De beste anabolen voor Bulken

Je zult meestal je tijd verdelen tussen bulking en cutting cycli wanneer je spieren opbouwt en aan je fitnessdoelen werkt.

Je kunt de voorkeur geven aan de ene boven de andere, maar beide perioden zijn essentieel om je te helpen een grotere spiermassa te bereiken terwijl je er slank en atletisch uitziet. Het probleem met beide (vooral bij bulking) is dat het proces uitdagend kan zijn.

Tijdens een bulking cyclus moet je echt streng zijn voor jezelf om je doelen te bereiken, en zelfs dan krijg je misschien niet de beste resultaten. Gelukkig zijn er benaderingen die je kunt volgen om het potentieel van je bulking periode te verbeteren, zoals het nemen van verschillende supplementen en steroïden.

Steroïden worden al lang gebruikt om mensen te helpen een enorme hoeveelheid massa op te bouwen tijdens een bulking periode.

En hoewel veel anabole steroïden illegaal zijn en ernstige schade aan je gezondheid kunnen toebrengen, is er geen twijfel dat ze worden gebruikt voor bulking.

In dit artikel bekijken we de beste steroïden voor bulking en andere supplementen die je kunt nemen om je bulking periode te maximaliseren.

Wat is bulking?

Zoals de naam al doet vermoeden, is bulking een trainingsperiode waarin het belangrijkste doel is om zoveel mogelijk spiermassa op te bouwen.

In deze periode moet je meer calorieën eten dan je lichaam nodig heeft gedurende een bepaalde tijd om de groei van spieren te bevorderen. In theorie zullen die extra calorieën je metabolisme overweldigen en je lichaam dwingen om ze als spieren op te slaan.

Een typische bulkperiode duurt tussen de 4 en 6 maanden en kan veel werk vergen. Dit komt omdat – hoewel je vrij bent om veel calorieën te consumeren en extra maaltijden te nuttigen – je op je voeding moet letten om de beste resultaten te krijgen.

Bijvoorbeeld, het eten van een calorie-overschot met meer verzadigde vetten en suiker zal je niet helpen spieren op te bouwen, zelfs als je vaak traint. In plaats daarvan moet je je richten op het verhogen van je eiwitinname om een beter spierherstel en minder vermoeidheid te bevorderen.

Tijdens de bulking periode moet je je vooral richten op krachttraining, wat spiergroei stimuleert. Vermijd je te concentreren op cardio, aangezien je doel niet is om vet te verliezen of af te vallen.

Merk ook op dat het niet ongewoon is om tijdens het bulken meer vet en spieren aan te komen. Door je bulk te volgen met een goed geplande cutting periode, zullen de verhoudingen weer in evenwicht komen en kun je opnieuw je spierdefinitie zien.

Top 4 Beste Steroïden voor Bulking

Omdat bulking draait om het opbouwen van massa en het verbeteren van je kracht, zijn sommige steroïden hier beter geschikt voor dan andere. Als je echter op zoek bent naar extra hulp om betere resultaten te behalen, zijn dit de steroïden die je voorrang moet geven.

Voordat we beginnen, houd er rekening mee dat het nemen van steroïden illegaal kan zijn en ongelooflijk schadelijk voor je gezondheid, dus we raden je niet aan om deze te nemen (en zullen later enkele natuurlijke alternatieven aanbieden).

Dit is wat je moet weten:

Dianabol

Dianabol is een van de bekendste en populairste vormen van steroïden en is de perfecte metgezel voor wie op zoek is naar een effectieve bulk.

Dit komt omdat Dianabol de eiwitsynthese helpt verhogen, wat de snelheid is waarmee aminozuren uit de eiwitten die je consumeert zich binden aan je spieren tijdens het herstel. Wanneer het dit doet, helpt het je spieren veel prominenter te worden, wat perfect is voor degenen die bulken om de spiergrootte te verbeteren.

Daarnaast helpt Dianabol ook de productie van testosteron in het lichaam te stimuleren, wat verder invloed heeft op spiergroei en kracht.

Dus Dianabol is niet alleen een van de beste steroïden voor bulking; het is een zeer veelzijdige steroïde die ook kan worden gebruikt voor cutting en krachttoename.

Somatropine

Tijdens het bulken kiezen veel toegewijde bodybuilders en andere fitnessfanaten ervoor om somatropine-injecties op te nemen in hun supplementenstapel.

Deze steroïde helpt het lichaam vet en eiwitten te metaboliseren, sneller op te nemen en ongewenste vetten en calorieën te verbranden.

Het mooie is dat somatropine dit allemaal doet terwijl het de spiermassa behoudt, wat geweldig is voor degenen die willen bulken zonder het risico op vetophoping.

Daarnaast stimuleert het ook IGF-1 in het lichaam, wat een groeifactor-achtige insuline is, die je spieren kan helpen groter te worden tijdens de bulking periode.

Somatropine is kunstmatig en geproduceerd en is ontworpen om het natuurlijke menselijke groeihormoon na te bootsen dat door de hypofyse wordt geproduceerd. Als gevolg hiervan kan somatropine je lichaam helpen om in een hoog tempo te groeien, wat geweldig is voor bulking.

Trenbolone

Trenbolone (vaak ‘Tren’ genoemd) is een anabole steroïde die de kracht van je spieren kan vergroten. Dit is geweldig tijdens het bulken, omdat het je in staat stelt zwaarder te tillen tijdens je krachttraining, waardoor je spieren meer onder druk komen te staan en dus meer groei en omvang bereikt.

Trenbolone kan je veel sterker maken omdat het een enorme hoeveelheid spierweefsel creëert en de eiwitsynthese verhoogt.

Dit zal van nature ook helpen om je omvang te vergroten, maar de belangrijkste voordelen zijn uithoudingsvermogen en kracht, wat erg nuttig kan zijn als je een veeleisende bulking trainingsroutine volgt.

Tren is ontworpen om te worden gebruikt bij vee om hun spiergroei te vergroten, zodat je meer vlees van hen kunt krijgen wanneer ze geslacht worden.

Het is nooit bedoeld geweest voor menselijke consumptie en de bijwerkingen zijn niet goed bekend.

Desalniettemin hebben degenen die Trenbolone hebben gebruikt gezegd dat het hen hielp om snel zo’n 30 pond extra spiermassa te krijgen, wat het erg aantrekkelijk maakt voor degenen die snel massa willen opbouwen tijdens de bulking periode.

Sustanon

Sustanon is een steroïde die wordt gebruikt als testosteronvervanging en in het medische veld wordt gebruikt om problemen te behandelen bij mensen die van nature geen testosteron aanmaken.

Voor degenen die willen bulken, kan het gebruik van Sustanon helpen om hoge testosteronniveaus te behouden, wat invloed heeft op de groei en het snel herstel van je spieren, wat zeer gunstig kan zijn voor degenen die zich in een bulking periode bevinden.

Omdat Sustanon wordt gebruikt als een kunstmatige vervanging voor testosteron, is het geweldig voor oudere mannen die spieren willen opbouwen, omdat het ervoor kan zorgen dat hun natuurlijke niveaus niet dalen naarmate ze ouder worden.

Als je op zoek bent naar een mannelijker uiterlijk, kan deze steroïde ook helpen, omdat het je stem verdiept en de groei van lichaamshaar beïnvloedt.

Net als bij veel andere anabole steroïden wordt Sustanon meestal geïnjecteerd in de bloedbaan voor effectieve resultaten.

Het probleem met steroïden

Hoewel steroïden enkele fantastische resultaten kunnen opleveren, vooral voor degenen die tijdens het bulken massa willen opbouwen, is het niet de meest geadviseerde optie, omdat het gepaard gaat met veel problemen en kwesties.

Ten eerste gaan steroïden gepaard met veel gezondheidsrisico’s. Natuurlijk zullen de specifieke problemen en gezondheidsrisico’s variëren, afhankelijk van het type steroïde dat je inneemt, hoewel sommige algemenere risico’s aanwezig zijn in alle soorten.

Het grootste risico is dat steroïden het risico op een hartaanval of beroerte kunnen verhogen. Dit komt doordat steroïden de cholesterolniveaus kunnen verhogen, wat kan leiden tot hartproblemen.

Andere bloedproblemen kunnen ook ontstaan wanneer je veel steroïden gebruikt, zoals verhoogde bloeddruk en een hoger risico op bloedstolsels. Het laatste punt kan een enorm probleem worden en zelfs dodelijk zijn als het niet wordt behandeld.

Er zijn tal van andere manieren waarop steroïden invloed kunnen hebben op je lichaam. Hoewel niet levensbedreigend, kunnen steroïden esthetische problemen veroorzaken zoals acne en haaruitval, wat misschien wel het laatste is wat je wilt als je aan het bulken bent om je uiterlijk te verbeteren.

Naast al deze bijwerkingen en risico’s is er ook de duistere juridische kant van deze steroïden. De meeste anabole steroïden zijn illegaal in de VS en dat al geruime tijd. Als je betrapt wordt met een kleine hoeveelheid, kan je in de problemen komen, terwijl een hoeveelheid die groot genoeg is voor de autoriteiten om te verklaren dat je van plan was om te leveren je een gevangenisstraf van vijf jaar kan opleveren.

Sommige steroïden hebben onduidelijke wettelijke regels, aangezien sommige legaal zijn wanneer ze in een medische omgeving worden gebruikt. Ze moeten echter echt worden vermeden voor persoonlijk gebruik, omdat het een riskant spel is.

Gelukkig hoef je de voordelen die steroïden kunnen bieden niet op te offeren. Er zijn nu veel legale steroïde alternatieven die vergelijkbare resultaten bieden zonder gezondheidsrisico’s en juridische problemen.

De beste legale alternatieven voor steroïden

Als je je bulking cyclus wilt verbeteren zonder te maken te krijgen met de gevolgen van steroïden, zijn hier enkele van de beste steroïde alternatieven die je zou moeten proberen.

D-Bal

D-Bal is een legaal alternatief voor het populaire Dianabol, eerder genoemd in het artikel. D-Bal is uitstekend voor degenen die op zoek zijn naar aanzienlijke spierwinst.

Het kan ook helpen om de kracht te vergroten, waardoor het geweldig is voor degenen die krachttraining toevoegen aan hun trainingen tijdens de bulking periode.

D-Bal bevat veel belangrijke ingrediënten om te werken, waarbij enkele van de meest prominente elementen Ashwagandha zijn, die vetvermindering kunnen bevorderen. Hierdoor kun je op een slanke manier bulken terwijl je je cholesterol verlaagt, in tegenstelling tot wat veel andere steroïden doen.

D-Bal is ook een geweldige optie omdat het spierpijn verlicht. Dit komt door de toevoeging van MSM, wat ervoor zorgt dat je consistent kunt blijven trainen.

Het is essentieel om D-Bal minstens twee maanden in te nemen om resultaten te zien.

Bij het innemen van de D-Bal aangeboden door Crazy Bulk, moet je dagelijks drie tabletten innemen, ongeveer 45 minuten nadat je klaar bent met sporten. Dit zorgt ervoor dat het zo effectief mogelijk is.

HGH-X2

Voor degenen die enorme winsten willen behalen terwijl ze een slank lichaam behouden, is HGH-X2 een uitstekend legaal steroïde alternatief. Deze optie bevat plantenextracten om je te helpen je krachtniveaus te verhogen om het beste uit je krachttraining te halen.

Met 100 mg Maca in elke capsule zou je een merkbare toename van het uithoudingsvermogen moeten zien bij het innemen van dit supplement. Bovendien zullen je spieren sneller groeien omdat HGH-X2 rijk is aan aminozuren.

Deze zuren zullen zich binden aan je spierweefsel, wat ook het herstel bevordert, waardoor je sneller op topniveau kunt komen. Hierdoor hoef je niet zo lang te wachten tussen de sessies.

HGH-X2 moet aan het begin van elke dag worden ingenomen, 20 minuten voor het ontbijt. Hierdoor kan het supplement gedurende de dag in je lichaam worden opgenomen, waardoor je de energie krijgt die je de hele dag nodig hebt.

Trenorol

Trenorol is briljant in het vergemakkelijken van massale spierwinsten en verhoogt je algehele kracht en vermogen, waardoor je aan het einde van je bulking periode in staat bent om op een hoog niveau te presteren.

Bovendien is Trenorol ook geweldig voor algehele conditie, waardoor je tijdens het bulken fitter kunt worden, wat moeilijk is vanwege de focus op tillen in plaats van cardio.

Trenorol lijkt op het populaire steroïde Trenbolone omdat het de effecten van dit steroïde nabootst zonder de risico’s.

Het zorgt voor enorme spierwinsten, snel herstel en geweldige kracht, waardoor het een veelzijdige optie is en even nuttig voor degenen die aan cutting willen doen.

Trenorol bevat plantaardige fytosterolen, die verantwoordelijk zijn voor de toename van spiergroei en conditie. Het bevat ook enkele spijsverteringsenzymen zoals pepsine, die je kunnen helpen eiwitten te metaboliseren, wat helpt bij spierwinst.

Testo-Max

Testo-Max is ontworpen om de effecten van synthetisch testosteron na te bootsen, zoals het eerder genoemde Sustanon. Testo-Max verhoogt je testosteronniveaus op natuurlijke wijze door meerdere mineralen op te nemen, zoals zink, magnesium, vitamine D en anderen die een testosteronrespons opwekken.

De toename van natuurlijk testosteron die dit supplement biedt, helpt je om grotere winsten te behalen en tegelijkertijd je kracht, spiermassa en prestaties te verbeteren.

Dit legale steroïde alternatief moet dagelijks gedurende minstens twee maanden worden ingenomen, gevolgd door een week waarin je het niet inneemt. Je moet vier capsules per dag voor het ontbijt innemen voor het beste effect, en het werkt het beste als je een afwisselend trainingsschema volgt.

Gezonder en gemakkelijker bulken

Voor degenen die een indrukwekkende fysiek willen bereiken, is bulken essentieel omdat het zich richt op het verkrijgen van de grootst mogelijke spieren.

Bulken zonder supplementen kan effectief zijn, maar je verspilt inspanning en benut niet het volledige potentieel van de periode als je geen supplementen gebruikt.

Hoewel veel mensen zich tot steroïden zullen wenden – die effectief kunnen zijn – is het beter om te kiezen voor fantastische steroïde alternatieven die je kunnen helpen je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen tijdens het bulken.

We raden aan om een legaal, natuurlijk alternatief te gebruiken als je in je bulking fase zit – het is veiliger en houdt geen overtreding van wetten in.

Leave a Reply