Werken Pre-Workout-Supplementen?

man die workout shake drinkt

Eerlijk gezegd, het hangt ervan af waarvoor je ze gebruikt. Sommige mensen nemen een pre-workout denkend dat het hen groter, sterker of sneller zal maken. Waarschijnlijk niet, maar het kan je zeker helpen een belangrijke workout te verpletteren. En als je na verloop van tijd veel workouts verplettert, kan dat je zeker helpen groter, sterker en sneller te worden!

Vergeet niet dat het belangrijkste doel van pre-workouts niet is om direct spieren op te bouwen of je lichaamsbouw te verbeteren, het is om je de energie, het uithoudingsvermogen en de focus te geven om de oefeningen uit te voeren die je kunnen helpen om beide doelen te bereiken.

Er zijn veel onderzoeken die aantonen dat de meeste individuele ingrediënten in de populairste pre-workouts van vandaag enig voordeel bieden in kracht, uithoudingsvermogen of spiergroei.

Kort antwoord: Ja, een pre-workout kan je helpen een betere workout te hebben. Maar de waarheid is dat het slechts één factor van velen is. Voordat je pre-workout overweegt moet je éérst zorgen dat je goed traint, gezond eet en je spieren de rust geeft met voldoende slaap.

Zoals wij altijd zeggen, voeding supplementen helpen je die laatste 5 procent van je transformatie te verpletteren.

Wat is jouw favoriete pre-workout shake en waarom? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply