Kinobody Review: Legitiem Trainingsprogramma of Scam?

kinobody

Je hebt gehoord dat Kinobody je kan helpen eruit te zien als een filmster zonder vaak naar de sportschool te gaan en je favoriete eten op te geven. Maar je hebt geen idee hoe het werkt en waar het allemaal om draait.

Is het gewoon een andere hype? Of is het echt de investering waard?

Neem een ​​nauwkeurige kijk op deze grondige Kinobody-review om je te helpen erachter te komen of Kinobody-programma’s hun beloften waarmaken en of een van hen bij jou past.

We hebben in detail gekeken naar de filosofie van Kinobody, de voordelen en nadelen, wat elk programma bevat en nog veel meer.

Doe je gordel om.

Wat is het Kinobody-programma?

Het Kinobody-programma is een allesomvattend digitaal trainings- en voedingspakket met verschillende fitnessroutines. Het is gebaseerd op een specifiek dieet- en bewegingsregime om mannen en vrouwen te helpen afvallen, hun lichaam vorm te geven, fit te worden en sterker te worden.

Elk Kinobody-trainingspakket heeft verschillende doelen, waaronder gewichtsverlies, vermindering van het lichaamsvetpercentage, spieropbouw en toning. Het beste hieraan is dat het zich richt op specifieke spiergroepen.

De maker van Kinobody, Gregory O’Gallagher, een van de beroemde fitnessgoeroes, belooft toegewijde klanten die zijn trainingsroutines, voedingsprogramma, gewichthefprotocol en andere noodzakelijke levensstijlveranderingen zullen volgen zoals voorgesteld in het programma, dat ze een “Hollywood-fysiek” zullen opbouwen om “eruit te zien als Batman”, Brad Pitt of een ander slank, gespierd superheldenlichaam.

In zijn YouTube-video “The Real Bruce Wayne Revealed: The Power of Intermittent Fasting” introduceert Greg kort de Kinobody-strategie en deelt hij zijn typische dagelijkse routine.

Naast het trainings- en voedingsprogramma verkoopt Kinobody fitnesssupplementen, uitrusting en kleding.

Kernconcepten van Kinobody

Intermittent Fasting (periodiek vasten)

Intermittent Fasting

Intermittent fasting is een populaire, zeer restrictieve voedingsstrategie die in verschillende vormen voorkomt [1].

In zijn Kinobody-programma’s promoot Greg O’Gallagher om vóór 14.00 uur geen voedsel te nuttigen, vervolgens rond 14.00 uur een gezonde maaltijd met weinig calorieën te eten en vóór 20.00 uur nog een grotere maaltijd (ongeveer 1.600 calorieën).

Dat is het 18/6-patroon van intermittent fasting, dat cycli van 18 uur vasten gevolgd door een zes uur durend lichaamsherstelvenster omvat.

“Er is steeds meer bewijs dat het eten binnen een periode van 6 uur en het vasten gedurende 18 uur een metabole omschakeling van glucose-gebaseerde naar keton-gebaseerde energie kan veroorzaken, met verhoogde stressbestendigheid, een langere levensduur en een verminderd voorkomen van ziekten, waaronder kanker en obesitas.” – Rafael de Cabo, Ph.D. en Mark P. Mattson, Ph.D.

Studies hebben aangetoond dat intermittent fasting een zeer effectieve strategie kan zijn voor vetverlies en verschillende andere gezondheidsvoordelen biedt als het op de juiste manier wordt uitgevoerd [2].

Onderzoekers betwijfelen echter of intermittent fasting geschikt is voor het opbouwen van spiermassa [3] en het kan zelfs leiden tot verlies van magere spiermassa als het op lange termijn wordt toegepast [4].

Daarom zou het verstandiger zijn om een gebalanceerd eetplan te volgen zonder de tijden van je maaltijden al te strikt te beperken, om ervoor te zorgen dat je voldoende calorieën binnenkrijgt voor spieropbouw.

Reverse Pyramid Training

Bodybuilder die Reverse Pyramid Training toepast

De oprichter van Kinobody beveelt ook Reverse Pyramid Training aan, wat inhoudt dat je begint met het maximaal mogelijke gewicht en dit geleidelijk vermindert.

Bovendien stelt hij voor om langere rustperiodes te nemen tussen twee opeenvolgende sets oefeningen – minimaal één of twee minuten.

Dit is een van de meest voorkomende kenmerken in verschillende fitnessprogramma’s, samen met intermittent fasting, wat betekent dat het een geweldige manier is om kracht en spiermassa op te bouwen.

Gemiddeld is het voldoende om drie dagen per week 45-minuten durende trainingssessies te hebben om je lichaamsbouw te transformeren, kracht op te bouwen en spiermassa te vergroten, terwijl je je lichaam voldoende tijd geeft om te herstellen. Anders loop je het risico meer kwaad dan goed te doen, omdat het je vatbaar maakt voor blessures.

MEGA

Een man die MEGA doet tijdens zijn training

MEGA staat voor Minimal Effort Growth Acceleration (minimale inspanning voor versnelde groei), een term bedacht door Greg O’Gallagher, die opmerkte dat het het meest effectief is om intensief te trainen met tussenpozen, omdat dit stressvol is voor je lichaam.

Met andere woorden, hoe vaak je naar de sportschool gaat, heeft geen grote invloed op je spiergroei of gewichtsverlies.

Dus je moet voldoende tijd nemen tussen je trainingssessies om je lichaam te laten rusten en herstellen na het tot het uiterste te hebben geduwd.

Probeer tijdens elke sessie je trainingen te beperken tot slechts 4 tot 5 oefeningen met 2 tot 3 sets, terwijl je een ruime hoeveelheid rust neemt tussen zware sets.

Onze trainers konden na ongeveer 2 maanden deze techniek te hebben gebruikt in combinatie met de Reverse Pyramid Training, hun spiermassa comfortabel behouden.

NEAT

NEAT is een afkorting die een ander belangrijk principe aanduidt van de Kinobody-workoutcursussen en vetverliesprogramma’s.

“Non-exercise activity thermogenesis (NEAT) is de energie die wordt verbruikt en niet afkomstig is van slapen, eten of sportachtige lichaamsbeweging. Het varieert van de energie die wordt verbruikt bij het lopen naar het werk, typen, het uitvoeren van tuinwerk, landbouwtaken en friemelen.” – James A. Levine, MD PhD

Als je te veel van je energie verspilt aan dergelijke activiteiten, heb je een verhoogde dagelijkse calorie-inname nodig, wat waarschijnlijk zal leiden tot vettoename [5].

Evenzo, als je inactief bent, wil je misschien die extra NEAT-energie gebruiken om bijvoorbeeld wat activiteiten uit te voeren, zoals stofzuigen, afstoffen of je hond uitlaten.

Het is van cruciaal belang voor je succes om erachter te komen hoeveel NEAT-energie je elke dag verbruikt, omdat Kinobody-programma’s gericht zijn op het behouden van een neutrale energiebalans.

“Het aantal NEAT-activiteiten dat menselijke proefpersonen uitvoeren, vertegenwoordigt het product van de hoeveelheid en soorten fysieke activiteiten en de thermogene kosten van elke activiteit.” – James A. Levine, MD PhD

Laten we nu eens kijken naar de verschillende programma’s die Kinobody aanbiedt.

Kinobody Voor- en Nadelen

Voordelen

 • Een verscheidenheid aan programma’s om uit te kiezen
 • Redelijk geprijsd
 • Programma’s zijn ontworpen als psychologisch ondersteunend en moedigen gebruikers aan om hun persoonlijke, haalbare fitnessdoelen te stellen en te bereiken
 • Programma’s bevatten advies over een gebalanceerd voedingsplan, het overwinnen van mentale blokkades en plateaus, en meer details om je fitnessreis en doelen te ondersteunen
 • Aanvullende gratis inhoud beschikbaar op het Kinobody YouTube-kanaal
 • Intermittent fasting-programma’s zijn grotendeels gebaseerd op klinisch bewezen methoden om vetverlies te bevorderen
 • 30-dagen geld-terug-garantie

Nadelen

 • Het hele programma is digitaal, wat mogelijk niet handig is voor alle gebruikers
 • Intermittent fasting is niet geschikt voor iedereen, en bovendien wordt het niet aanbevolen voor spiergroei
 • Kinobody YouTube-video’s zouden van hogere kwaliteit kunnen zijn
 • De overdreven marketingbenadering van het bedrijf, die zich sterk richt op ruwe mannelijke seksuele aantrekkingskracht, kan sommige mensen afschrikken

Kinobody-programma’s voor mannen

Filmsterlichaam

Filmsterlichaam voor en na

Dit programma heeft het Bodyweight Mastery-programma vervangen.

Het bestaat uit een volledig trainings- en voedingsplan, verdeeld in drie fasen van vier weken, om elke man te helpen zijn gemiddelde lichaam om te vormen tot een perfect gebeeldhouwd lichaam zoals de filmsterren die je ziet in actiefilms.

Je weet wel, die V-vorm, noch te dun noch te gespierd, gebeeldhouwd gezicht, opvallende spieren en een strakke taille.

Dit lijkt een goede keuze voor mensen die ernaar streven om in enkele weken ideale proporties te bereiken en ongeduldig zijn om de eerste resultaten te zien.

Dit programma voorziet je van de kennis en begeleiding die je nodig hebt om gewicht te verliezen en spierdefinitie op te bouwen door middel van lichaamsgewicht- of vrije gewichtstraining [6].

Het pakket bevat ook geavanceerde Cardio & Abs Workouts en extra’s zoals Intense Jump Rope Workouts, Lean Bulking Protocol en Neck Training voor de Alpha Look.

Veel gebruikers waren dol op de oefeningstutorials omdat Greg’s uitleg eenvoudig was.

Griekse God

Griekse god-achtig lichaam

Het Kinobody Greek God-programma is erop gericht om spiermassa en kracht te vergroten om het zogenaamde Griekse god-fysiek te verkrijgen, met speciale nadruk op je buikspieren, armen, schouders en borst.

Dit Greek God-workoutprogramma is een van de meest populaire programma’s die leiden tot snelle vooruitgang en resultaten met zo min mogelijk moeite.

Het omvat minimalistische trainingsmethoden (herinner je het MEGA-principe?), mogelijk met zwaardere gewichten en lagere herhalingen, om een sterk en gespierd lichaam op te bouwen terwijl je drie keer per week traint met een tweedelige workout.

Onze klanten die volledig nieuw zijn in gewichtheffen, vonden dit programma nuttig omdat het technieken gebruikt zoals omgekeerde piramidetraining en micro-loading, die gemakkelijker te benaderen zijn.

Dit Kinobody Greek God-programma is ook ontworpen om je te helpen krachtplateaus te overwinnen, specialisatieroutines op te nemen om spiergroei op achterblijvende lichaamsdelen te versnellen en te maximaliseren, en effectieve, goedkope voedingsstrategieën te implementeren om vettoename te voorkomen [7].

Het verschilt van Filmsterlichaam omdat het zich voornamelijk richt op het opbouwen van droge spiermassa door het beheersen van essentiële lifts en technieken, evenals ondersteunende oefeningen voor maximale kracht.

Agressief Vetverlies

Agressief Vetverlies voor en na

Het Kinobody Agressief Vetverlies-programma gebruikt geavanceerde technieken om mannen snel te helpen hun vetpercentage te verminderen, terwijl ze hun hoge energieniveau, droge spieren en gebalanceerde hormonen behouden.

Ook om te voorkomen dat het hun seksdrive negatief beïnvloedt.

Zou je geloven dat je een perfecte lichaamsdefinitie met een gebeeldhouwde kaaklijn kunt bereiken en 3 tot 4,5 kilo puur vet kunt verliezen door slechts twee tot drie keer per week te trainen en je favoriete voedselkeuzes te maken?

Klinkt onmogelijk, toch?

Toch bewijzen de foto’s en getuigenissen van mensen die succesvolle transformaties hebben ondergaan dat dit agressieve vetverliesprogramma mogelijk en zelfs plezierig is.

Dat is te danken aan het perfect uitgebalanceerde hefprotocol in combinatie met een ideale balans van koolhydraten, vetten en eiwitten in je maaltijdplan, wat je dichte, strakke spieren ondersteunt [8].

Ons team raadt dit programma aan voor iedereen die op zoek is naar een sterker, slanker en beter geproportioneerd figuur met betere spiergroei.

Enkele bonussen in het pakket zijn het Agressief Vetverlies Spiekbriefje, Fitness Tracker Spreadsheet en Exclusieve Toegang tot de Kinobody Community.

Leestip: De beste vegan eiwitpoeders

Krijger lichaam

Krijger lichaam

Het Kinobody Krijger Shredding-programma belooft meer transformaties dan enig ander trainingsprogramma, met slechts een zichtbaar vetverlies van 1,8 tot 2,3 kilo binnen één of twee weken.

Veel gebruikers waren blij een programma te vinden dat beginnende gewichtheffers verbetert en extra vet verbrandt zonder te veel tijd in de sportschool door te brengen.

Het Kinobody Krijger Shredding-programma beweert ook dat het je helpt een zeldzaam fysiek te bereiken met extreem laag lichaamsvet, zoals je kunt opmerken bij sommige Hollywood-acteurs zoals Christian Bale of Ryan Reynolds.

Welke man (of vrouw) zou bezwaar hebben tegen hun fantastische spierdefinitie, slanke tailles met sixpacks, scherpe en hoekige mannelijke kaaklijnen – samengevat – slanke en fantastisch gebeeldhouwde lichamen?!

Mensen die dit Krijger Shredding-programma kopen, krijgen direct toegang tot een ondersteunende Facebook-community, voedingstips, trainingsvideo’s en tal van andere nuttige materialen en bronnen die helpen bij het ontwikkelen van de krijgersgeest en het fysieke gestel [9].

Leestip: Dit zijn de beste supplementen voor vetverlies

Superheld Spieropbouw

Henry Cavill en zijn superheld spieropbouw

Dit is een ander geavanceerd krachttrainingsprogramma naast het Warrior Shredding programma.

In tegenstelling tot veel andere spieropbouwende programma’s die je na uren in de sportschool er opgeblazen uit laten zien, helpt het geavanceerde Superheld Spieropbouw Programma je naar verluidt om 10 pond spieren te kweken op de belangrijkste plekken.

Binnen zes maanden krijg je een perfect lichaam waar je dol op zult zijn en dat vrouwen aantrekkelijk zullen vinden door slechts 3 dagen per week te trainen.

De focus ligt op het opbouwen van je borst en bredere rug, zonder je schouders, armen en benen te verwaarlozen [10].

Het is het ultieme trainingsprogramma voor mensen die voorbij de beginners-, intermediate- en vroeg gevorderde fasen zijn.

Kinobody Programma’s voor Vrouwen

Kino Baddie

Kino Baddie is speciaal ontworpen met een bepaald vrouwelijk lichaamstype in gedachten. Hierdoor kunnen vrouwen lichaamsvet verliezen en de perfecte hoeveelheid slanke spieren opbouwen zonder te verhongeren en 12 weken lang elke dag in de sportschool door te brengen.

In dit programma moedigt Gallagher wandelen, specifieke trainingen voor lichaamsdelen, resultaatmeting en zelfhypnose (om je droomlichaam te visualiseren) aan.

Ook zijn langdurige veranderingen in levensstijl nodig om die perfecte lichaamsverhouding en toegenomen kracht te bereiken.

Veel gebruikers, inclusief onze klanten, vonden dit programma effectief om dat slanke en strakke lichaam te krijgen zonder er gespierd uit te zien.

Bij dit programma krijg je een trainingsplan, trainingsvideo’s en drie verschillende voedingsstrategieën voor uiteenlopende doelen (vet verliezen, een paar kilo afvallen of spieren opbouwen).

Het bevat ook ontkrachte voedingsmythes voor vrouwen, een podcastserie, fitness-trackinggidsen en vele andere tips en bonussen [11].

Je krijgt levenslange toegang en een Kinobody-login voor de cursus op elk apparaat met een eenmalige betaling.

Goddess Toning

goddess toning

The Goddess Toning program is designed to offer ladies an almost effortless weight loss and muscle tone without obsessing on workouts and over dieting.

That means you can eat the foods you love, work out only 3 days per week, and still achieve that slim and sexy look.

If you don’t want to look skinny but slim, lean, and fit instead, this strategic approach to cardio and strength training might be ideal for you.

It is believed to increase muscle tone and lose body fat rapidly.

The program encompasses a personalized nutrition plan, home workout plan, exercise tutorial videos, motivational workbook, etc. [12].

Kinobooty Program

Woman doing Kinobooty program

This bodyweight training program is aimed at girls who want to slim down within 12 weeks, exercising three days a week to hit a perfect hip-waist ratio, particularly shedding stubborn fat and building up a firm, round, muscled booty.

Here, Greg also busts some common women’s diet and workout myths trending in the mainstream fitness industry.

Although it’s focused on lower body sculpting, this program offers exercises for your upper body muscle toning as well.

You will be challenged to lift heavier than usual weights to target both the upper and lower body.

You can also get a nutrition plan, mindset development tips, and some bonuses to help you tone your butt, achieve that hourglass figure, and look sexier without too much hassle. [13]

Lees tip: Zo krijg jij een grotere kont

Wat zijn de meest voorkomende veiligheidsproblemen, bijwerkingen en klachten over Kinobody Workouts?

Volgens klantbeoordelingen zijn de meest voorkomende veiligheidsproblemen, bijwerkingen en klachten over Kinobody workouts onder andere:

 • Te algemene programma-inhoud die men zelf kan vinden
 • Moeilijk te volgen plannen vanwege langdurig vasten
 • Niet genoeg oefenroutines
 • Geen toegang tot de programma’s op mobiele apparaten van gebruikers

Mogelijke bijwerkingen zijn honger gevolgd door te veel eten, misselijkheid, vermoeidheid, spierpijn en dergelijke. Deze bijwerkingen zijn sterker tijdens de eerste dagen of weken van het starten met de gewoonte, omdat het lichaam zich moet aanpassen.

Let op: periodiek vasten is niet voor iedereen een ideale strategie om vet te verliezen. Ik raad je aan om je arts te raadplegen voordat je met een van deze programma’s begint, vooral als je medische aandoeningen, eetstoornissen, onderhoudsmedicijnen hebt, ondergewicht hebt, borstvoeding geeft, enz.

Vasten moet worden vermeden als je zwanger bent of probeert zwanger te worden, omdat het volgens onderzoeken je menstruatiecycli kan stoppen en andere reproductieproblemen kan veroorzaken [14].

Bovendien kan vasten om de dag de glucosetolerantie bij niet-zwaarlijvige vrouwen negatief beïnvloeden [15].

Conclusie:

Onderzoeken beweren dat periodiek vasten voor vrouwen niet zo effectief en gunstig is als voor mannen. Het is voor ieder individu anders, dus overweeg alle voor- en nadelen voordat je je uiteindelijke beslissing neemt.

Alternatieve Trainingsprogramma’s

Er zijn veel trainingsprogramma’s die grote beloftes doen om je snel fit te krijgen. We hebben gekeken hoe Kinobody zich verhoudt tot drie populaire programma’s. Dit is wat we ontdekten.

Insanity

Insanity is een intens programma dat max intervaltraining gebruikt, waarbij korte periodes van hoge intensiteitsoefeningen worden gevolgd door korte rustmomenten, wat leidt tot meer verbrande calorieën per uur.

In tegenstelling tot Kinobody, heeft Insanity geen sportuitrusting nodig en vertrouwt het uitsluitend op lichaamsgewichtweerstand.

De meeste mensen in onze testgroep waren dol op de workouts en de energie van instructeur Shaun T. van Beachbody. Anderen vonden zijn energie leuk, maar de workouts te intens.

Net als Kinobody biedt Insanity een dieetplan; hoewel het niet de belangrijkste focus van het programma is, is het eenvoudig en blijft het gedurende het hele programma hetzelfde, gericht op macronutriënten.

Insanity wordt gefactureerd in drie, zes of twaalf maanden, waardoor het een doorlopend abonnementsprogramma is, terwijl je bij Kinobody een eenmalige toegangsprijs betaalt.

P90X

Tony Horton van Beachbody biedt een totale lichaamsworkout met “spierverwarring” in P90X. Spierverwarring houdt je uitgedaagd en helpt je om in 90 dagen resultaten te behalen.

Als fitness trainer weet ik hoe effectief intervaltraining kan zijn. Met korte workoutcycli die rouleren tussen verschillende spieren en soorten oefeningen, voldoet P90X aan de criteria voor HIIT, zoals het verbranden van vet, het opbouwen van uithoudingsvermogen en spieren, en het vermijden van plateaus.

Sommigen in onze testgroep vonden de workouts te intens, terwijl anderen het geweldig vonden en snel resultaten zagen.

In tegenstelling tot de eenmalige vergoeding voor toegang tot Kinobody, is P90X een doorlopend abonnementsprogramma dat drie, zes of twaalf maanden factureert. Net als Kinobody biedt P90X een tevredenheidsgarantie.

In tegenstelling tot Kinobody biedt P90X een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je het kunt proberen voordat je het koopt.

Superhero X12

Het Superhero X12-programma biedt een begeleide spieropbouwende aanpak met drie wekelijkse workouts. Hoewel het een dieetplan biedt, is het onbeperkt en moedigt het eten van normaal, gezond voedsel aan. Periodiek vasten is niet zo’n groot onderdeel van Superhero X12 als bij Kinobody.

Je krijgt niet zoveel programma-opties met Superhero X12 als bij Kinobody, alleen beginners (Nova) en gemiddelde (Titan) plannen.

Ik waardeer de duidelijke informatie over workouts en voeding, waarbij progressieve overbelasting, workouts gericht op verschillende spiergroepen en de juiste manier om cardio te doen besproken worden.

De testgroep was het eens met mijn beoordeling van het materiaal en de lichaamsmetingen lieten veelbelovende resultaten zien na het volgen van het 12-weekse programma.

Je betaalt een eenmalige vergoeding om toegang te krijgen tot SuperX12, en ze bieden een geld-terug-garantie, terwijl de prijs van Kinobody afhankelijk is van het programma dat je kiest en een 30-dagen-terugbetalingsbeleid op digitale programma’s hanteert.

Welk Kinobody Workout Programma Past bij Jou?

et juiste Kinobody workout programma hangt af van individuele fitnessdoelen en wensen. Talrijke beoordelingen van tevreden klanten bewijzen dat deze programma’s effectief zijn.

Maar ondanks alle mediahype en marketing rondom Kinobody-programma’s, als hun trainingsprogramma’s niet bij je passen, raad ik je aan onze gratis “Saiyan Unleashed” Masterclass te bekijken. In deze video onthult Total Shape-coach Benedict Ang precies hoe je ongelooflijk gespierd en enorm atletisch kunt worden zonder slaaf te zijn van de sportschool of beperkende diëten.

Voor een beperkte tijd krijg je gratis toegang tot deze alles-in-één video met zowel voedings- als workout-oplossingen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Leave a Reply