Wat Zijn De Beste Anabolen Voor Gewichtsverlies?

afvallen

Kunnen Anabolen Worden Gebruikt Bij Het Afvallen?

Je zou kunnen denken dat anabolen alleen goed zijn om spiermassa aan te komen tijdens het bulken. Niets is echter minder waar, er zijn ook anabolen die vetverbranding stimuleren.

Anabolen worden regelmatig gebruikt tijdens het cutten om spiermassa te behouden en de vetverbranding te verhogen, waardoor je er droog en gedefinieerd uit komt te zien.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Moet je verschillende anabolen combineren om vet te verliezen? Nou… met de juiste combinatie kun je je vetverlies een boost geven en sneller droog worden.

Maar, let et op: vrouwen kunnen beter geen anabolen combineren. Tenzij ze gezichtshaar en een diepere stem willen ontwikkelen (vanwege de hoge androgene effecten). Voor vrouwen zijn de beste anabolen voor gewichtsverlies Anvarol, Winsol en Clenbutrol. En ja, ook deze moeten vrouwen niet tegelijkertijd gebruiken.

Anabolen

Wat Zijn De Voordelen Van Het Gebruik Van Anabolen Voor Gewichtsverlies?

De theorie hierachter is niet zo gek. Ja, anabolen worden voornamelijk gebruikt om spiermassa op te bouwen. Dit wordt echter alleen bereikt door de hoeveelheid vet die je lichaam verbrandt te vergroten. En hoe minder lichaamsvet je hebt, hoe lichter je bent – bingo.

Toch is dit niet het enige voordeel dat je kunt ondervinden van het gebruik van anabolen om die overtollige kilo’s te verbanden:

 • Steroïden kunnen de aanwezigheid van rode bloedcellen in je lichaam stimuleren, waardoor je organen extra zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Deze combinatie kan niet alleen helpen om je energie en uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ook je kracht. En dit is belangrijk, want hoe meer gewicht je kunt tillen, hoe meer calorieën je verbrandt. En hoe meer calorieën je verbrandt, hoe meer gewicht je zult verliezen.
 • Anabolen kunnen je metabolisme verhogen, waardoor een hoger vetverlies wordt aangemoedigd.
 • Sommige steroïden stimuleren het verlies van buikvet – iets waar zelfs niet-sporters dol op zullen zijn – omdat niemand een bierbuik wil.

Nu zou je kunnen denken dat alleen bodybuilders baat hebben bij anabolen. En het is waar – je kunt als bodybuilder met anabolen de spiermassa beschermen die je tijdens het bulken hebt opgedaan, waardoor je vol vertrouwen een calorietekort kunt oplopen, vet kunt verbranden en super droog wordt.

Toch zijn bodybuilders niet de enigen die hiervan kunnen profiteren…

Sterker nog, steroïden kunnen aantoonbaar IEDEREEN helpen om af te vallen.

Eerlijk toegegeven, niet alle lijners zullen spiermassa willen opbouwen terwijl ze afvallen. Waar deze additionele spiermassa naartoe gaat, is echter geheel aan JOU.

Denk er over na…

Er is een reden waarom je zoveel bodybuilders ziet met dikke bovenarmen en stok-dunne benen! Ze hebben zoveel tijd besteed aan het ontwikkelen van hun bovenlichaam dat ze hun benen compleet zijn vergeten.

Dit hoeft echter niet zo te zijn…

Afhankelijk van je lichaamstype en trainingsregime is het met de juiste combinatie van anabolen mogelijk om spiermassa mooi te verdelen.

Nog belangrijker, als je het goed aanpakt kun je binnen enkele weken profiteren van een aanzienlijke hoeveelheid vet/gewichtsverlies.

bodybuilder met laag vetpercentage

3 Anabolen Voor Gewichtsverlies

Terwijl je nu misschien denkt ‘kunnen niet alle anabolen vetverbranding stimuleren?’ is de waarheid dat de titel voor de ‘beste steroïde voor gewichtsverlies’ tot de een van de volgende drie anabolen behoort:

1 – Anavar

Anavar, ook bekend als Oxandrolon, is een steroïde geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Anavar is zeer potent – dus je denkt wellicht dat Anavar geschikter is om mee te bulken – maar dit product kan toch zeker helpen vetverlies te realiseren. Dit komt omdat de verhoogde anabole potentie van Anavar je lichaam kan beschermen tegen spierverlies tijdens een calorietekort.

Maar dat is niet alles:

 • Anavar blokkeert stresshormonen die bekend staan ​​om het stimuleren van overtollig vet en het afbreken van spiermassa.
 • Als droge steroïde kan anavar helpen watergewicht te verliezen.
 • Het kan je metabolisme verhogen, wat geweldig is voor het verbeteren van je vetverbranding.
 • Het stimuleert het verlies van buikvet – studies hebben aangetoond dat Anavar in vergelijking met testosteron en natuurlijke technieken voor gewichtsverlies een grotere verbranding van visceraal buikvet kan veroorzaken. In feite wordt het beschouwd als de beste steroïde voor het verliezen van buikvet!
 • Anavar kan de aanwezigheid van rode bloedcellen in je lichaam stimuleren, waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen rechtstreeks naar je spieren worden gestuurd. Dit helpt om je uithoudingsvermogen en te verbeteren, en uiteindelijk je kracht (en hoe meer je kunt tillen, hoe meer calorieën je zult verbranden).
 • Het wordt beschouwd als de veiligste steroïde op de markt voor gewichtsverlies, omdat het helpt de schildklierbindende globuline te verminderen, terwijl de thyroxinebindende prealbumine wordt verhoogd.
 • Anavar kan helpen om vet verbranden zonder spierverlies te veroorzaken.
 • Anavar kan het glucocorticoïde hormoon (zoals Cortisol) remmen, dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van lichaamsvet.

En de resultaten van Anavar zijn subtiel, je kunt deze steroïde gebruiken voor gewichtsverlies zonder dat je er overdreven gespierd uitziet. In plaats daarvan kan het je helpen om een ​​strak, droog en atletisch uiterlijk te realiseren.

2 – Winstrol

Deze steroïde, algemeen bekend als Stanozolol, is geweldig voor het bevorderen van gewichtsverlies EN spiergroei. Door stikstofretentie en eiwitsynthese te verhogen helpt Winstrol om spieren op te bouwen en deze te beschermen.

Naast het opbouwen van spieren, kan Winstrol ook:

 • Je stofwisseling boosten – naarmate je spiermassa toeneemt, zal je stofwisseling stijgen en ga je sneller vet verbranden.
 • De hoeveelheid testosteron in je lichaam stimuleren, dit helpt enorm voor spierontwikkeling – en naarmate je spieren groeien, neemt ook je kracht toe, wat resulteert in meer calorieverbranding en gewichtsverlies.
 • Botmassa versterken (wat geweldig is voor patiënten met osteoporose), zodat je sneller kunt genezen van botbreuken.

Winstrol heeft het voordeel dat het goed is voor zowel bulken als cutten. Dankzij het vermogen om gewichtsverlies te stimuleren en tegelijkertijd je spieren te beschermen, zijn we van mening het vooral geschikt is voor cutten.

3 – Clenbuterol

Van de drie steroïden in dit artikel verschilt Clenbuterol van de rest, omdat het technisch gezien geen steroïde is. Ja, dat klopt – het is geen echte steroïde.

De waarheid is dat dit middel eigenlijk een stimulerende en krachtige thermogene vetverbrander is die werkt door thermogenese op gang te brengen (het verhoogt de kerntemperatuur van je lichaam). Naarmate je kerntemperatuur stijgt, helpt dit je metabolisme te stimuleren, wat leidt tot sneller gewichtsverlies.

Clenbuterol is een bèta-2-agonist, wat betekent dat het is ontworpen om de afbraak van vetcellen die als brandstof worden gebruikt aan te moedigen. En dat is goed nieuws voor je lichaam, want door de combinatie van een snellere stofwisseling met een grotere hoeveelheid (te gebruiken) brandstof zul je sneller vet verbranden.

Maar dat is niet alles. Clenbuterol kan ook:

 • Je eetlust onderdrukken – hierdoor kun je jouw calorie-inname in bedwang houden en voorkomen dat je te veel eet.
 • Een energieboost geven – dit zal je helpen harder te trainen en maximaal gewichtsverlies te bereiken.
 • Snelle resultaten bewerkstelligen – in combinatie met een goed dieet en lichaamsbeweging, kun je snel een aanzienlijke afname van vetmassa verwachten.
 • Spiermassa beschermen tijdens het afvallen.
Bodybuilder rug

Bijwerkingen Van Anabolen

Bovengenoemde anabolen zijn ze niet zo schadelijk als andere anabole steroïden. Maar, ze kunnen zeker bijwerkingen veroorzaken. Tot deze bijwerkingen behoren onder andere:

 • Acne
 • Haaruitval
 • Abnormale groei van lichaamshaar (komt vaker voor bij vrouwen)
 • Gewrichtspijn (Winstrol)
 • Toename slechte cholesterolwaarden / dalingen in goede cholesterol
 • Leverbeschadiging (hepatotoxisch)
 • Tenzij gecombineerd met ‘Post Cycle Therapy’ PCT, kunnen ze de natuurlijke productie van testosteron tegenhouden (wat leidt tot onderdrukking van testosteron)

Nu denk je misschien, maar Clenbuterol is toch geen steroïde, dan veroorzaakt het toch geen bijwerkingen? Helaas is dit niet het geval. Van Clenbuterol is bekend dat het de volgende bijwerkingen veroorzaakt:

 • Slapeloosheid
 • Overmatig zweten
 • Hoofdpijn
 • Trillingen
 • Spierkrampen
 • Misselijkheid
 • Ongerustheid
 • Onregelmatige hartslag
 • Hoge bloeddruk
bodybuilder met droge spiermassa

Zijn Er Legale Anabolen Voor Gewichtsverlies?

Wij zouden NOOIT het gebruik van anabole steroïden aanbevelen, omdat steroïden illegaal zijn met een reden. Daarbij komt dat veel anabolen die online verkrijgbaar zijn niet legitiem zijn of via de zwarte markt verhandeld worden.

Maar dit betekent niet dat er geen legale alternatieven zijn voor bovenstaande anabolen. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Supplementen fabrikant CrazyBulk biedt bijvoorbeeld legale en natuurlijke alternatieven voor deze anabolen:

Deze legale supplementen helpen je ook snel en effectief vet te verbranden. Maar wat nog belangrijker is, je kunt erop vertrouwen dat al hun ingrediënten van hoge kwaliteit, legaal en veilig zijn.

Lees hier meer over legale alternatieven voor anabolen >>

Wat Zijn De Beste Opties Voor Vrouwen? – Moeten Vrouwen Anabolen Gebruiken Om Af Te Vallen?

Eigenlijk moeten vrouwen steroïden vermijden als de pest, omdat de meeste virilisatie kunnen veroorzaken, b.v. het stimuleren van gezichtshaar, stemverlies en kale plekken.

Dit geldt des te meer als vrouwen steroïden willen gebruiken om af te vallen, aangezien steroïden in principe gebaseerd zijn op mannelijke geslachtshormonen, ze imiteren namelijk testosteron. Dit betekent dat het risico op het ontwikkelen van mannelijke kenmerken nog groter is.

Geen vrouw zit te wachten op overmatige gezichts- en lichaamsbeharing, clitorisvergroting of een diepere stem.

Toch is niet alle hoop verloren…

De drie boven genoemde ‘legale anabolen’ kunnen veilig en legaal door vrouwen worden gebruikt om af te vallen.

Maar welk van deze supplementen is het meest effectief voor vetverlies?

Van de drie moeten we Anvarol zeggen. Het is niet alleen de mildste van het stel, het is ook de beste keuze voor het verbranden van buikvet.

Bodybuilder bicep-curl

Conclusie En Aanbeveling

De waarheid is dat als je eenmaal voorbij de glitter en glamour bent, anabolen illegaal zijn. ONWETTIG.
Dit betekent dat je ze links moet laten liggen, ondanks hun veelbelovende vermogen om: gewichts- en vetverlies te stimuleren, kracht te vergroten en de toename van droge spiermassa, energie, calorieverbranding en uithoudingsvermogen aan te moedigen.

Waar je je lichaam echt aan blootstelt, is een illegaal product dat waarschijnlijk is gemaakt van ingrediënten van lage kwaliteit die niet eens aan deze claims kunnen voldoen.

Ook de in dit artikel genoemde anabolen: Anavar, Clenbuterol en Winstrol zijn niet vrij van bijwerkingen. Waarom zou je met deze potentiële risico’s willen worden geconfronteerd als er veiligere, legale en meer natuurlijke alternatieven zijn om uit te kiezen?

En dat is het punt, nietwaar? Waarom zou je je lichaam in gevaar brengen, als er andere manieren zijn om de gewenste resultaten te bereiken?

Begrijp ons nu niet verkeerd. Van alle steroïden die er zijn, zijn Anavar, Clenbuterol en Winstrol de beste steroïden voor gewichtsverlies. Ze zijn niet alleen veiliger, maar legitieme versies zorgen voor verbeterde vetverbranding, gewichtsverlies en stofwisseling.

Aangezien ze echter illegaal zijn, is de kans groot dat je een slechte imitatie krijgt met verborgen ingrediënten en afschuwelijke bijwerkingen.

Dat is de reden waarom we je aanraden om natuurlijke alternatieven te gebruiken. Combineer bijvoorbeeld de natuurlijke versies van Anvarol (Anavar), Clenbutrol (Clenbuterol) en Winsol (Winstrol) met een gezond dieet van eiwitten, koolhydraten, vetten en regelmatige lichaamsbeweging, en ook jij kan veilig afvallen.

Leave a Reply