CrazyBulk Reviews: Nederlandse Recensies

bodybuilder aan het trainen

Het aankomen van droge spiermassa is een proces dat tijd en discipline vergt. Het omvat het volgen van een strikt dieet en een strikt trainingsschema.

Veel personen zullen je ook wijsmaken dat het nemen van fitnesssupplementen vereist is om je bodybuilding doelen te halen.

De waarheid is… dat is het niet.

Maar… het kan helpen.

En natuurlijk, zoals met alle voedingssupplementen spelen het type en de kwaliteit een belangrijke rol in de mate waarin ze je helpen je doelen te bereiken.

Vandaag gaan we ons concentreren op een supplementen-merk dat een cultstatus heeft ontwikkeld onder zijn gebruikers, een groot aantal aanbevelingen van professionele bodybuilders heeft en naar eigen zeggen veilig in gebruik en legaal is.

Heeft CrazyBulk alleen een sensationele merknaam of zijn de resultaten ook om over naar huis te schrijven?

Er zijn voldoende Engelstalige CrazyBulk-recensies online te vinden, maar wij bij Supplementen Koning vonden het hoog tijd voor een Nederlandse review.

In deze CrazyBulk-recensie nemen wij het merk onder de loop, stellen wij ze op de proef stellen en kijken wij naar de ervaringen van gebruikers van deze legale anabolen.

Doe altijd je eigen onderzoek

crazybulk anabolen

Voordat we naar onze volledige Crazy Bulk-recensie gaan, is het de moeite waard om op te merken dat veel van de online recensies die deze supplementen fabrikant bespreken misschien niet zijn wat ze lijken. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen hoe legitiem deze beoordelingen zijn, maar je moet altijd je eigen onderzoek doen voordat je online een supplement koopt.

Uit onze eigen resultaten kunnen we je verzekeren dat CrazyBulk veilige supplementen maakt die in het slechtste geval geen bijwerkingen veroorzaken. In het beste geval kan CrazyBulk je helpen resultaten bereiken die voorheen alleen werden geassocieerd met gevaarlijke verboden middelen, zoals anabolen.

Ons doel is om eindelijk te bepalen hoe goed CrazyBulk is, wie het zou moeten of kunnen gebruiken en of het de investering waard is.

Laten we doorgaan met onze beoordeling van CrazyBulk.

CrazyBulk uitgelegd

CrazyBulk is een fabrikant van legale anabolen. Afhankelijk van je bodybuilding doelen heeft CrazyBulk verschillende soorten pillen.

Er zijn drie belangrijke gebieden waarop CrazyBulk zich richt, namelijk spiergroei, krachttoename en vetverlies. Deze drie doelen dekken zowat elk doel dat je in gedachten hebt als het gaat om fitness, en de kans is groot dat een van deze fitnessdoelen overeenkomt met die van jou.

CrazyBulk biedt zijn producten afzonderlijk aan, maar verkoopt zijn supplementen ook pakketten, waardoor je de beste combinatie krijgt, of je nu spieren wilt opbouwen, kracht wilt winnen of lichaamsvet wilt verliezen.

De voordelen van CrazyBulk-producten zijn goed gedocumenteerd en zijn wetenschappelijk onderzocht, tevens is er voldoende “real life” bewijs van bodybuilding-professionals en atleten. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen verboden stoffen, wat betekent dat ze een 100% legaal alternatief zijn voor steroïden.

CrazyBulk maakt deel uit van de Wolfson Brands Limited-groep en hun Europese hoofdkantoor bevindt zich in Cyprus – ze verzenden ook vanuit Europa, wat betekent dat verzending Naar Nederland en België snel en gemakkelijk is (bezorgd met PostNL).

CrazyBulk Resultaten Mannen

CrazyBulk pakketten

Op het moment van schrijven zijn er 7 CrazyBulk pakketten (of stacks zoals zij deze zelf noemen) om uit te kiezen, en we hebben de top 3 getest, namelijk hun Cutting Stack, de Strength Stack en de Bulking Stack. Deze zijn redelijk vanzelfsprekend.

Naast deze drie pakketten kun je kiezen voor de volgende ‘stacks’:

  • Groeihormoon stack – Ontworpen om het menselijk groeihormoon (HGH) en de natuurlijke testosteron-niveaus te verhogen
  • Female Cutting Stack – Om vrouwen te helpen bij vetverlies met behoud van droge spiermassa – hetzelfde als Male Cutting Stack maar zonder het “Testo-Max” testosteron supplement
  • Ultimate Stack – Bevat bijna alle CrazyBulk producten – ontworpen voor de snelst mogelijke toename in spiermassa.

Elke stack is in wezen een andere combinatie van de legale anabolen van CrazyBulk, zorgvuldig geselecteerd om jouw bodybuilding doel te bereiken.

Het is ook noemenswaardig dat CrazyBulk 3 voor de prijs van 2 aanbiedt op al hun producten, en dat is inclusief hun pakketten – dit maakt ze ongelooflijk betaalbaar, zeker in vergelijking tot anabolen.

Nu we een goed beeld hebben bij wat wat CrazyBulk-supplementen zijn gaan we kijken naar onze eigen ervaringen.

Gebruik van CrazyBulk

We hebben drie van onze schrijvers gevraagd om Crazy Bulk te testen voor een periode van 3 maanden. Alle drie zijn ze de uitdaging aangegaan. Jan wou spiermassa aankomen, dus hij heeft de Bulking Stack gekozen. Mark wou afvallen zonder spierverlies, hij heeft de Cutting Stack geprobeerd. Als laatst hebben we Tim, zijn doel was om sterker te worden, zodat hij zijn persoonlijke records kon verbreken. Voor Tim hebben we daarom de Strength Stack besteld.

Jan, Mark en Tim hebben ieder hun CrazyBulk kuur van drie maanden afgerond. Jan en Mark hebben besloten CrazyBulk te blijven gebruiken. Tim daarentegen niet.

Spiermassa aankomen met de Bulking Stack

crazybulk d-bal

De eerste was Jan, die koos voor de CrazyBulk Bulking Stack. Deze stapel bevat D-Bal, DecaDuro, Trenorol en Testo-Max. Deze krachtige combinatie van legale anabolen is ontworpen om jouw natuurlijke testosteron niveaus te verhogen en de trainingsprestaties / spierherstel tijden te verbeteren .

Het (volledig natuurlijke) ingrediënten profiel van deze supplementen bevat: vitamine D3, Magnesium, Sumawortel, Ashwagandha, Brandnetelblad, Samento Inner Bark, Beta-Sitosterol, Pepsines, Vitaminen K1 en B6, Zinkwortel, Lyme Lenseng, B6 L-arginine en L-citrulline.

Elk van deze supplementen is een vervanger voor steroïden met vergelijkbare namen – maar met één belangrijk verschil – ze zijn volledig legaal en volkomen veilig in gebruik. DecaDuro is een alternatief voor Deca-Durabolin, D-Bal is een legaal alternatief voor Dianabol en Trenorol repliceert de resultaten van Trenbolone op natuurlijke wijze.

Wat je er ook van vindt dat CrazyBulk zijn producten naar steroïden vernoemt, de resultaten spreken voor zich en maken uiteindelijk de wereld van competitieve versus niet-competitieve bodybuilding een veiligere plek. Ze beloven ook resultaten binnen enkele weken – hoe ging Jan daarmee om?

Jan is een zelfverklaarde hardgainer. Hij heeft in het verleden geprobeerd massa op te bouwen en heeft niet veel succes gehad. Jan zijn gewicht nam met CrazyBulk echter in 2 maanden 3 kg toe (van 72 kg naar 75 kg) en in de 3e maand kwam daar nog eens 0,5 kg bij. Hij heeft een minimale merkbare toename in lichaamsvet en heeft meer gedefinieerde spieren rond zijn rug, schouders, armen en benen. Hij verloor een beetje definitie rond de buikspieren, maar dat is te verwachten tijdens het bulken.

Het belangrijkste verschil voor Jan was dat hij ontdekte dat hij meer energie had om zwaardere gewichten te tillen en het gratis workout schema dat bij de Bulking Stack zit maakte glashelder wat hij moest doen op het gebied van voeding (om de effecten van supplementen echt maximaliseren). Hij verklaarde dat hij nooit eerder zoveel succes had met het opbouwen van massa en er echt van genoot.

Het is noemenswaardig dat het met de bulking stack wordt aanbevolen om deze 2 maanden te nemen en dan een maand pauze (doortrainen zonder supplementen) te nemen voordat je weer verder gaat. Jan neemt dit advies ter harte en besluit na een maand rust om door te gaan met een 3e en 4e maand bulken. Zijn doel is om op 80 kg gewicht te eindigen. We wensen Jan het allerbeste met zijn nieuwe bodybuilding doelstelling.

CrazyBulk resultaten vrouwen

Afvallen met de Cutting Stack

Voor de CrazyBulk Cutting Stack hebben we Mark gerekruteerd. Mark was al een week bezig met cutten (afvallen) toen hij starte met deze kuur. Mark heeft al jaren de gewoonte heeft om meer tijd aan cutten te besteden dan hij waarschijnlijk zou moeten, daarom is Mark de perfecte kandidaat voor de Cutting Stack.

De resultaten met CrazyBulk’s cutting stack waren zeer indrukwekkend.

De Cutting Stack bevat, net als de Bulking Stack, Testo-Max maar combineert dit met Winsol, Anvarol en Clenbutrol – de laatste is bedoeld om vóór elke training te worden ingenomen en de eerste twee moeten dagelijks worden ingenomen. Samen stimuleren deze supplementen je vetverbranding maximaal.

CrazyBulk anabolen kuur

Alle details over de ingrediënten zijn beschikbaar op de Crazy Bulk website, maar nogmaals, alles is natuurlijk en volkomen veilig zonder verboden stoffen van welke aard dan ook.

Mark is iemand die al meer dan 8 jaar traint. Onze visuele inschatting was dat hij deze kuur begon bij ongeveer 17% lichaamsvet en na de eerste 2 maanden is dit gedaald tot ongeveer 13-14%. Behoorlijk indrukwekkend, aangezien zijn spieren er veel meer gedefinieerd uitzien en zijn buikspieren aan het einde van de cyclus duidelijk zichtbaar en goed gedefinieerd waren.

Het belangrijkste voor Mark was dat hij voelde dat hij de energie had voor elke training en zich daarna niet helemaal uitgeput voelde. Dit is mede gelukt dankzij het gratis CrazyBulk maaltijd plan dat wordt geleverd bij de Cutting Stack.

Mark ziet er nu geweldig droog uit met zijn shirt uit, wel wilt hij nu groter worden. Daarom is Mark nu overgestapt op de Bulking Stack van CrazyBulk.

Alle records verbreken met de Strength Stack

Zoals je zou verwachten, is de Strength Stack bedoeld om je kracht te vergroten. Deze kuur is voor degenen die geen bulk- of cutting kuur willen doen, maar zich gewoon willen concentreren op sterker worden.

In deze stapel zit D-Bal, Testo-Max, Anvarol en Trenorol. Dit is een mix voor maximale energie en kracht. D-Bal en Trenorol hebben steroïde-achtige eigenschappen voor meer kracht. Testo-Max zal je helpen op natuurlijke wijzen testosteron op te bouwen, wat ook zal helpen bij krachttoename.

Tim heeft vrijwillig de Strength Stack geprobeerd. Na twee manden is hij gestopt met de Strength Stack. Hij zegt in deze twee maanden significant sterker te zijn geworden. Hij heeft 10kg winst met bankdrukken en 20kg winst met squats.

Tim is echter niet zeker of zijn krachttoename direct is toe te wijzen aan CrazyBulk. Daarom traint hij nu twee maanden zonder supplementen. Wij zullen dit artikel bijwerken op basis van zijn ervaringen.

Al met al prijzen onze drie testers de verschillende CrazyBulk pakketten en bevelen zij deze aan om je bodybuilding doelen sneller te halen.

Veelgestelde vragen over CrazyBulk

Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende vragen die we zijn tegengekomen met betrekking tot CrazyBulk.

Hoe lang duurt het voordat CrazyBulk werkt?

CrazyBulk stelt dat hun producten “snel” werken – ze beweren ook dat je je lichaam in slechts 30 dagen kunt transformeren. We hadden liever gehad dat ze dit 30-dagen nummer niet hadden verstrekt, omdat dat onrealistisch is en waarschijnlijk de enige claim is waarmee we ze zouden aanpakken. Dat gezegd hebbende, met name de Cutting Stack heeft de eerste maand geweldige resultaten opgeleverd, en hoewel we het geen lichaamstransformatie zouden noemen, zouden we zeggen dat het een merkbaar verschil heeft gemaakt. Het echte antwoord hier is dat het afhangt van je startpunt en einddoel – maar je kunt binnen een maand enige impact verwachten.

Zijn er bijwerkingen van CrazyBulk?

CrazyBulk stelt heel duidelijk dat er geen bijwerkingen zijn van het nemen van hun supplementen. We willen er wel op wijzen dat er natuurlijk bijwerkingen kunnen zijn als je allergisch bent voor een van de ingrediënten, maar daar hebben we niets van gemerkt.

Welke CrazyBulk Stack te kopen?

Met 7 pakketten om uit te kiezen kan het moeilijk zijn om te weten welke te kopen. Vrouwen moeten absoluut de pakketten vermijden die Testo-Max bevatten. Vrouwen zijn niet gebaat bij hogere testosteron niveaus. Vrouwen kunnen het beste kiezen voor de Female Cutting Stack.

Voor de mannen is de keuze reuze, maar we zouden afhankelijk van je doel simpelweg kiezen voor de Cutting Stack (afvallen), de Strength Stack (kracht) of de Bulking Stack (spiermassa aankomen).

Is er een geld-terug-garantie?

CrazyBulk biedt een volledige 60 dagen geld-terug-garantie. Als je besluit dat CrazyBulk niets voor jouw is kun je gebruikte en ongebruikte flessen gewoon retourneren voor een volledige terugbetaling – met een terugbetaling van 100%. We vonden hun klantenservice top en klant recensies lijken dit te bevestigen.

Leave a Reply