Superdrol (Methasteron) Review – Dosering, kuren en bijwerkingen

bodybuilder

Superdrol is een stof die in pilvorm ingenomen kan worden en een sterke werking heeft op het lichaam. Hierdoor is het een populaire stof bij mensen die hun spierkracht willen vergroten. Het voordeel van Superdrol is dat het niet geïnjecteerd hoeft te worden, wat voor veel mensen fijn is. Maar het gebruik van deze stof brengt ook risico’s met zich mee.

In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van het gebruik van Superdrol en welke veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden.

Wat is Superdrol?

Superdrol is een krachtige steroïde die ook bekend staat als methasteron of methyldrostanolon. Het is indrukwekkend omdat het oraal kan worden ingenomen in plaats van via een injectie.

Hoewel methasteron al sinds de jaren vijftig bestaat, was het nooit bedoeld als voorgeschreven medicijn. Het werd wel verkocht als prohormoon en voedingssupplement, totdat de FDA in 2012 ingreep omdat dit misleidend was.

Nu wordt Superdrol beschouwd als een gereguleerde stof, net als veel andere androgene steroïden. Er worden momenteel studies uitgevoerd om manieren te vinden om het gebruik van deze steroïde op te sporen bij atleten en bodybuilders.

Hoewel Superdrol illegaal is, wordt het nog steeds gekocht en gebruikt vanwege de hoge orale biologische beschikbaarheid. Helaas heeft het ook bijwerkingen en kan het extreem slecht zijn voor de lever.

Voordelen van het gebruik van Superdrol

Superdrol is een illegale en gevaarlijke stof, maar toch gebruiken sommige mensen het nog steeds. Waarom? Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

 • Meer spiergroei: Superdrol verhoogt de invloed van testosteron in het lichaam, wat kan leiden tot een toename van de hoeveelheid spiermassa na een training.
 • Hoger libido: Mensen met een laag testosteron kunnen een toename van hun libido ervaren door Superdrol te gebruiken.
 • Gewichtsverlies: Superdrol kan helpen bij het verminderen van overtollige kilo’s en het versterken van magere spiermassa.
 • Meer kracht: Superdrol kan de kracht van een persoon vergroten, soms tot wel 25% na een cyclus.
 • Geen injecties: Superdrol is oraal actief, dus er is geen risico op infecties op de injectieplaats.

Er is echter weinig wetenschappelijk bewijs beschikbaar omdat de verbinding illegaal is. Bovendien zijn er ernstige gezondheidsrisico’s verbonden aan het gebruik van Superdrol.

Veroorzaakt Superdrol bijwerkingen?

Superdrol is een soort steroïde en kan vergelijkbare bijwerkingen veroorzaken. Het is echter veel krachtiger dan gewone steroïden, dus de bijwerkingen kunnen veel ernstiger zijn en waarschijnlijker voorkomen.

Een veelvoorkomend probleem met Superdrol is dat het giftig kan zijn voor je lever. Veel mensen hebben al ernstige leverbeschadiging gemeld als gevolg van het gebruik van Superdrol. Als je het vaak gebruikt, loop je dus een groot risico op leverschade.

Andere bijwerkingen die minder ernstig zijn, maar even waarschijnlijk zijn:

 • Borstvorming bij mannen
 • Vochtophoping
 • Acne
 • Vermoeidheid
 • Pijn in de schenen
 • Verminderd libido
 • Problemen met de darmen
 • Verminderde eetlust

Niet iedereen ervaart deze bijwerkingen en sommige mensen kunnen minder gevoelig zijn voor de effecten van Superdrol. Maar de hoge kans op leverschade zou mensen moeten weerhouden om het op de lange termijn te gebruiken.

Voorgestelde Superdrol dosering

Superdrol is erg krachtig en je hebt er niet veel van nodig. Mannen hebben meestal niet meer dan 10-20 mg per dag nodig, zelfs deze kleine dosis kan al ernstige bijwerkingen veroorzaken. Als je Superdrol wilt gebruiken, is het misschien beter om het te combineren met andere middelen en het in nog kleinere doses te nemen. Zo kun je de voordelen van Superdrol ervaren zonder al te veel risico op bijwerkingen.

Incline dumbell press

Superdrol kuren

Methasteron kan net als Dianabol een goede kickstarter zijn voor het begin van een anabolen kuur. Het zal snel effect hebben en je routine zal effectiever lijken, maar het kan gevaarlijke bijwerkingen hebben.

Het is erg belangrijk om Superdrol niet langer dan een paar weken te gebruiken. Zelfs een korte tijd kan al heftige bijwerkingen veroorzaken. De stof is zeer destructief voor het lichaam.

Meestal beginnen mensen met 10 tot 20 mg Superdrol per dag. Sommige ervaren gebruikers nemen 30 tot 40 mg per dag, maar deze hogere doses veroorzaken veel meer bijwerkingen.

Wat zeggen gebruikers over Superdrol?

Methasteron wordt geprezen om zijn effectiviteit, maar ook bekritiseerd vanwege de gevaarlijke bijwerkingen. Sommige gebruikers melden dat ze 10 kilo spieren hebben gewonnen binnen een maand door Superdrol te gebruiken.

Hoewel sommige mensen redelijk positieve ervaringen hebben gehad met Superdrol, waarschuwen gebruikers dat het met voorzichtigheid moet worden gebruikt. Het is niet geschikt voor beginners en personen onder de 21 jaar. Zelfs als sommige gebruikers geen noemenswaardige bijwerkingen ervaren, kan het gebruik van Superdrol schadelijk zijn voor de gezondheid. Bijwerkingen zoals krimp van de testikels worden als ernstig beschouwd. Het is belangrijk om deze risico’s in overweging te nemen voordat je Superdrol gebruikt.

Is Superdrol makkelijk verkrijgbaar?

Superdrol is illegaal en mag niet gekocht worden, hoewel sommige online verkopers het nog steeds aanbieden. Als u op zoek bent naar een alternatief dat vergelijkbare voordelen biedt zonder de gezondheids- of juridische risico’s, overweeg dan om een ​​andere optie te proberen. Bedrijven zoals CrazyBulk bieden supplement formules aan die uw fysieke gezondheid, seksuele gezondheid en trainingsresultaten kunnen verbeteren zonder ernstige bijwerkingen te veroorzaken.

Leave a Reply