Sustanon 250 Review – Een interview met een echte Sustanon 250 gebruiker

Sustanon 250 injectie

Veel fanatieke sporters hebben gehoord van Sustanon, maar weten er eigenlijk weinig van. Wat is het precies en wat kan het doen? Is het gewoon een testosteron injectie die de natuurlijke testosteronproductie stimuleert of is het de sleutel tot extreme spiergroei, uithoudingsvermogen en kracht?

In dit artikel delen we het verhaal van een echte gebruiker van Sustanon 250, die ons meeneemt in de wereld van dit middel. Kunnen de beweringen worden waargemaakt en zijn er bijwerkingen waar we op moeten letten? Lees verder om erachter te komen.

Wat is Sustanon 250?

Sustanon 250 is een mix van 4 soorten testosteron die geleidelijk worden vrijgegeven. Het helpt bij het opbouwen van spiermassa, sneller herstellen en het behouden van een anabole toestand in het lichaam. Omdat de testosteron geleidelijk vrijkomt, kunnen gebruikers direct en langdurig voordeel ervaren. Sommige voordelen zijn onder andere het winnen van 10-20 pond spiermassa per cyclus (50% is watergewicht), meer energie, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, vetverlies en het behouden van mager spierweefsel tijdens het snijden.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Er zijn echter ook bijwerkingen van Sustanon 250 om rekening mee te houden en het is ook belangrijk om de prijs te overwegen voordat je het koopt. In dit interview met een echte Sustanon-gebruiker bespreken we de kosten en de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Sustanon 250.

fitte man

Het interview

Hoe lang doe je aan het bodybuilding?

Toen ik 24 werd, begon ik het serieuzer te nemen om in vorm te blijven. Ik merkte dat ik borsten begon te krijgen en dat mijn buik niet meer zo makkelijk plat was als toen ik 18 was. Vroeger dacht ik dat ik fit zou blijven met een paar snelle bezoekjes aan de sportschool, maar ik maakte veel slechte keuzes in mijn levensstijl. Ik dronk te veel, at vaak fastfood en ongezond voedsel en kortom, ik zorgde niet goed voor mezelf.

Ik had niet eens in de gaten dat er iets mis was totdat mijn vriendin grapte dat mijn borsten groter waren dan die van haar. Ik kon het niet ontkennen of erom lachen, omdat het waar was. In het begin ging ik meer naar de sportschool en stopte ik met alcohol drinken – in de hoop dat het zou helpen – maar er veranderde niets. Daarom nam ik een personal trainer die me leerde over de voor- en nadelen van bodybuilding.

Sindsdien heb ik hard gewerkt om een lichaam te krijgen waar ik trots op kan zijn. Na 3 jaar ben ik redelijk tevreden met de resultaten.

Hoe ziet je gemiddelde trainingsweek eruit?

Het hangt af van wat ik wil bereiken – spieropbouw of vetverlies.

Als ik spiermassa wil opbouwen, dan doe ik minder cardio en focus ik meer op krachttraining. Ik begin meestal met een 2-daagse trainingssplit, waarbij ik mijn hele lichaam in slechts 2 dagen train en dit twee keer per week herhaal (2 dagen trainen, 1 dag rust en dan nog eens 2 dagen trainen).

Op de eerste dag doe ik:

 • Pull-ups – 4 sets, 6 herhalingen
 • Dips – 4 sets, 6 herhalingen
 • Liggende beenkrullen – 4 sets, 6 herhalingen
 • Halter squat – 4 sets, 6 herhalingen
 • Halter schouderophalen – 4 sets, 6 herhalingen

Op dag twee doe ik:

 • Halter krul – 4 sets, 6 herhalingen
 • Standing barbell calf raise – 4 sets, 6 herhalingen
 • Smith machine reverse calf raises – 4 sets, 6 herhalingen
 • Staande militaire pers – 4 sets, 6 herhalingen
 • Zijkant _ verhogen – 4 sets, 6 herhalingen
 • Barbell achterste delt rij – 4 sets, 6 herhalingen
 • Barbell bench press met goede grip – 4 sets, 6 herhalingen

Op mijn tweede split van twee dagen doe ik op dag één:

 • Bent over barbell row – 3 sets, 12 herhalingen
 • Barbell incline bench press medium-grip – 3 sets, 12 herhalingen
 • Stijfbenige barbell deadlift – 3 sets, 12 herhalingen
 • Halter uitval – 3 sets, 12 herhalingen
 • Halter schouderophalen – 3 sets, 12 herhalingen

Op dag twee doe ik:

 • Prediker krul – 3 sets, 12 herhalingen
 • Standing barbell calf raise – 3 sets, 12 herhalingen
 • Zittend kalf verhogen – 3 sets, 12 herhalingen
 • Halter voor verhogen – 3 sets, 12 herhalingen
 • Zijkant _ verhogen – 3 sets, 12 herhalingen
 • Barbell achterste delt rij – 3 sets, 12 herhalingen
 • Staande overhead barbell triceps extension – 3 sets, 12 herhalingen

Als ik probeer om spiermassa op te bouwen, besteed ik meer tijd aan gewichtheffen en minder tijd aan cardio. Ik train mijn hele lichaam in slechts twee dagen per week met een 2-daagse split routine. Op dag 1 doe ik pull-ups, dips, liggende beenkrullen, halter squats en halter schouderophalen. Op dag 2 doe ik onder andere halter curls, standing barbell calf raises en zijkant verhogingen.

Ik probeer het zwaarste gewicht te gebruiken voor elke set herhalingen en rust meestal anderhalve minuut tussen sets en drie minuten tussen elke oefening.

Als ik probeer om vet te verliezen, verhoog ik mijn cardio. Ik doe niet te veel, zodat ik geen spiermassa verlies, maar ik doe genoeg om te helpen bij het afvallen. Ik geef de voorkeur aan hoge intensiteit intervaltraining in de ochtend, drie keer per week, 15 minuten per keer. Maar langdurige cardio met lage intensiteit kan ook goed zijn, 30-60 minuten per keer, 3-4 keer per week (meer als je geen gewichten heft).

Ik doe nog steeds aan gewichtheffen, maar niet te veel, omdat ik vet probeer te verliezen en geen spiermassa wil opbouwen. In plaats daarvan volg ik een routine waarbij ik me richt op mijn grote spieren en samengestelde oefeningen doe, met kortere rustpauzes en circuittraining. Dit is mijn favoriete routine, maar er zijn talloze andere oefeningen die er zijn als dit niet bij je past.

Optrekken

Waarom heb je ervoor gekozen om Sustanon 250 te gebruiken?

Een vriend van me raadde het aan vanwege het snelle herstel en spierhersteltijd, dus vorig jaar probeerde ik het voor het eerst. Hoewel ik verschillende andere testosteron-shots heb gebruikt, vond ik de voordelen van die kortdurend. Sustanon 250 is niet perfect, want voor elke 20 pond die ik aankwam, was slechts 10 pond daadwerkelijk spier, dus het proces verloopt langzamer dan sommige andere methoden. Het voordeel is echter dat het geen steroïde is. In plaats daarvan is het gemaakt van 4 soorten puur testosteron die ons lichaam van nature al aanmaakt, wat het natuurlijker en veiliger maakt.

Maar let op: het is belangrijk om pauzes te nemen tussen kuren, het met iets anders te combineren en ervoor te zorgen dat je postcyclustherapie doet om je natuurlijke testosteronproductie niet te onderdrukken. Als je dat doet en zorgt dat je een legitiem product gebruikt, kan Sustanon je een balans bieden tussen langzame en snelle afgifte van testosteron.

Heb je het gecombineerd met iets anders?

Als ik probeer spiermassa te winnen, stapel ik altijd. Het kan prijzig zijn, maar omdat de winsten van Sustanon vrij mild zijn, heb ik ervoor gekozen om het te stapelen met Dianabol. Hierdoor kan ik meer spieren opbouwen terwijl ik de toename van vet minimaliseer.

Ik doe een langere cyclus dan mijn bodybuildingvrienden. Normaal gesproken doe ik 10 weken in plaats van de standaard 8 weken.

Tijdens mijn bulking periode stapel ik Sustanon met Dianabol. Dit betekent dat ik slechts één keer per week 250 mg Sustanon hoef te injecteren (totaal 10 injecties gedurende mijn cyclus). Na mijn cyclus neem ik 2 weken rust voordat ik weer begin.

Ik gebruik Sustanon alleen voor bulk doeleinden en heb het slechts drie keer gebruikt. Wanneer ik aan het cutten ben, gebruik ik een ander middel vanwege de hoge prijs van Sustanon.

lege portomonee

Hoeveel heeft het je gekost?

Toen ik Sustanon gebruikte, wilde ik de beste kwaliteit. Ik wilde iets dat veilig was en was goedgekeurd door de FDA. Het was echter duurder dan andere opties. Ik gaf gemiddeld $20 per flacon van 250 mg uit. Ik weet dat dit meer is dan de goedkopere, illegale producten die in kelders worden gemaakt, maar deze producten zijn vaak van slechte kwaliteit en kunnen gevaarlijk zijn voor je lichaam.

Mijn rekening was over het algemeen duurder omdat ik langer dan mijn vrienden cycli doe. De meeste van mijn vrienden houden zich aan een cyclus van 8 weken, maar ik merk dat ik betere en blijvende resultaten krijg als ik 10-12 weken doe. Hierdoor ben ik wel meer geld kwijt.

Tijdens mijn laatste Sustanon-cyclus heb ik $200 uitgegeven. Ik had meer kunnen uitgeven als ik alleen Sustanon zou gebruiken om aan te komen, maar ik geef er de voorkeur aan om het te stapelen met Dianabol. Daarom had ik slechts 250 mg Sustanon per week nodig, in tegenstelling tot de 500-1000 mg (elke 7 tot 10 dagen) die ik nodig zou hebben als ik het alleen zou gebruiken.

Kun je aan beginners uitleggen hoe je Sustanon 250 moet gebruiken?

Sustanon 250 is een injectie van testosteron die je in je spierweefsel brengt. Je kunt het het beste injecteren in je bovenbenen, bovenarmen of billen als je iemand hebt die dat wil doen. Het kan echter wel pijnlijk zijn, vooral de eerste paar keren. Sommige mensen vinden het zelfs irritant. Afhankelijk van waarvoor je het gebruikt, moet je het vaker of minder vaak injecteren.

Als je bijvoorbeeld een laag testosterongehalte hebt, is een dosis van 250 mg om de 21 dagen voldoende. Als je aan bodybuilding doet, moet je het echter vaker gebruiken.

In mijn ervaring:

 • Als je alleen Sustanon gebruikt om te bulken, moet je elke 7-10 dagen 500-1000 mg innemen.
 • Maar als je net als ik ervoor kiest om het te combineren met iets anders tijdens het bulken, dan heb je slechts 250 mg per week nodig van deze testosteron-injectie.

Hoe zijn je resultaten aan het einde van een Sustanon-kuur?

Toen ik voor het eerst Sustanon gebruikte, duurde het meer dan 21 dagen voordat ik enige verandering in mijn spiermassa begon te zien. Het was niet veel, maar omdat ik het volgde, merkte ik het wel op. Aan het einde van de 8e week was ik 18 pond aangekomen en aan het einde van de 10e week was ik 21 pond aangekomen.

Maar deze resultaten waren niet blijvend en meer dan de helft daarvan verloor ik door het vasthouden van water. Dus aan het einde had ik slechts 10,8 pond spieren gewonnen.

Ik moet toegeven dat ik betere resultaten heb gezien met andere testosteron-injecties, maar ik heb Sustanon toch drie cycli lang gebruikt, omdat ik de spiermassa die ik in drie maanden had gewonnen, op de lange termijn wilde behouden.

bodybuilders

Heb je bijwerkingen van Sustanon gehad?

Ik wil voorkomen dat mijn huid vet wordt en dat ik meer acne krijg, spierirritatie (van de injectie) en water vasthoud. Met dit product gaat het redelijk goed, maar niet iedereen heeft hetzelfde geluk.

Er zijn veel verhalen online over negatieve bijwerkingen, zoals haaruitval, misselijkheid, duizeligheid, jeuk, stemmingswisselingen, mannelijke borsten, verhoogde bloeddruk, slechte cholesterolwaarden, depressie en onderdrukking van testosteron.

Om Sustanon 250 succesvol te gebruiken, is het belangrijk om je bewust te zijn van deze risico’s en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Ik ben bijvoorbeeld niet meteen begonnen met het gebruik van Sustanon. Ik heb eerst onderzoek gedaan en wist dat ik een aromataseremmer moest nemen om te voorkomen dat ik mannelijke borsten zou krijgen. Ik zorgde ervoor dat ik gezonder at, minder suiker gebruikte en regelmatig trainde (cardio) om mijn cholesterol te helpen. Ik nam ook postcyclustherapie en Clomid op in mijn routine om te voorkomen dat mijn natuurlijke testosteronproductie werd onderdrukt. En ik nam een 5-alpha-reductaseremmer om mijn vette huid en acne te verminderen.

Hoewel deze maatregelen niet 100% effectief waren en ik nog steeds last had van puistjes en vochtretentie, hielpen ze wel om de kans op andere bijwerkingen te verkleinen, zodat ik beter kon profiteren van de voordelen.

Heb je nog iets anders veranderd in je eetpatroon of trainingsroutine om resultaten te behalen?

Voordat ik Sustanon ging gebruiken, had ik al veel geëxperimenteerd met mijn dieet en trainingsschema’s. Toen ik begon met Sustanon 250, was ik me meer bewust van mijn suikerinname en begon ik meer water te drinken en gezonde vetten te eten. Ik deed ook meer cardio om mijn cholesterol onder controle te houden. Ik heb echter niet veel veranderd om betere resultaten te krijgen.

De trainingen die ik al deed, pasten goed bij de injectie. Hoewel je Sustanon kunt gebruiken voor het verliezen van vet, zou ik het niet aanraden omdat het vasthouden van water de nadelen niet waard is. Ik merkte dat het effectiever was toen ik spieren wilde opbouwen.

Gebruik je het nog steeds en zou je het aanbevelen?

Eerlijk gezegd heb ik Sustanon waarschijnlijk maar drie keer gebruikt en ik denk niet dat ik het binnenkort weer zal gebruiken, omdat ik inmiddels iets anders heb gevonden dat geen injecties vereist.

Sustanon is wel goed voor je eerste cyclus, vooral als je de spierpijn en irritatie aankunt. Maar op de lange termijn zou ik het niet aanraden omdat:

 • Het veel werk kost en slechts milde winst oplevert. Er zijn veel remmers nodig om mogelijke bijwerkingen te voorkomen en zelfs dan is slechts 50% van wat je wint echte spiermassa.
 • Er zijn te veel bijwerkingen. Ik had geluk, maar niet iedereen die ik ken heeft dat gehad, en sommige effecten zijn niet erg prettig. Bovendien zijn er duizenden nep Sustanon-producten op de zwarte markt of gemaakt in ondergrondse laboratoria. Het kostte me dagen om een legitieme bron te vinden die ik vertrouwde om te kopen, en zelfs toen betaalde ik nog steeds om het te laten testen (wat op zich al duur is) vanwege alle neppe bronnen die ik eerst zag.
 • Het is duur. Ik stapelde Sustanon 250 met Dianabol, omdat ik het effectiever vond, maar ook vanwege de kosten. 10 weken bulken kostte me $200. Als ik het ook had gebruikt om te cutten, zou ik een fortuin hebben uitgegeven.

Samenvatting – De voor en nadelen

Hier zijn de voor- en nadelen van het gebruik van Sustanon:

Voordelen:

 • Sustanon is niet giftig voor je lever.
 • Het verhoogt snel je testosteronniveau en houdt dit tot 3 weken vast.
 • Sustanon is gemaakt van 4 soorten testosteron die je lichaam van nature al aanmaakt.
 • Het zorgt voor snellere hersteltijden en spiergroei.
 • Het kan helpen om jongens met lage testosteronniveaus te helpen hun testosteronniveau weer op peil te krijgen.
 • Het vermindert cortisol, wat je spiermassa helpt te behouden en vetopslag minimaliseert.
 • Sustanon verhoogt de eiwitsynthese en stimuleert het metabolisme, waardoor je spieren kunt vergroten met weinig vetopslag.

Nadelen:

 • Sustanon is duur.
 • Er is een hoog risico op androgene bijwerkingen zoals haaruitval, een vette huid en acne (dit kan worden voorkomen met een 5-alfa-reductaseremmer).
 • Het is niet geweldig voor spieropbouw en de winst die je ermee behaalt is 10-20 pond, waarvan 50% watergewicht is.
 • Het is niet geweldig voor vetverlies.
 • Sustanon is niet geschikt voor vrouwen, omdat het mannelijke kenmerken kan veroorzaken, zoals een diepere stem en gezichtshaar.
 • De resultaten zijn mild in vergelijking met andere producten.
 • Injecties kunnen pijnlijk zijn en spierweefsel irriteren.
 • Sustanon kan leiden tot overtollig testosteron dat wordt omgezet in oestrogeen, waardoor je water vasthoudt en mannelijke borsten ontwikkelt (dit kan worden bestreden met een aromataseremmer).
 • Het kan de bloeddruk verhogen.
 • Sustanon onderdrukt goede cholesterol en verhoogt slechte cholesterol, wat kan leiden tot beroertes en hartaanvallen. Dit kan worden voorkomen door regelmatige cardiovasculaire oefeningen en een dieet dat bestaat uit minder suiker en meer gezonde vetten.
 • Het onderdrukt je natuurlijke testosteronproductie, waardoor je postcyclustherapie moet volgen om te voorkomen dat je testosteronniveau gedurende 4 maanden daalt nadat je gestopt bent met het gebruik ervan. Deze therapie kan duur zijn.
 • De bijwerkingen van testosterononderdrukking zijn depressie, spierverlies, vettoename en veroudering.
 • Andere mogelijke bijwerkingen zijn spierpijn, misselijkheid, duizeligheid, jeuk, depressie, stemmingswisselingen, spierverlies en gezwollen enkels en voeten.
 • Er zijn veel nep-Sustanon 250-producten op de markt. Om er zeker van te zijn dat je een legitiem product hebt, moet je het laten testen, wat duur kan zijn.
 • Om de resultaten te maximaliseren, moet Sustanon worden gestapeld met iets anders, zoals Dianabol.
 • Legit Sustanon is alleen op recept verkrijgbaar.

Beoordeling: 3,5 uit 5

Dus, wat is het oordeel?

Laten we even realistisch zijn en eerlijk zijn: is het de moeite waard om te investeren in Sustanon 250?

Aan de ene kant kan het helpen bij een laag testosterongehalte en spiermassatoename en kan het een verbeterd metabolisme, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen geven. Maar aan de andere kant zijn er ook nadelen.

Als je Sustanon 250 niet voorgeschreven krijgt, is er geen garantie dat wat je online bestelt, echt is. Je moet veel geld uitgeven om het te laten testen voordat je het kunt gebruiken. En als je het te lang gebruikt, kan het zelfs het tegenovergestelde van wat je probeert te bereiken veroorzaken, zoals spierverlies en manboobs.

Bovendien heeft Sustanon veel vervelende bijwerkingen, zoals acne, haaruitval en een vette huid. Het is ook duur en pijnlijk om te injecteren. En je moet extra medicijnen en remmers kopen om je lichaam onder controle te houden.

Als je serieus bent over bodybuilding, moet je jezelf afvragen of je kunt omgaan met de pijn en bijwerkingen van testosteroninjecties en of je bereid bent de extra kosten te betalen. Als je aarzelt over een van deze vragen, waarom zou je dan niet overwegen om een ​​legaal alternatief zoals Testo-Max te gebruiken?

Legale alternatieven voor Sustanon 250

Als je geen zin hebt in pijnlijke injecties in je achterwerk gedurende twee maanden, dan zijn er gelukkig legale en veiligere alternatieven beschikbaar.

Een voorbeeld daarvan is Testo-Max, het is het meest populaire supplement onder bodybuilders. Het is makkelijk en veilig in gebruik, 100% legaal en kan al binnen twee weken zichtbare resultaten opleveren!

Het gebruik van naalden of recepten is niet nodig. Door simpelweg vier capsules per dag in te nemen, kun je extreme toename van spiermassa, maximale kracht, energie, prestaties, meer zin in seks en razendsnelle hersteltijden ervaren.

Belangrijker nog, Testo-Max kan zowel gebruikt worden voor bulk- als cutting kuren.

Het supplement is samengesteld uit D-asparaginezuur, magnesium, zink, vitamine D, B6, K1 en meer. Deze ingrediënten kunnen je natuurlijke testosteronniveaus versterken door het luteïniserend hormoon te produceren, dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van de testosteronproductie.

Het resultaat is 100% natuurlijke, veilige en legale spiergroei, zonder steroïden of injecties.

Let op: het is belangrijk om dit supplement te stapelen naast een trainingsperiode van twee maanden en anderhalve week rust.

Leave a Reply