3 Natuurlijke Anabolen Voor Snel En Veilig Resultaat

Natuurlijke anabolen pillen

Wat zijn Natuurlijke Anabolen?

“Natuurlijke anabolen” zijn supplementen die de werking van echte anabolen imiteren. In tegenstelling tot synthetische steroïden, die vaak nadelige effecten hebben, bieden natuurlijke anabolen een veilig en natuurlijk alternatief voor degenen die streven naar een toename in spiermassa en kracht.

Deze natuurlijke anabolen zijn eigenlijk nabootsingen van de steroïden die het menselijk lichaam van nature aanmaakt, zoals testosteron, progesteron en cortisol. Ze zijn te vinden in diverse bronnen, waaronder planten en kruiden.

Maar wat voor producten zijn dit nou eigenlijk? En hoe weet je welke natuurlijke anabolen het beste zijn? Speciaal voor jou hebben we in dit artikel alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

De Beste Natuurlijke Anabolen

Laten we even realistisch zijn. Jij bent gewoon benieuwd naar welke natuurlijke anabolen de snelste en veiligste resultaten bieden voor bodybuilding. Laten we daarom direct ter zake komen. Binnen de fitness- en bodybuildingwereld staat CrazyBulk bekend om zijn selectie van hoogwaardige legale anabolen, die specifiek zijn ontwikkeld om extreme resultaten te behalen.

Hieronder vind je een kort overzicht van de verschillen tussen de drie meest prominente producten van CrazyBulk: D-Bal, Anvarol en Clenbutrol.

D-Bal: Voor explosieve spiergroei

D-Bal Supplementen Koning

D-Bal geldt als het vlaggenschipproduct van CrazyBulk en richt zich op het bevorderen van explosieve spiergroei en kracht. Het bootst de gunstige effecten van anabole steroïden na zonder de bijbehorende bijwerkingen. De formule van D-Bal bevordert eiwitsynthese, stikstofretentie en versneld herstel, wat serieuze sporters in staat stelt om aanzienlijke vooruitgang te boeken zonder zorgen over bijwerkingen.

Met L-Isoleucine, L-Valine, L-Leucine, Tribulus Terrestris en whey protein is D-Bal een krachtig (en relatief goedkoop) alternatief voor Dianabol. Je kunt een doosje met 90 capsules al online bestellen voor €49,95.

Voordelen

 • Verhoogt stikstofretentie in de spieren, wat essentieel is voor eiwitsynthese.
 • Bevordert spiergroei
 • Verbetert de kracht en uithoudingsvermogen.
 • Bevordert spiergroei.
 • Verhoogt de focus en drive.
 • Snelle resultaten binnen 30 dagen.

Recensie

James zijn D-Bal resultaat

Voordat James D-Bal gebruikte, had hij een gewicht van 84,2 kg. Na een maand trainen met behulp van D-Bal is hij aangekomen tot 86,6 kg. Tijdens deze periode trainde hij 6 dagen in de week met D-Bal. James heeft niet alleen aan spiermassa gewonnen, maar zijn kracht is ook aanzienlijk toegenomen. Waar hij eerder 80 kg kon opdrukken, kan hij nu bijna 130 kg heffen dankzij het gebruik van D-Bal.

Anvarol: Voor behoud van spierweefsel tijdens het cutten

Anvarol is ontwikkeld om energieniveaus te verhogen en kracht te stimuleren, met bijzondere aandacht voor het behoud van spierweefsel tijdens cutting kuren. Dit supplement verbetert de productie van ATP, wat resulteert in explosieve kracht tijdens trainingen en een verhoogde vetverbranding, terwijl spiermassa behouden blijft.

Anvarol is een natuurlijke alternatief voor Anavar dat verschillende ingrediënten bevat die geen bijwerkingen veroorzaken. Waaronder: BCAA’s, yam, wei-eiwit en soja-eiwit.

Een potje Anvarol met 90 pillen kost in de webwinkel €44,95

Voordelen

 • Helpt bij het verbranden van visceraal en onderhuids vet.
 • Behoudt spiermassa tijdens het cutten.
 • Verbetert spierdichtheid en hardheid.
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Recensie

Sheena Anvarol Resultaat

Sheena nam gedurende zes weken Anvarol om vet kwijt te raken zonder aan spieren in te boeten. In deze tijdslimiet zag Sheena een vermindering van 4% in haar lichaamsvetpercentage, zonder dat ze haar dieet rigoureus moest aanpassen. Ze consumeerde nog steeds koolhydraten en hield zich aan standaard portiegroottes.

Clenbutrol: Voor snelle vetverbranding

clenbutrol-pillen

Clenbutrol is een krachtige vetverbrander die de stofwisseling versnelt en thermogenese bevordert, waardoor het lichaam meer calorieën verbrandt, zelfs tijdens rustperiodes. Hierdoor gaat extra vet verloren tijdens het cutten en verbetert de zuurstofopname, wat resulteert in betere cardiovasculaire prestaties.

Met een prijskaartje van €52,95 voor 90 capsules is Clenbutrol een zeer betaalbare fat-burner die je makkelijk online kan bestellen.

Voordelen

 • Krachtige vetverbrander.
 • Verhoogt het basale metabolisme, wat helpt bij het verbranden van meer calorieën.
 • Verbetert het zuurstoftransport, wat de cardio-prestaties en uithoudingsvermogen ten goede komt.
 • Geschikt als pre-workout supplement voor een energieboost.

Recensie

Balwinder zijn Clenbutrol resultaat

Balwinder kocht een potje Clenbutrol om effectief vet te verliezen. In een tijdsspanne van vijf weken nam hij Clenbutrol en bezocht hij vier maal per week de sportschool. De uitkomst is indrukwekkend; Balwinder heeft nu een gedefinieerde lichaamsbouw en zijn six-pack is duidelijk zichtbaar.

De Geschiedenis van Natuurlijke Anabolen

Onze zoektocht naar natuurlijke manieren om de fysieke prestaties te verbeteren is niet nieuw. Al eeuwenlang hebben culturen over de hele wereld planten en kruiden gebruikt om hun kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Van de oude Grieken die wilde dieren aten in de hoop hun kracht over te nemen, tot inheemse stammen die bepaalde wortels en kruiden gebruikten voor rituele dansen en gevechten, de mensheid heeft altijd gezocht naar natuurlijke manieren om hun fysieke capaciteiten te verbeteren.

In de moderne tijd, met de opkomst van de wetenschap en technologie, zijn deze traditionele remedies onderworpen aan rigoureus onderzoek. Dit heeft geleid tot de ontdekking van de actieve bestanddelen in veel van deze planten en kruiden, en hoe ze het menselijk lichaam beïnvloeden.

Wat voor ingredienten zitten er in Natuurlijke Anabolen?

Ingredienten in Natuurlijke Anabolen

Bedrijven zoals CrazyBulk brengen Natuurlijke Anabolen vaak op de markt als mixen van ingrediënten die bijdragen aan optimale resultaten voor natural bodybuilding. Natuurlijke anabolen bevatten vrijwel altijd de volgende ingredienten:

Tribulus Terrestris

Dit kruid wordt vaak gebruikt om de testosteronproductie te verhogen en het libido te verbeteren.

Horny Goat Weed

Ook bekend als Epimedium, dit kruid wordt soms gebruikt om de bloedstroom te verbeteren en seksuele prestaties te ondersteunen.

Fenegriek

Dit zaadextract kan de eetlust en spijsvertering bevorderen en kan ook de testosteronspiegels reguleren.

D-asparaginezuur

Een aminozuur dat betrokken is bij de regulatie van testosteronproductie.

Ginseng

Bekend om zijn algemene versterkende eigenschappen en het vermogen om de fysieke prestaties te ondersteunen.

Een onderzoek uit 2017 heeft ontdekt dat het behandelen van spiercellen met een extract van zwarte ginseng de specifieke genexpressie en celdifferentiatie in de spier bevorderde. Hierdoor groeiden de spiercellen groter, breder en dikker, en werd de celactiviteit verbeterd.

Creatine

Hoewel geen directe imitatie van steroïden, kan creatine helpen bij het verbeteren van kracht en spieruithoudingsvermogen.

Meerdere onderzoeken hebben ontdekt dat het gebruik van creatine gedurende 5-7 dagen je kracht, vermogen en prestaties kan verbeteren bij maximale spierinspanning.

Zink en Magnesium

Mineralen die belangrijk zijn voor hormoonproductie en spierfunctie.

Een onderzoek uit 2019 heeft ontdekt dat het innemen van 400 mg magnesium per dag gedurende 3 weken heeft geholpen om spierschade te verminderen bij 18 mannelijke professionele fietsers.

Ashwagandha

Een adaptogeen kruid dat kan helpen bij het verminderen van stress en het ondersteunen van de hormonale balans.

In een onderzoek uit 2018 kregen gezonde mannen dagelijks een dosis van 500 milligram (mg) ashwagandha gedurende 12 weken. Tijdens deze periode voerden de deelnemers weerstandstraining met geleidelijke verzwaring uit, 4 dagen per week.

De mensen die ashwagandha namen, merkten grotere verbeteringen in kracht van zowel het onder- als bovenlichaam, en ook een gunstigere verdeling van lichaamsgewicht, in vergelijking met degenen in de placebogroep.

Branched-Chain Amino Acids (BCAA’s)

Aminozuren die belangrijk zijn voor spierherstel en groei.

Beta-Alanine

Een aminozuur dat kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid tijdens intensieve trainingen.

De Wetenschap Achter Natuurlijke Anabolen

Om de werking van natuurlijke anabolen te begrijpen, moeten we eerst de biologie van spiergroei begrijpen. Spieren groeien door een proces genaamd spierhypertrofie. Dit proces vindt plaats wanneer de spiervezels worden beschadigd door intensieve training, waarna het lichaam deze vezels repareert en dikker maakt. Hormonen zoals testosteron spelen een cruciale rol in dit proces.

Het menselijk lichaam produceert van nature steroïden zoals testosteron, dat essentieel is voor spieropbouw en andere lichaamsfuncties. Natuurlijke anabolen bootsen de werking van deze steroïden na, waardoor het lichaam wordt aangezet tot het verhogen van de productie van testosteron en andere groeihormonen.

Waarom gebruiken bodybuilders Natuurlijke Anabolen?

Deze supplementen bevorderen spiergroei, verhogen kracht en uithoudingsvermogen, versnellen het herstel na de training en kunnen zelfs helpen bij het verminderen van lichaamsvet. Door het stimuleren van natuurlijke processen in het lichaam, zoals eiwitsynthese en stikstofretentie, bieden natuurlijke anabolen een veilige en effectieve manier om optimale fysieke resultaten te bereiken zonder de gezondheidsrisico’s van synthetische steroïden.

De voordelen van Natuurlijke Anabolen

Spiergroei: Door de verhoogde productie van testosteron en groeihormonen kunnen gebruikers sneller spiermassa opbouwen.

Verbeterde Kracht: Naast spiergroei kunnen atleten ook een toename van kracht ervaren, wat hun prestaties in de sportschool en in hun respectievelijke sporten kan verbeteren.

Sneller Herstel: Een van de belangrijkste voordelen van natuurlijke anabolen is het vermogen om het herstel na intensieve trainingen te versnellen.

Vetverlies: Sommige natuurlijke anabolen kunnen helpen bij het verbranden van vet, waardoor atleten een meer gedefinieerde fysiek kunnen bereiken.

Waar kun je Natuurlijke Anabolen kopen?

Er zijn verschillende bekende fabrikanten die natuurlijke anabole supplementen aanbieden. Hier zijn enkele van de bekendere namen in de industrie:

CrazyBulk: CrazyBulk is een prominente naam als het gaat om natuurlijke anabole supplementen. Ze staan bekend om hun uitgebreide assortiment producten die gericht zijn op spiergroei, vetverlies en prestatieverbetering.

Transparent Labs: Transparent Labs is een fabrikant die zich toelegt op het produceren van supplementen met hoogwaardige, transparante ingrediëntenlijsten. Ze bieden een verscheidenheid aan producten, waaronder supplementen voor spieropbouw en krachttoename.

MuscleTech: MuscleTech is een gevestigd merk in de supplementenindustrie en biedt zowel natuurlijke als op wetenschap gebaseerde producten aan. Ze hebben een scala aan supplementen voor spieropbouw, kracht en herstel.

Optimum Nutrition: Optimum Nutrition is bekend om zijn kwalitatieve supplementen en proteïnepoeders. Ze bieden ook natuurlijke producten aan die gericht zijn op het ondersteunen van spiergroei en prestaties.

Universal Nutrition: Universal Nutrition is een oudere speler in de industrie en staat bekend om zijn breed scala aan supplementen, waaronder natuurlijke anabolen die gericht zijn op spieropbouw en kracht.

JYM Supplement Science: JYM Supplement Science is opgericht door Dr. Jim Stoppani en staat bekend om zijn wetenschappelijk onderbouwde supplementen. Ze bieden ook natuurlijke producten aan voor verschillende fitnessdoelen.

NutraBio: NutraBio is een merk dat de nadruk legt op kwaliteit en transparantie in hun producten. Ze bieden natuurlijke supplementen aan voor spiergroei, prestatieverbetering en herstel.

Zijn Natuurlijke Anabolen Veilig?

Natuurlijke anabolen zijn over het algemeen betrouwbaar om in te nemen, omdat ze alleen natuurlijke ingrediënten bevatten die je zonder recept kunt kopen.

Het kan echter nooit kwaad om een arts te raadplegen voordat je een nieuw supplement aan je routine toevoegt. Als je onderliggende gezondheidsproblemen hebt, wil je arts je misschien adviseren over de beste voedingsstoffen om aan je dieet toe te voegen.

Zorg er ook voor dat de ingrediënten in de supplementen die je inneemt niet overlappen. Je wilt bijvoorbeeld geen twee supplementen nemen die beide een hoge dosis ijzer bevatten. Te veel van een voedingsstof innemen kan bijwerkingen veroorzaken, zoals maagklachten.

Als je bijwerkingen opmerkt tijdens het innemen van deze supplementen, raden we aan om ze onmiddellijk te stoppen en met een arts te praten.

In de meeste gevallen kun je er echter op vertrouwen dat het innemen van een van de supplementen op onze lijst alleen maar goed is voor je gezondheid. Ze bevatten alleen milde ingrediënten die doorgaans geen onaangename effecten veroorzaken bij gebruikers.

Gespierde bodybuilder

Waar moet je op letten bij het kopen van Natuurlijke Anabolen?

Ingrediënten:

Bij het kopen van deze middelen is het cruciaal om de lijst met ingrediënten zorgvuldig te bekijken. Let op onbekende namen of afkortingen. Soms worden er complexe termen gebruikt om gevaarlijke stoffen te verbergen, die moeilijk te identificeren zijn. Ook kunnen sommige producten hogere concentraties van specifieke ingrediënten bevatten, wat mogelijk tot betere resultaten leidt. Het is echter belangrijk dat de dagelijkse hoeveelheid van het ingrediënt in lijn is met de aanbevolen limiet. Overmatige consumptie kan schadelijk zijn. Controleer daarom altijd de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid en de maximale dosis voordat je een product gebruikt.

Dosering:

Middelen die invloed hebben op hormonen zijn zeer gevoelig voor de ingenomen hoeveelheid, waardoor de effecten sterk afhankelijk zijn van de dagelijkse dosis. Dit kan het plannen van de juiste hoeveelheid lastig maken, vooral als het bedrijf geen duidelijke richtlijnen verstrekt. Gelukkig bieden de meeste bedrijven gedetailleerde doseringsinformatie om gebruikers te helpen bij het plannen van hun inname. Gezien het ruime aanbod aan middelen is het aan te raden te zoeken naar opties die slechts eenmaal per dag ingenomen hoeven te worden, om het doseringsproces te vereenvoudigen.

Legale status:

Fabrikanten verbergen soms essentiële details over hun producten en verkopen goedkope, vervalste of gevaarlijke middelen als veilig voor langdurig gebruik. Het is essentieel om de lijst met ingrediënten nauwkeurig te onderzoeken en alles wat onbekend of afwijkend lijkt, te verifiëren. Soms kunnen fabrikanten verboden stoffen aan hun middelen toevoegen zonder de klanten daarvan op de hoogte te stellen. Om het risico van illegale stoffen te minimaliseren, is het verstandig om labels zorgvuldig te lezen en de ingrediënten te onderzoeken. Bij overweging van receptgeneesmiddelen is het aan te raden om een arts te raadplegen en een legitiem recept te verkrijgen, in plaats van illegale methoden te proberen, aangezien dit juridische consequenties kan hebben.

Betaalbaarheid:

Hoewel de prijs van een middel niet altijd de kwaliteit ervan weerspiegelt, blijft het een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Conclusie

Natuurlijke anabole middelen vormen een uitstekend alternatief voor conventionele anabole steroïden. Ze bieden vergelijkbare voordelen zonder de bijwerkingen en juridische complicaties die gepaard gaan met steroïden.

Indien je overweegt om natuurlijke steroïden te gebruiken, is grondig onderzoek van essentieel belang. Kies een product dat aansluit bij jouw behoeften. Met de juiste selectie en dosering kunnen legale steroïden je helpen om je fitnessdoelen te bereiken zonder risico voor je gezondheid.

Voor wie streeft naar een toename in spiermassa en een afname van lichaamsvet, vormen natuurlijke steroïden een ideale keuze. Deze supplementen zijn volledig legaal en veilig in gebruik, waardoor ze aanzienlijk beter zijn dan anabole steroïden.

Heb jij de de natuurlijke anabolen uit dit artikel ook al eens geprobeerd? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!

Leave a Reply