Vergeet Anabolen – Dit Zijn De 3 Krachtigste Alternatieven

Natuurlijke anabolen pillen

Waarom Kopen Bodybuilders Anabolen?

Als bodybuilders streven we altijd naar het perfecte lichaam. We willen altijd grotere en vollere spieren, we willen altijd meer kracht en het liefst maken we razendsnel progressie. Voor velen van ons geldt dan ook dat we continu opzoek zijn naar hulpmiddelen om onze bodybuilding doelen zo snel mogelijk te bereiken.

Als bodybuilders concurreren we ook nog eens indirect en direct met andere bodybuilders. Naast dat we onze eigen doelen willen bereiken willen we ook de de atleten die concurreren met ons verslaan. Dit feit draagt er dan ook aan bij dat we altijd opzoek zijn naar de nieuwste en beste hulpmiddelen.

Anabolen zijn wat dat betreft onder ons bodybuilders de bekendste prestatiebevorderende middelen. Veel bodybuilders overwegen dan ook vroeg of laat om anabolen te kopen. Alleen, we zijn ons natuurlijk ook bewust dat anabolen op grote schaal verboden en hartstikke gevaarlijk zijn. In de meeste landen is het dan ook illegaal om anabolen te kopen.

Waarom Je Geen Anabolen Moet Kopen

Anabolen

Je hoeft online niet lang rond te zoeken om lijsten met namen van professionele bodybuilders te vinden die zijn betrapt op anabolen gebruik. Google maar eens op “bodybuilding hall of shame” of “INBA testuitslagen”. Wij durven te wedden dat veel van deze bodybuilders hun beslissing om anabolen te kopen en gebruiken nu achteraf betreuren.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat anabolen een aantal behoorlijk ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. Dus, stel je wordt niet gepakt voor anabolen gebruik loop je alsnog het risico op serieuze gezondheidsrisico’s. — Gekrompen scrotum, impotentie, onvruchtbaarheid, kaalheid en borstvorming zijn maar een paar van de typische bijwerkingen die kunnen optreden door het gebruik van anabolen. En dat lijstje is nog relatief mild. Leverschade, leverkanker en hartaanvallen behoren namelijk ook tot de mogelijke bijwerkingen.

Anabole steroïden zijn dus nooit de beste oplossing om spieren te kweken of om fit te worden. Ondanks dat ze voor snelle resultaten kunnen zorgen is het waarschijnlijk dat ze op lange termijn gevolgen hebben voor je gezondheid.

De Beste En Krachtigste Alternatieven

Bodybuilder die de omtrek van zijn bicep meet

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg krachtige alternatieven voor anabolen. Om jou te helpen de krachtigste legale middelen voor jouw bodybuilding doelstellingen te vinden hebben wij de moeite genomen om 3 super potente alternatieven op een rijtje te zetten.

De belangrijkste aantrekkingskracht van deze middelen is dat ze niet dezelfde negatieve bijwerkingen veroorzaken als échte anabole steroïden. Als je de voordelen van anabole steroïde wilt genieten, maar je bent afgeschrikt door de risico’s, dan kun je deze middelen proberen. Deze producten zijn legaal en bevatten geen van de gevaarlijke bijwerkingen die door steroïden worden veroorzaakt, waardoor ze een perfect alternatief zijn voor het nemen van steroïden. Een ander groot verschil is dat deze producten aan een veel hogere standaard worden gehouden dan anabole androgene steroïden (AAS), het is bij anabolen vaak dan ook lastig om te verifiëren dat de ingrediënten die op de verpakking staan ook echt in het product zitten.

Aanbeveling #1: De “Legale Anabolen” van CrazyBulk

Voor degenen die dit merk nog niet kennen, CrazyBulk is een Amerikaanse supplementen fabrikant die hardcore bodybuilding supplementen ontwikkeld voor de meest ambitieuze bodybuilders. Wat CrazyBulk onderscheid van alle andere supplementen fabrikanten is dat zij supplementen ontwikkelen die geïnspireerd zijn op echte anabolen, maar geen gevaarlijke stoffen bevatten. Daarom refereren ze bij CrazyBulk ook naar hun supplementen als “legale anabolen“.

De aantrekkingskracht van CrazyBulk hun legale anabolen zit hem in het feit dat deze producten de positieve effecten van échte anabolen zo effectief mogelijk proberen na te bootsen, zonder dat het gevaar voor je gezondheid oplevert.

Anabole supplementen

Met een breed scala aan geteste producten en zichtbare resultaten vinden wij CrazyBulk het beste alternatief voor Anabole Steroïden. Wees echter realistisch, want het zijn geen wonderproducten. Je zult nog altijd ijverig moeten trainen en een uitgebalanceerd dieet moeten volgen. Niettemin zullen deze 100% legale en natuurlijke producten je zeker helpen bij het ontwikkelen van je droomlichaam, de before & afters liegen er niet om.

Randy Testo Max Resultaat

Meer weten? Je kunt alle legale anabolen van CrazyBulk via hun website bekijken.

Aanbeveling #2: Bodybuilding Dynamiet D.BAL.MAX

D.Bal.Max wordt beschouwd als een van de beste producten voor natural bodybuilders, er zijn inmiddels al meer dan 150.000 tubes van dit supplement zijn verkocht.

Net als de supplementen van CrazyBulk probeert dit supplement het effect van anabolen te kopiëren, D-Bal.Max is namelijk geïnspireerd op Methandrostenolone (beter bekend als Dianabol).

D.Bal.Max werkt door stikstofretentie in de spieren te vergroten. Wanneer stikstof in de spieren blijft, verhoogt dit de eiwitsynthese, wat leidt tot spiergroei, sneller herstel en een toename in kracht.

We moeten ook hier realistisch blijven, ook met D.Bal.Max moet je niet de resultaten van echte anabolen verwachten, maar in tegenstelling tot echte anabolen veroorzaakt dit supplement geen bijwerkingen. Hoe dan ook is het een super effectief supplement om sneller spiermassa aan te komen.

d-bal max

Voor additionele info kun je de officiële website van D.Bal.Max bezoeken.

Aanbeveling #3: De Nr.1 Testbooster Testogen

Testosteron is een enorm belangrijk hormoon. Het is essentieel bij een aantal processen, variërend van van spiergroei tot je libido. Om deze redenen zijn veel mannen op zoek naar manieren om de hoeveelheid testosteron die hun lichaam produceert te boosten.

Nog altijd is een populaire manier om testosteron te boosten het gebruik van anabole steroïden. En ja, Anabole steroïden kunnen effectief zijn om de productie van testosteron snel op te voeren — maar helaas zijn ze, zoals je nu weet ook berucht omdat ze ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Testogen daarentegen pompt je testosteron-niveaus op natuurlijke wijze op. Geen illegale steroïden vereist. Dit supplement is samengesteld uit een testo-stimulerende megamix van onder andere D-asparaginezuur, magnesium, zink, vitamine D, B6, en K1. Samen leiden deze ingrediënten tot geweldige winsten in kracht, spiermassa, energie en prestaties.

Testogen

Meer info over Testogen? Lees hier op hun officiële site alles dat je moet weten over dit revolutionaire supplement.

Conclusie

Wat je specifieke fitnessdoelen ook zijn, we willen allemaal zo snel mogelijk resultaten zien. Het kan frustrerend zijn om maanden te trainen om enkel kleine verbeteringen te zien. Als je je winst in de sportschool wilt verbeteren en eindelijk echte resultaten wilt zien, overweeg dan de supplementen uit dit artikel en laat anabolen lekker links liggen!

Heb jij een van de producten uit dit artikel al geprobeerd? Laat ons weten wat je er van vond in de comments!

Leave a Reply