Halotestin (Fluoxymesterone) – Cyclus, Dosering & Bijwerkingen

Halotestin

Wat is Halotestin?

Halotestin, ook algemeen bekend als Fluoxymesterone, is een androgene anabole steroïde die oraal kan worden ingenomen door bodybuilders om een grotere spiermassa te stimuleren. Het is verkrijgbaar in drie maten – 2 mg, 5 mg en 10 mg – en bevat een reeks inactieve ingrediënten, waaronder calciumstearaat, maïszetmeel, lactose, sorbinezuur en tragacanth (om er maar een paar te noemen).

Dit hormoon is vergelijkbaar met testosteron dat van nature in je lichaam voorkomt, dus het is geen verrassing dat het vaak wordt gebruikt door mannen die niet genoeg natuurlijk testosteron aanmaken (of tienerjongens die lijden aan een vertraagde puberteit). Door Halotestin te gebruiken, kan het uw spieren, botten en voortplantingssysteem helpen gezond te blijven en spierverspilling te voorkomen.

Maar dit is niet alles wat het kan doen…

Toen het voor het eerst werd gemaakt in de jaren vijftig, werd het voorgeschreven voor ondervoeding; spierafbrekende ziekten (bij mannen); langdurige blootstelling aan cortison; dwarslaesie, behandeling van botbreuken; borstkanker, en om slachtoffers van brandwonden te helpen.

Helaas is dit niet meer het geval.

Zoals alle anabole steroïden, is Halotestin door de FDA verboden en wordt het als illegaal beschouwd om te verkopen.

Toegegeven, het wordt nog steeds voorgeschreven voor borstkanker, androgeentekorten, dwz testosteron en voor osteoporose bij vrouwen, MAAR je zult het niet legaal te koop vinden.

Waarom wordt Halotestin gebruikt door atleten en bodybuilders?

Gemakkelijk. Voor zijn prestatieverhogende mogelijkheden.

Het heeft zelfs een sterke reputatie opgebouwd als een van de krachtigste, snelwerkende steroïden. Dus ondanks dat het heel erg illegaal is, zul je er nog steeds over horen in de sportschool.

Waarom nemen bodybuilders het risico?

 1. Halotestin helpt om hemoglobine te verhogen en de structuur en massa van rode bloedcellen te verbeteren – dit helpt uw spieren en weefselcellen te profiteren van hogere niveaus van zuurstof en voedingsstoffen, wat hun groei, ontwikkeling en herstel na inspanning bevordert.
 2. Verbetert uw kracht – aansluitend op het bovenstaande punt, hoe meer brandstof/nutriënten/zuurstof uw cellen ontvangen, hoe langer u in staat zult zijn om te trainen. Dit helpt de spierontwikkeling te maximaliseren, waardoor u sterker wordt.
 3. Verhoogd energieniveau – dit kan je het duwtje in de rug geven dat je nodig hebt om hard te blijven werken en te blijven trainen.
 4. Vetverlies – tijdens een snijcyclus kan Halotestin uw vetverbranding stimuleren en uw lichaam beschermen tegen spierverspilling; waardoor je er gehard, slank en gebeiteld uitziet.

OPMERKING: Hoewel Halotestin uw kracht snel kan opbouwen, zal het u geen enorme winst opleveren. Als er iets is, is het beter om te snijden dankzij zijn vetverbrandende vaardigheden.

Hoe Halotestin werkt

Endogene androgenen zijn verantwoordelijk voor het stimuleren van normale groei en ontwikkeling in mannelijke geslachtsorganen, evenals voor het in stand houden van secundaire geslachtskenmerken, zoals de groei/rijping van uw prostaat, penis en scrotum; gezichts-, borst- en schaamhaar; stembandverdikking (resulterend in een stemverlies); spier- en vetverdeling.

Wanneer uw lichaam nu een tekort aan testosteron heeft, zullen al deze gebieden worden aangetast, en dat is waar Halotestin kan helpen.

Als androgene anabole steroïde kan het de rol van endogene androgenen vervullen en u helpen om: stikstof, natrium en kalium vast te houden (toenemende oxygenatie van spieren en weefselcellen); eiwitsynthese aanmoedigen; botten versterken en rode bloedcellen stimuleren.

Halotestin dosering en cycli

We moeten hier eerlijk zijn – terwijl de meeste anabole steroïden kunnen worden gebruikt voor ballaststoffen EN snijden; De kracht van Halotestin ligt puur in het snijden.

Dit is niet omdat het slecht is of zo. Het komt simpelweg door het feit dat u betere Halotestin-resultaten kunt ervaren door u te concentreren op de vetverbrandingscapaciteiten.

Halotestin heeft zichzelf keer op keer bewezen om spierverspilling te voorkomen en de ontwikkeling van droge spiermassa te stimuleren.

Is het jammer dat het geen massa kan toevoegen? Zeker. Maar als je op professioneel niveau meedoet, dan is het belangrijk dat je de definitie kunt halen die je nodig hebt om te schitteren. Halotestin-cycli kunnen u daarbij helpen.

Voor een optimaal resultaat dient u Halotestin slechts voor een korte tijd te gebruiken. Maximaal 2-4 weken EN u zou het pas aan het einde van uw snijcyclus moeten hebben.

Nu zul je een aantal bodybuilders vinden die het de volledige 8 weken zullen gebruiken. Maar als u het langer dan 4 weken gebruikt, kan dit uw gezondheid in gevaar brengen en uw risico op bijwerkingen vergroten.

In termen van werkelijke dosering is 10-20 mg per dag vrij gebruikelijk. Als u het echter eerder heeft gebruikt en eerder positieve Halotestin-resultaten hebt ervaren, is het veilig om uw dosering te verhogen tot 30-40 mg per dag.

Onthoud dat u deze dosis in tweeën moet splitsen (een ‘s morgens en een’ s middags), aangezien de halfwaardetijd van Halotestin (fluoxymesteron) 6-9 uur is. Ook kun je het beste 30 minuten tot 1 uur voor je gaat trainen.

Voorbeeld van een Halotestin-cyclus: sommige bodybuilders nemen gedurende 2-3 weken 20 mg Halotestin (per dag), voordat ze hun laatste week afmaken met een hogere dosering van 40 mg per dag.

OPMERKING: Neem NOOIT meer dan 40 mg per dag, omdat dit stress voor uw lever kan veroorzaken. Evenzo, als u een dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt, tenzij het dicht bij uw volgende dosis is. Als dat het geval is, sla dan de dosis over en hervat uw normale doseringsschema. Verdubbel uw dosis NOOIT.

Kun je stapelen?

Zeker! Halotestin wordt regelmatig gestapeld met testosteron en wordt gedurende 4 weken ingenomen – 2 ml testosteron per week met 10 mg Halotestin per dag.

Wat zijn Halotestin bijwerkingen en gevaren?

We zouden graag zeggen dat Halotestin vrij is van bijwerkingen, maar helaas is dat niet het geval.

Zoals met alle anabole steroïden, is Halotestin extreem hepatoxisch (giftig voor uw lever) als het in een te hoge dosering wordt ingenomen. Misbruik/misbruik van dit hormoon kan leiden tot: hartaandoeningen, beroertes, leveraandoeningen, mentale/stemmingswisselingen en toegenomen verslaving/drugsmisbruik. Verdorie, misbruik kan ontwenningsverschijnselen veroorzaken – depressie, prikkelbaarheid en vermoeidheid – gedurende weken/maanden nadat u bent gestopt. Au!

Maar dat is niet alles…

Het kan ook al het volgende veroorzaken – zelfs als je voorzichtig bent en je gedraagt!

 • Misselijkheid en overgeven
 • hoofdpijn
 • Vette huid/acne
 • Kaalheid/haaruitval
 • Verhoogd/verlaagd libido (verlies/boost in zin in seks)
 • Verandering in huidskleur (cholestatische geelzucht)
 • Veranderingen in de leverfunctie
 • nervositeit
 • Depressie
 • Verhoogde agressie/roid-woede
 • Menstruatieproblemen (bij vrouwen)
 • Virilisatie (vrouwen) – verdieping van de stem, overtollig lichaamshaar en vergroting van de clitoris (deze is niet altijd omkeerbaar als je eenmaal stopt – bedankt maar nee bedankt).
 • gynaecomastie
 • Erectiestoornissen
 • Pijnlijke/langdurige erecties – 4 uur of langer (zeldzaam)
 • Waterretentie – extra lichaamsvocht kan het risico op hartfalen verhogen (LET OP: let op tekenen van vermoeidheid, gezwollen handen/enkels/voeten en kortademigheid terwijl u ligt)
 • Overgevoeligheid (huid)
 • Verlaagde bloedglucosespiegels (bij diabetespatiënten vanwege de metabole effecten)
 • Verlaagde T4-serumspiegels en verhoogde harsopname van T3 en T4 (schildklierhormonen) – hoewel er geen bewijs is van schildklierdisfunctie.
 • zwelling van de borsten
 • problemen met urineren
 • Problemen met slapen/snurken
 • Verminderde spermaproductie/verminderde mannelijke vruchtbaarheid

Als u aanhoudende buikpijn/misselijkheid, ongewone vermoeidheid, gele verkleuring van uw ogen en donkere urine ervaart; dan moet u onmiddellijk uw arts raadplegen. Evenzo, hoewel het zeldzaam is om een ernstige allergische reactie te krijgen; als u huiduitslag, zwelling (van uw gezicht, tong en keel) ziet; duizelig wordt of moeite heeft met ademhalen, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Voorzorgsmaatregelen:
Halotestin wordt geleverd met een reeks voorzorgsmaatregelen, dus houd rekening met het onderstaande en denk eraan om eerst uw arts te raadplegen als u last heeft van een van de volgende aandoeningen (aangezien deze van invloed kunnen zijn op uw vermogen om Halotestin te gebruiken):

 • allergieën
 • Medicijnen innemen voor borstkanker en prostaatkanker (bij mannen)
 • Voorgeschiedenis van hartaandoeningen, leverproblemen, nierproblemen, mineralenbalans, hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, ademhalingsproblemen en diabetes (het kan uw bloedsuikerspiegel verlagen)
 • Uw leeftijd – oudere gebruikers kunnen prostaat- en leverproblemen krijgen, en zwelling van hun armen/benen
 • NIET gebruiken als u zwanger bent, vermoedt dat u zwanger bent of borstvoeding geeft

Interacties:
Vertel uw arts voordat u Halotestin gebruikt als u een van de volgende middelen gebruikt :

 • Niet-receptplichtige/kruidenproducten bijv. bloedverdunners (Warfarine)

Is het de moeite waard om Halotestin te kopen en wat zijn uw andere opties?

Laten we even reëel worden en naar de feiten kijken.

Kan Halotestin veelbelovende bodybuilding-resultaten opleveren? Mwah. Zeker als het je kracht snel kan opbouwen, vet kan verminderen en spierverspilling kan voorkomen – zodat je er keihard, gebeiteld en gedefinieerd uitziet – MAAR het is nutteloos voor het toevoegen van massa. Als u groot wilt worden, is dit niet de steroïde voor u.

Evenzo, aangezien u Halotestin slechts 4 weken veilig kunt gebruiken, zijn de snijmogelijkheden beperkt. Je zult met precies de juiste combo moeten stapelen om optimale resultaten te krijgen.

Is Halotestin veilig? Niet bijzonder. 1) Het heeft een van de kortste cycli die er zijn – 4 weken. Dit komt omdat als u het langer gebruikt, het uw lever kan beschadigen. 2) Het komt met een lange lijst van bijwerkingen – waarvan sommige onomkeerbaar zijn – nee bedankt!

Kun je het kopen? NEE!!! Fluoxymesteron is geclassificeerd als een gereguleerde stof, terwijl Halotestin-tabletten zijn toegewezen aan Schema III. Met andere woorden, het is illegaal om te kopen, tenzij het is voorgeschreven voor androgeentekorten, borstkanker of osteoporose.

Dit betekent dat alles wat u online koopt niet legitiem en niet legaal is en de kwaliteit van de ingrediënten niet kan verifiëren. Het is nep en is waarschijnlijk gemaakt in een ondergronds lab.

Tel dit allemaal bij elkaar op en is het echt het risico waard? Niet echt. Niet als er legale, veiligere en natuurlijkere alternatieven zijn die u dezelfde, zo niet betere resultaten kunnen bieden.

Conclusie

Eerlijk. Het maakt niet uit hoe goed een product is als het illegaal is en vol met bijwerkingen zit.

Denk er eens over na – je zou nooit iets eten waardoor je opzettelijk voedselvergiftiging zou krijgen. Dus waarom zou je je lichaam onderwerpen aan een supplement dat zelfs maar de kleinste kans heeft om je lever te beschadigen, misselijkheid of een andere bijwerking te veroorzaken? Het punt is – dat zou je niet doen!

Dan is er het feit dat Halotestin niet de sterkste resultaten geeft. Natuurlijk, het is fantastisch om te snijden en definitie te bereiken. Maar als je massa naast kracht wilt, blaf je tegen de verkeerde boom.

Maar het grootste en belangrijkste probleem, naast de veiligheidsproblemen en de beperkte resultaten, is dat het ILLEGAAL is. Er is geen ontkomen aan dit feit.

Dus, tenzij je zin hebt om een product van slechte kwaliteit te gebruiken waarvoor je een zware boete krijgt en uit wedstrijden wordt gegooid; we raden ten zeerste aan om een veiligere route te nemen.

Testo-Max, bijvoorbeeld, is een 100% legaal, natuurlijk testosteronalternatief dat werkt om uw natuurlijke testosteronniveaus te verhogen met behulp van wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Het bevat zelfs tal van voedingsstoffen – zink, magnesium en vitamines (D, B6 en K1) – waarvan is bewezen dat ze de testosteronniveaus verhogen en ervoor zorgen dat je in geen enkele vorm een tekort hebt.

En dit is niet de enige die u kunt gebruiken. Er zijn tal van natuurlijke steroïde alternatieven die u even veelbelovende resultaten kunnen bieden.

CASESTUDIES/ONDERZOEK NAAR HALOTESTIN:

 1. https://academic.oup.com/jcem/article/86/11/5108/2849115
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023534
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15984895
 4. https://www.empr.com/drug/fluoxymesterone/

SNEL vetvrije spiermassa krijgen

Verhoog de kracht en versnel de spiergroei met CrazyBulk’s beste spieropbouwende supplementen. Deze legale steroïde-alternatieven zorgen er niet alleen voor dat u droge spiermassa krijgt; ze helpen je ook snel te herstellen!

Leave a Reply