5 Trenbolone Bijwerkingen Die Je Wilt Vermijden

trenbolone

Trenbolone is een van de krachtigste anabole en androgene steroïden die er zijn. Het is zelfs zo krachtig dat zelfs pro-steroïde bloggers het afraden als je voor het eerst anabolen gebruikt. Trenbolone is sinds 1997 eigenlijk niet meer gemaakt voor menselijk gebruik… en terecht. Sterke steroïden brengen uiteindelijk grote risico’s met zich mee.

Tren is redelijk goedkoop, maar ook extreem krachtig. Alle Trenbolone die je hedendaags tegekomt is bedoeld voor vee of gemaakt op de zwarte markt. In tegenstelling tot andere anabole steroïden heeft Trenbolone geen klinische toepassingen voor mensen. Het belangrijkste doel van Tren is om vee te voorzien van spiermassa. Heb je de foto’s op Google gezien van die super gespierde runderen? Dat is Trenbolone.

Dus, wat is Tren precies , en waarom is het zo verdomd krachtig?

Wat is Trenbolone?

Er zijn twee vormen van Tren: 1. Trenbolone Acetaat en 2. Trenbolone Enanthaat, vaak aangeduid als Tren A (of Tren Ace) en Tren E. De verschillende namen verwijzen naar de twee verschillende chemische vormen, die verschillende ‘esters’ hebben. Tren A is de meest populaire vorm van deze steroïde, omdat het gemakkelijker verkrijgbaar is en een veel kortere levensduur in je lichaam heeft. Door om de dag doses in te nemen, is het gemakkelijker om een constant niveau van Tren in je bloed te behouden, wat betekent dat je waarschijnlijk grotere effecten zult zien. Sommige gebruikers van steroïden geven echter nog steeds de voorkeur aan Tren E, dat een langere levenscyclus heeft en vermoedelijk minder bijwerkingen heeft.

Dus, waarom is Tren zo populair? Nou, in tegenstelling tot sommige andere steroïden, kan het niet worden omgezet in oestrogeen in het lichaam. Dit helpt het risico op manboobs te verminderen, wat een veelvoorkomend probleem is bij bodybuilders. Het is ook extreem krachtig. Wat logisch is, want het wordt normaal gesproken gebruikt bij koeien van 1500 pond. Tren heeft eigenlijk vijf keer de anabole kracht van testosteron, waardoor het een favoriet is onder doorgewinterde steroïden gebruikers.

Vanwege zijn kracht kan de dosering voor Tren vrij laag zijn. Doses beginnen bij slechts 200 mg per week, opgesplitst in injecties om de andere dag. Dit neemt toe tot 400-500 mg per week. Je kunt er zelfs voor kiezen om de dosis op te voeren tot 800 – 1000 mg, maar extreme hoeveelheden zoals deze zullen resulteren in even extreme bijwerkingen.

En verdomd, die bijwerkingen kunnen behoorlijk smerig zijn. Haaruitval, hoestbuien en een permanent slappe lul horen tot de meest voorkomende problemen. Zal je vrouw blij mee zijn.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Hier zijn de vijf Tren -bijwerkingen die je echt moet kennen:

Vette huid

vette huid

Een van de androgene bijwerkingen van Tren is een super vette huid. Je huid produceert zijn eigen natuurlijke oliën, die helpen vocht vast te houden en voorkomen dat je haar droog en broos wordt. Maar Tren zet je talgklieren in overdrive, waardoor ze meer olie produceren dan je nodig hebt. Hierdoor ziet je huid er vies en klam uit. Als je pech hebt kan dit behoorlijk ernstige acne veroorzaken. En deze puistjes kunnen erg zijn, ik heb het over het soort dat je op YouTube ziet.

Tren-woede

We hebben allemaal wel eens gehoord van ‘roid rage’. Dat gevoel waarbij je iedereen wilt slaan die je verkeerd aankijkt. Welnu, deze intense periodes van woede zijn veel waarschijnlijker wanneer je Tren gebruikt.

Dit komt omdat androgene verbindingen de chemie van je hersenen kunnen beïnvloeden en plotselinge gevoelens van woede en stress kunnen veroorzaken. Tren kan ook de chemie van je hersenen verpesten als je er plotseling mee stopt, wat een soort emotionele crash veroorzaakt waardoor je je depressief voelt.

Kaal als een knikker

kale man

Een andere onaantrekkelijke androgene bijwerking is kaalheid. De meeste Tren -gebruikers die haaruitval als bijwerking hebben gemeld, liepen al het risico hun haar te verliezen. Dus als je familieleden hebt die lijden aan mannelijke kaalheid, dan is Tren niets voor jou. Het is allemaal goed en wel om je lichaamsbouw te verbeteren, maar tenzij je van een geschoren hoofd houdt, moet je Tren waarschijnlijk vermijden .

Trenhoest

Deze vervelende bijwerking is iets dat veel mensen ervaren direct nadat ze zichzelf hebben geïnjecteerd met Trenbolone. Omdat het een op olie gebaseerde injectie is, komen er vaak kleine hoeveelheden olie in je bloedbaan terecht. Je lichaam identificeert dit als een vreemde substantie en stuurt het naar je longen zodat het kan worden uitgehoest. Hoewel deze periodes van intens hoesten eng kunnen zijn, zijn ze normaal gesproken niet levensbedreigend. Dit is iets dat kan optreden bij het injecteren van op olie gebaseerde steroïden, maar Trenbolone lijkt een meer gruwelijke hoest te veroorzaken dan andere injecties. En omdat Tren niet in orale vorm beschikbaar is, is er geen ontkomen aan deze vervelende bijwerking.

De gevreesde ‘Tren-dick’

Omdat Tren zo verdomd sterk is, kan het je natuurlijke testosteron niveaus totaal van de wijs brengen. Normaal gesproken regelt het lichaam je t-niveaus verdomd goed zelf. Maar wanneer je anabolen zoals Tren gebruikt, kan het de hoeveelheid natuurlijk testosteron die je lichaam produceert, daadwerkelijk verminderen. Dit kan behoorlijk vervelende problemen veroorzaken voor je seksleven, waaronder erectiestoornissen. Liefkozend bekend als ‘tren drick’. Deze bijwerking zal je niet helpen bij de dames – hoe groot je spieren ook zijn.

Is Trenbolone de moeite waard?

Welnu, één ding is zeker: neem Tren niet als je een totale nieuweling bent op het gebied van steroïden. Het is extreem krachtig en zelfs steroïde junkies zullen je ervoor waarschuwen als je nog nooit een cyclus hebt gedaan.

Als je een regelmatige anabolen gebruiker bent is de keuze echt aan jou. Maar uiteindelijk lijken de verlammende hoest, kale plekken en slappe lul de winst gewoon niet waard. Je bent veel beter af met een alternatief.

Dat is waar Legale Anabolen om de hoek komen kijken. In plaats van je lichaam te pompen met chemicaliën, helpen deze supplementen je training op natuurlijke wijze te ondersteunen. Door je stikstofgehalte te verhogen, helpen legale anabolen je sneller dan ooit tevoren spieren op te bouwen – en je lul zal prima blijven werken.

Ik kan me niet voorstellen dat iemand wil eindigen als een kale man met een vette huid en een lul als gekookte spaghetti… maar ieder zijn ding.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Leave a Reply