Supplementen Koning Social Banner

Welkom op SupplementenKoning.nl, de beste websites over fitness supplementen en bodybuilding. Op deze site reviewen, rangschikken en bespreken we de meest effectieve supplementen. We bespreken de wetenschap achter supplementen, de laatste ontwikkelingen op supplementen gebied en alles wat je verder moet weten over bodybuilding.

Op een missie

Er zijn veel sites die supplementen en bodybuilding bespreken. Als je eerder tijd hebt besteed aan het zoeken naar beoordelingen of advies over fitness supplementen dan ben je zeker sites tegengekomen die valse claims maken. Helaas zijn veel van deze websites gebaseerd op het genereren van advertentie-inkomsten en het niet helpen van de fitnesscommunity. Naar onze mening is deze praktijk onaanvaardbaar.

Onafhankelijke positie

SupplementenKoning.nl verschilt van de meeste sites over supplementen omdat we toegewijd zijn aan het helpen van bodybuilders door écht nuttig advies te geven. Door dit doel na te streven kunnen we echte relaties aangaan met onze lezers, en nog belangrijker, de markt voor sportsupplementen beïnvloeden om betere producten te produceren.

We moedigen jou aan om ook deel te nemen. Als jij bij ons een gast-artikel wilt publiceren kun je ons bereiken via de contactpagina. Dien jouw artikel in, als wij het goed en eerlijk geschreven vinden zullen we het plaatsen.

Het team

Dr. Annelies de Vries, Ph.D.
Sportdiëtist, docent & coach

Dr. Annelies de Vries, Ph.D. in Voedingswetenschap, heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van voedingssupplementen en gezondheid. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) heeft ze meerdere onderzoeksartikelen geschreven die zijn gepubliceerd in het ‘Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek’ en ‘Gezondheid Nu’. Gedreven door haar eigen gezondheidsreis heeft Annelies haar carrière gewijd aan het bestuderen en promoten van veilige en effectieve voedingspraktijken. Ze is momenteel Hoofd Voedingsonderzoek bij het Voedingscentrum in Nederland.

Lotte Jansen, BSc.
Sportdiëtist, docent & coach

Lotte is een geregistreerde (sport)diëtist en gecertificeerd trainer bij Supplementen Koning. Ze streeft ernaar mensen te ondersteunen in een gezonde levensstijl, zonder restricties en op een plezierige manier.

Pieter de Vries, MSc.
Voedings- & bewegingswetenschap

Pieter is coach en onderzoeker bij Supplementen Koning. Met zowel academische als praktische ervaring helpt hij velen om hun doelen te bereiken, zowel online als persoonlijk.

Bram van Leeuwen, MD & PhD
Arts & programmeur

Bram combineert zijn werk als Orthopedisch Chirurg met zijn passie voor fitness en wielrennen. Hij schrijft vanuit een medisch perspectief en werkt samen met anderen aan de groei van Supplementen Koning.

Michiel Verbeek, BSc.
Docent & leefstijlcoach

Michiel is schrijver en coach bij Supplementen Koning. Hij deelt graag zijn kennis en ziet graag dat mensen profiteren van zijn adviezen.

Sanne de Boer, MSc.
Gedragswetenschap & eindredactie

Sanne is eindredacteur bij Supplementen Koning. Ze is gefascineerd door gezonde voeding en efficiënt sporten. Ze is ook auteur van diverse boeken over gezondheid en fitness.

Maarten van Dijk, BSc.
Design & branding

Maarten is verantwoordelijk voor het design van Supplementen Koning. Met een achtergrond in Communicatie en multimedia design zorgt hij voor een frisse uitstraling van de website.

Lucas van der Meer, BSc.
Bewegingswetenschappen

Lucas is een gepassioneerde coach en bewegingswetenschapper. Hij is ook de auteur van diverse boeken over krachttraining en fitness.

Joost van der Linden, MSc.
Psycholoog

Joost heeft een achtergrond in de klinische psychologie en is geïnteresseerd in de psychologie achter sportprestaties.

Eva van Kempen, MSc.
Master chef

Eva, onze Masterchef, bereidt heerlijke en gezonde gerechten. Ze is altijd op zoek naar gezondere versies van populaire recepten.

Marieke de Graaf, BSc.
Sportdocent & Supplementen Koning-chef

Marieke geeft sportlessen en maakt heerlijke recepten voor Supplementen Koning.

Nina van der Horst, MSc.
Psycholoog

Nina is gespecialiseerd in neuropsychologie en deelt graag haar kennis en recepten met de Supplementen Koning community.

Ruben de Koning, BSc.
Webdeveloper

Ruben is een expert in frontend en WordPress. Hij is een sportliefhebber en deelt graag zijn kennis.

Daan van der Zee, BSc.
Fysiotherapeut & docent

Daan is gespecialiseerd in fysiotherapie en deelt zijn expertise over blessurepreventie en -behandeling.

Mark van Loon Mark van Loon
Marketeer

Mark is de online marketeer van Supplementen Koning en heeft een passie voor data-analyse en marketingstrategieën.

Vincent de Groot, BSc.
Business developer

Vincent heeft een achtergrond in ondernemerschap en is altijd op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor Supplementen Koning.