat het precies doet wat het belooft: het geeft je enorme bodybuilding voordelen. Maar hoewel het de kracht heeft om je lichaam te transformeren, heeft het ook de kracht om je lichaam letterlijk te vernietigen.

Jongleer niet met je gezondheid. Het is het risico écht niet waard.

Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven voor Dianabol. Een goed voorbeeld is het legale D-Bal.

D-Bal bootst de effecten van Dianabol na zonder de vervelende bijwerkingen. D-Bal werkt door stikstofretentie te vergroten, zo creëert D-Bal die ultieme anabole toestand die je nodig hebt voor spiergroei. Hoe meer stikstof je spieren kunnen vasthouden, hoe meer eiwitten je cellen kunnen opbouwen. En meer eiwitten betekent meer spieren.

Heb jij slechte ervaringen met Dianabol ervaren en wil je die delen? Vertel dan je verhaal in de comments.

Leave a Reply