Sustanon 250 Ontcijferd: Alles Wat Je Moet Weten

sustanon 250

Elke serieuze bodybuilder heeft wel eens van Sustanon 250 gehoord, maar hoeveel weten we er echt van? Is het simpelweg een testosteron boost of de ultieme game-changer voor ongekende spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen?

Duik met ons mee in het verhaal van Davi, een hardcore Sustanon 250-gebruiker. Ontdek of de lofzangen over dit middel echt zijn en welke potentiële valkuilen er op de loer liggen. Ben je klaar voor de waarheid achter Sustanon 250? Lees dan nu verder!

Wat is Sustanon 250 en wat zijn de voordelen en risico’s?

Sustanon 250 is een gecombineerde formule van vier verschillende testosteronesters die zijn ontworpen om een ​​onmiddellijke reactie te geven die vervolgens over een langere periode wordt voortgezet. Het idee hierachter is om de gebruiker zowel directe als langdurige voordelen van testosteron te bieden in één enkele injectie. Deze testosteron mix wordt vaak gebruikt door bodybuilders en atleten om diverse doelen te bereiken:

Voordelen voor bodyuilding

 1. Spiergroei: Het staat bekend om indrukwekkende spiermassa-winsten te bevorderen, waarbij sommige gebruikers beweren tussen de 5-10 kg per cyclus aan te komen. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat ongeveer de helft hiervan waterretentie kan zijn.
 2. Herstel: De verhoogde testosteronniveaus kunnen bijdragen aan een sneller herstel tussen de trainingssessies door.
 3. Energie en Uithoudingsvermogen: Met een toegenomen stofwisseling kunnen gebruikers een verhoogde energie-output en beter uithoudingsvermogen ervaren.
 4. Vetverbranding en Behoud van Spiermassa: Terwijl het helpt bij het opbouwen van spieren, kan Sustanon 250 ook bijdragen aan vetverlies en tegelijkertijd helpen mager spierweefsel te behouden tijdens het snijden.

Desondanks is het cruciaal om de mogelijke bijwerkingen van Sustanon 250 te begrijpen. Net als bij veel andere anabole steroïden kunnen de bijwerkingen variëren van mild tot ernstig, afhankelijk van dosering, duur van gebruik en individuele gevoeligheid.

Bijwerkingen van Sustanon 250: Wat Bodybuilders Moeten Weten

Sustanon 250, hoewel populair in de bodybuildinggemeenschap vanwege de indrukwekkende voordelen voor spiergroei en herstel, komt niet zonder zijn aandeel in bijwerkingen. Als je overweegt om Sustanon 250 toe te voegen aan je bodybuildingregime, is het essentieel om volledig geïnformeerd te zijn over de potentiële risico’s en hoe je deze kunt beheren. Uit studies komen de volgende bijwerkingen naar voren:

 1. Estrogene Bijwerkingen: Sustanon 250 kan in het lichaam aromatiseren, wat betekent dat het kan worden omgezet in oestrogeen. Hierdoor kunnen gebruikers symptomen zoals gynaecomastie (vergroting van borstweefsel bij mannen), vochtretentie en hoge bloeddruk ervaren. Het gebruik van een aromataseremmer kan helpen dit te beheersen.
 2. Androgene Bijwerkingen: Deze omvatten acne, versnelde haaruitval bij mannen met aanleg voor mannelijke kaalheid en verhoogde lichaamsbeharing. Sustanon kan ook een verdieping van de stem bij vrouwen veroorzaken.
 3. Cardiovasculaire Risico’s: Sustanon 250 kan het LDL-cholesterol (slechte cholesterol) verhogen en het HDL-cholesterol (goede cholesterol) verlagen, wat kan leiden tot een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.
 4. Testosteron Onderdrukking: Langdurig gebruik van Sustanon 250 kan leiden tot onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam. Het is cruciaal om een Post Cycle Therapy (PCT) te plannen na een Sustanon 250-cyclus om het natuurlijke testosteronherstel te helpen.
 5. Levertoxiciteit: Hoewel zeldzaam, zijn er enkele meldingen geweest van leverproblemen in verband met het gebruik van Sustanon.
 6. Psychologische Effecten: Sommige gebruikers melden stemmingswisselingen, verhoogde agressie, depressie of angst na het gebruik van Sustanon 250.
 7. Overige Bijwerkingen: Dit kan variëren van verminderd sperma-aantal, pijnlijke erecties, verhoogde of verlaagde libido, en meer.

Het is belangrijk om op te merken dat niet iedereen alle bovengenoemde bijwerkingen zal ervaren, en de ernst kan variëren van persoon tot persoon. Regelmatige medische controles, verantwoord doseren en het opvolgen van deskundig advies zijn cruciaal bij het gebruik van Sustanon 250 of enige andere anabole steroïde. Als je overweegt om Sustanon 250 te gebruiken, is het essentieel om met een gezondheidsspecialist te overleggen om de potentiële risico’s en voordelen volledig te begrijpen.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Hoe Werkt Sustanon?

Sustanon is een handelsnaam voor een olieachtige oplossing die een mix van vier verschillende testosteronesters bevat. Deze esters zijn:

 1. Testosteronpropionaat
 2. Testosteronisocaproaat
 3. Testosteronfenylpropionaat
 4. Testosterondecanoaat

Hoe werkt het?

De werking van Sustanon is gebaseerd op de eigenschappen van de afzonderlijke testosteronesters waaruit het bestaat. Uit onderzoek komen de volgende eigenschappen naar voren:

 1. Geleidelijke afgifte: De reden voor de combinatie van vier verschillende testosteronesters is om een geleidelijke, tijdvertraagde afgifte van testosteron in het bloed te bereiken na injectie. Elke ester heeft een verschillende halfwaardetijd, wat betekent dat ze elk op verschillende tijdstippen pieken en dalen in het bloed.
  • Testosteronpropionaat heeft een korte halfwaardetijd en begint snel te werken na injectie, maar duurt slechts enkele dagen.
  • Testosteronfenylpropionaat en testosteronisocaproaat hebben een middellange halfwaardetijd.
  • Testosterondecanoaat heeft de langste halfwaardetijd en zorgt voor een langdurige afgifte van testosteron.
 2. Testosteronwerking: Zodra het testosteron in de bloedbaan wordt afgegeven, vertoont het dezelfde werking als natuurlijk geproduceerd testosteron. Testosteron is een androgeen hormoon dat primair verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van mannelijke secundaire geslachtskenmerken, het onderhoud van spiermassa, de stimulering van de aanmaak van rode bloedcellen en het beïnvloeden van stemming en libido.
 3. Anabole werking: In de context van bodybuilding en atletiek is testosteron zeer anabool, wat betekent dat het de groei van spierweefsel bevordert. Het doet dit door de eiwitsynthese in spiercellen te stimuleren en door andere anabole processen in het lichaam te verhogen.
 4. Anti-katabole werking: Testosteron helpt ook om het katabolisme of de afbraak van spierweefsel te verminderen, vooral tijdens caloriebeperkende periodes.
 5. Estrogenische effecten: Een deel van het testosteron in het lichaam kan worden omgezet in oestrogeen door het enzym aromatase. Dit kan leiden tot sommige van de bijwerkingen die worden geassocieerd met verhoogde oestrogeenniveaus.

In essentie is de wetenschap achter Sustanon gebaseerd op de eigenschappen van testosteron en de specifieke kenmerken van de esters waarmee het is gemengd. De combinatie van verschillende testosteronesters zorgt voor een snel en langdurig effect, wat het een populair product maakt onder bodybuilders en atleten.

Wat voor resultaten kan een bodybuilder verwachten als hij sustanon gaat gebruiken?

Sustanon 250 Resultaat (Bron: Reddit)

Wanneer een bodybuilder besluit Sustanon 250 te gebruiken, zijn er verschillende resultaten die hij kan verwachten, afhankelijk van dosering, cyclusduur, voeding, training, genetica en of Sustanon wordt gecombineerd met andere steroïden of supplementen. Hier zijn de meest voorkomende resultaten die worden geassocieerd met het gebruik van Sustanon 250 in bodybuilding:

 1. Toename van Spiermassa: Een van de meest opvallende effecten van Sustanon is een significante toename in spiermassa. Dit komt doordat testosteron de eiwitsynthese verhoogt en de stikstofretentie in spierweefsel verbetert.
 2. Verbeterd Herstel: Door verhoogde testosteronniveaus kunnen bodybuilders merken dat hun hersteltijd tussen trainingen verkort is. Dit stelt hen in staat vaker en harder te trainen, wat kan bijdragen aan snellere en grotere spiergroei.
 3. Verhoogde Kracht: Velen rapporteren een merkbare toename in kracht binnen enkele weken na het starten van een Sustanon 250-cyclus.
 4. Vetverlies: Hoewel Sustanon voornamelijk wordt gebruikt voor het opbouwen van massa, kan het ook helpen bij het verminderen van lichaamsvet, vooral wanneer het wordt gecombineerd met een goed dieet en trainingsregime.
 5. Toename van Rode Bloedcellen: Testosteron stimuleert de productie van rode bloedcellen, wat kan resulteren in een verbeterd uithoudingsvermogen vanwege een verhoogde zuurstofafgifte aan de spieren.
 6. Verbeterde Bewaartijd van Spiermassa: Tijdens snijfases of periodes van calorierestrictie kan Sustanon helpen bij het behoud van spiermassa.
 7. Waterretentie: Vooral in hogere doses kan Sustanon leiden tot aanzienlijke waterretentie, wat de spieren een voller uiterlijk geeft, maar ook kan bijdragen aan een opgeblazen gevoel en een verhoogde bloeddruk.

Het is belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren en dat niet iedereen dezelfde voordelen zal ervaren. Bovendien brengt het gebruik van Sustanon 250, net als andere anabole steroïden, potentiële risico’s en bijwerkingen met zich mee, dus het is cruciaal dat gebruikers zich volledig bewust zijn van deze factoren voordat ze beginnen met een cyclus.

Tot slot, terwijl Sustanon veel voordelen kan bieden voor bodybuilders, is het essentieel om te benadrukken dat succes in bodybuilding ook sterk afhankelijk is van factoren zoals voeding, training en algehele levensstijl.

Een Blik van Binnenuit: Het Echte Verhaal van een Sustanon 250 Gebruiker

sustanon-250-interview
Davi voor- en na zijn eerste Sustanon-250 kuur

Wanneer we het hebben over prestatiebevorderende middelen, vooral in de wereld van bodybuilding, zijn er veel meningen, mythes en misvattingen. Eén van de stoffen die vaak ter sprake komt in gesprekken is Sustanon 250. Maar hoe werkt het echt in de praktijk, buiten de laboratoria en ver weg van theoretische discussies? Om die vraag te beantwoorden, gingen we rechtstreeks naar de bron. We hebben Davi (niet zijn echte naam), een Sustanon 250-gebruiker geïnterviewd om zijn ongefilterde ervaringen, resultaten en adviezen te delen. Lees verder om een diepgaand, eerlijk en openhartig inzicht te krijgen in de wereld van Sustanon 250 door de ogen van iemand die het daadwerkelijk heeft gebruikt.

Hoe lang zit je al in de bodybuilding-wereld?

Rond mijn 24e besloot ik serieus te knallen in de gym. Terugkijkend realiseer ik me dat ik rond die leeftijd wat ‘man boobs’ begon te ontwikkelen en mijn strakke buik van m’n 18e was nergens meer te bekennen. Ik dacht naïef dat sporadische sportschoolbezoekjes voldoende waren. Echter, mijn leefstijl zat vol valkuilen: te veel alcohol, fastfood en ongezonde snacks.

De wake-up call? Toen mijn vriendin lachend opmerkte dat mijn borstpartij die van haar overtrof. Daar kon ik niet om lachen; het was pijnlijk maar waar. Ik upgradede m’n gymroutine en liet de drank staan, maar zonder het gewenste resultaat. Daarom schakelde ik een personal trainer in, die me de ins en outs van bodybuilding bijbracht.

Nu, 3 jaar later, ben ik best trots op de progressie die ik heb geboekt. Het harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen!

Hoe ziet je gemiddelde trainingsweek eruit?

Het varieert afhankelijk van mijn doelen op dat moment, of het nu gaat om spiergroei of vetverbranding.

Als ik mij concentreer op spiergroei, verlaag ik mijn cardio en leg ik de nadruk op gewichtheffen. Mijn trainingsschema omvat dan een tweedaagse split waarbij ik mijn hele lichaam in twee dagen train, en dit vervolgens binnen de week herhaal (2 dagen trainen, 1 dag rust, en dan weer 2 dagen trainen).

Op de eerste trainingsdag omvat mijn routine:

 • Pull-ups (4 sets van 6 reps) – gericht op de rugspieren en biceps.
 • Dips (4 sets van 6 reps) – voor borst en triceps.
 • Leg Curls (4 sets van 6 reps) – gericht op de hamstrings.
 • Dumbbell Squats (4 sets van 6 reps) – een volledige beenoefening.
 • Shrugs (4 sets van 6 reps) – voor de trapeziusspieren.

De tweede trainingsdag omvat:

 • Dumbbell Curls (4 sets van 6 reps) – voor de biceps.
 • Standing Barbell Calf Raises (4 sets van 6 reps) – om de kuiten te trainen.
 • Smith Machine Reverse Calf Raises (4 sets van 6 reps) – alternatieve kuitoefening.
 • Military Press (4 sets van 6 reps) – schouderoefening.
 • Lateral Raises (4 sets van 6 reps) – voor de zijkant van de schouders.
 • Barbell Rear Delt Row (4 sets van 6 reps) – gericht op de achterste deltaspieren.
 • Close Grip Barbell Bench Press (4 sets van 6 reps) – voor triceps en borst.

Op mijn tweede tweedaagse split, begint de eerste dag met:

 • Bent Over Barbell Rows (3 sets van 12 reps) – voor de rugspieren.
 • Barbell Incline Bench Press (medium grip) (3 sets van 12 reps) – bovenkant van de borst.
 • Romanian Deadlifts (3 sets van 12 reps) – hamstrings en onderrug.
 • Dumbbell Lunges (3 sets van 12 reps) – quads en gluteus.
 • Shrugs (3 sets van 12 reps) – voor de trapezius.

De tweede dag bevat:

 • Preacher Curls (3 sets van 12 reps) – bicepsoefening.
 • Standing Barbell Calf Raises (3 sets van 12 reps) – voor de kuiten.
 • Seated Calf Raises (3 sets van 12 reps) – alternatieve kuitoefening.
 • Front Raises (3 sets van 12 reps) – voorkant van de schouders.
 • Lateral Raises (3 sets van 12 reps) – zijkant van de schouders.
 • Barbell Rear Delt Row (3 sets van 12 reps) – achterste deltaspieren.
 • Standing Overhead Barbell Triceps Extension (3 sets van 12 reps) – tricepsoefening.

Ik probeer altijd het maximale gewicht te gebruiken dat ik aankan voor het gegeven aantal herhalingen en neem ongeveer anderhalve minuut rust tussen de sets en drie minuten tussen verschillende oefeningen.

Als mijn focus ligt op vetverbranding, verhoog ik mijn cardioactiviteiten. High Intensity Interval Training (HIIT) is mijn go-to in de ochtend, drie keer per week gedurende 15 minuten. Lange, low-intensity cardio sessies zijn ook effectief, duurzaam voor 30-60 minuten, 3-4 keer per week, vooral als ik die week niet veel aan gewichtheffen doe.

Ik blijf gewichten heffen, maar niet zo intensief als wanneer ik spiermassa wil opbouwen. In plaats daarvan kies ik voor compound oefeningen die meerdere spiergroepen tegelijk aanspreken, met kortere rustperioden en in een circuitvorm.

Waarom heb je ervoor gekozen om Sustanon 250 te gebruiken?

Een maat van me zweerde bij de voordelen ervan, met name voor het versnellen van herstel en het verminderen van de tijd die spieren nodig hebben om zich te herstellen. Ik heb in het verleden diverse testosteroninjecties geprobeerd, maar de effecten daarvan leken altijd maar tijdelijk. Met Sustanon 250 was mijn ervaring gemengd: voor elke 9 kilo die ik aankwam, was slechts ongeveer 4,5 kilo daadwerkelijk spiermassa. Dus hoewel de winst geleidelijker is dan met sommige andere supplementen, waardeer ik het feit dat het niet steroïde is. In plaats daarvan bestaat het uit vier verschillende testosteronesters, die allemaal natuurlijk door ons lichaam worden aangemaakt. Dit maakt het in mijn ogen een wat natuurlijkere en potentieel veiligere keuze.

Desondanks een waarschuwing: het is essentieel om tussen de cycli door pauzes te nemen, te stacken met andere middelen en postcyclustherapie te volgen om te voorkomen dat je natuurlijke testosteronproductie stagneert. Met een correcte benadering en een kwaliteitsproduct kan Sustanon een evenwicht bieden tussen de langzame en snelle afgifte van testosteron.

Heb je Sustanon gecombineerd met andere middelen?

Ja, wanneer mijn doel is om spiermassa op te bouwen, maak ik altijd gebruik van een zogenaamde “stack”. Het kan wat aan de dure kant zijn, maar aangezien de resultaten met alleen Sustanon naar mijn gevoel wat subtieler zijn, combineer ik het met Dianabol. Dit helpt me om sneller spiermassa op te bouwen, terwijl de vettoename beperkt blijft.

Mijn aanpak verschilt wat van andere bodybuilders die ik ken. Waar velen kiezen voor een 8-weekse cyclus, ga ik zelf meestal voor een 10-weekse.

Tijdens deze ‘bulking’-periode combineer ik dus Sustanon met Dianabol. Praktisch gezien komt dit neer op een wekelijkse injectie van 250 mg Sustanon (dus in totaal 10 injecties gedurende mijn 10-wekencyclus). Zodra deze cyclus is afgelopen, neem ik twee weken pauze alvorens een nieuwe cyclus te starten.

Ik reserveer Sustanon puur voor mijn bulking-fasen en heb het tot dusver drie keer toegepast. Wanneer het tijd is om te ‘cutten’, kies ik voor een ander product, voornamelijk vanwege de hogere kosten van Sustanon.

Hoeveel heeft het je gekost?

Toen ik besloot Sustanon te gebruiken, ging ik voor topkwaliteit. Voor mij was het belangrijk om een product te hebben dat niet alleen veilig was, maar ook VWA-goedgekeurd. Natuurlijk had deze keuze voor kwaliteit wel een prijskaartje. Per flesje van 250 mg betaalde ik zo’n €20. Hoewel ik besef dat er goedkopere varianten op de markt zijn, vaak in een schimmig circuit geproduceerd, wilde ik geen risico nemen. Je hoort immers genoeg verhalen over inferieure producten met alle bijbehorende risico’s.

Een ander aspect dat de kosten wat opdreef, was de duur van mijn cycli. Waar veel van mijn maatjes kiezen voor een 8-weekse cyclus, ga ik vaak voor een traject van 10 tot 12 weken. Naar mijn mening behaal ik hiermee meer duurzame resultaten.

Alles bij elkaar opgeteld, kwam mijn laatste Sustanon-cyclus neer op een investering van €200. Had ik ervoor gekozen om alleen Sustanon te gebruiken voor spieropbouw, dan waren de kosten wellicht hoger uitgevallen. Echter, door het te combineren met Dianabol, had ik genoeg aan 250 mg Sustanon per week, in plaats van de 500-1000 mg die anders wellicht nodig waren geweest.

Kun je aan beginners uitleggen hoe je Sustanon 250 moet gebruiken?

Broeders in de ijzersport, als je overweegt om Sustanon 250 aan je regime toe te voegen, is hier een korte handleiding om je op weg te helpen.

Sustanon 250 is een testosteroninjectie bedoeld voor diepe intramusculaire injectie. De meest voorkomende injectieplaatsen zijn de bovenbenen, deltoïde spieren (bovenarmen) en gluteus (billen). Vooral bij de eerste injecties kun je een bepaalde mate van ongemak of pijn ervaren. Dit is normaal en neemt vaak af naarmate je lichaam eraan gewend raakt.

De frequentie en dosering van je Sustanon-injecties hangen af van je doelen:

 1. Medisch gebruik: Voor degenen die het medicinaal gebruiken vanwege een laag testosterongehalte, volstaat gewoonlijk een dosis van 250 mg elke 21 dagen.
 2. Bodybuilding: Voor de ijzervreters onder ons die op zoek zijn naar spiergroei, is het protocol anders.
  • Solo Bulk: Als je puur Sustanon gebruikt voor bulking, is een dosis van 500-1000 mg elke 7-10 dagen gebruikelijk.
  • Gecombineerde Bulk: Als je besluit Sustanon te stacken met een ander middel, zoals ik vaak doe, dan is 250 mg per week vaak voldoende.

Onthoud altijd: het is cruciaal om jezelf goed te informeren en bij twijfel professioneel advies in te winnen. Elk lichaam is uniek, dus luister goed naar het jouwe en train verstandig.

Hoe zijn je resultaten aan het einde van een Sustanon-kuur?

Bij mijn eerste kennismaking met Sustanon 250 leek mijn lichaam er wat langer over te doen om te reageren. Pas na drie weken begon ik enige toename in spiermassa op te merken. Toegegeven, het was subtiel, maar door consistent te monitoren, zag ik het verschil. Tegen het einde van week 8 was ik ongeveer 8 kilo zwaarder en tegen week 10 zat ik op een nette winst van 9,5 kilo.

Echter, hier zit een addertje onder het gras. Een groot deel van die gewichtstoename was te wijten aan vochtretentie, wat betekent dat ik, wanneer alles gezegd en gedaan was, ongeveer 4,9 kilo echte spiermassa had toegevoegd.

Terugkijkend heb ik sterkere resultaten gezien met andere testosteronvarianten. Maar desondanks koos ik ervoor om Sustanon over drie cycli te gebruiken. De reden? Ik was op zoek naar duurzame spierwinst, en deze injectie bood me de mogelijkheid om de winsten over een langere periode vast te houden.

Heb je bijwerkingen van Sustanon gehad?

Eerlijk gezegd was mijn grootste angst voor het gebruik van Sustanon de mogelijke bijwerkingen. Je hoort zo veel verhalen over de typische bijwerkingen als een vette huid, toename van acne, irritaties op de injectieplaats, en vochtretentie. Persoonlijk had ik het geluk dat ik met Sustanon niet te veel van deze problemen ondervond. Maar zoals we allemaal weten, is elk lichaam anders, en waar de ene persoon nauwelijks bijwerkingen ondervindt, kan de ander ze in volle hevigheid ervaren.

Als je even een duik neemt in de online wereld, kom je talloze verhalen tegen over bijwerkingen van Sustanon zoals haaruitval, misselijkheid, duizeligheid, jeuk, stemmingswisselingen, gynaecomastie (mannelijke borstvorming), een piek in de bloeddruk, afwijkende cholesterolwaarden, depressieve gevoelens en het onderdrukken van de natuurlijke testosteronaanmaak.

Voordat ik Sustanon gebruikte, heb ik me grondig ingelezen om deze bijwerkingen zoveel mogelijk te omzeilen. Zo begreep ik het belang van een aromataseremmer om gynaecomastie te voorkomen. Daarnaast zorgde ik voor een gezond dieet met beperkte suikers en voegde cardio toe aan mijn routine, met het oog op mijn cholesterol. Postcyclustherapie en het gebruik van Clomid waren ook onderdeel van mijn strategie om de onderdrukking van mijn eigen testosteron tegen te gaan. Voor de vette huid en acne had ik een 5-alpha-reductaseremmer opgenomen in mijn protocol.

Hoewel deze voorzorgsmaatregelen geen volledige garantie boden (ik had bijvoorbeeld nog wel wat last van acne en wat vochtretentie), denk ik dat ze wel degelijk hebben bijgedragen aan het minimaliseren van het risico op ernstigere bijwerkingen. Hierdoor kon ik meer focussen op de positieve effecten van de kuur.

Heb je nog iets anders veranderd in je eetpatroon of trainingsroutine om resultaten te behalen?

Voordat ik Sustanon introduceerde in mijn regime, had ik al flink geëxperimenteerd met diverse diëten en trainingsschema’s. Maar met de introductie van Sustanon 250 werd ik wel bewuster van bepaalde aspecten van mijn dieet. Zo heb ik mijn suikerinname drastisch verminderd, ben ik meer water gaan drinken en legde ik meer nadruk op het consumeren van gezonde vetten. Daarnaast integreerde ik meer cardio in mijn routine, vooral om mijn cholesterolwaarden in toom te houden.

Echter, als het gaat om mijn training, heb ik niet drastisch veel aangepast. De trainingen die ik al volgde, leken goed te synchroniseren met de effecten van Sustanon. Hoewel sommigen Sustanon misschien gebruiken in een poging vet te verliezen, zou ik dit persoonlijk niet adviseren, vooral vanwege het vasthouden van water dat het met zich mee kan brengen. Voor mij bleek Sustanon vooral effectief te zijn wanneer het doel was om spiermassa op te bouwen.

Gebruik je het nog steeds en zou je het aanbevelen?

Persoonlijk heb ik Sustanon maar een paar keer geprobeerd. Denk niet dat ik het snel weer zal nemen omdat ik een alternatief heb gevonden dat geen prikken nodig heeft.

Sustanon is prima voor een start, als je oké bent met wat spierpijn en irritatie na de injectie. Maar voor de lange termijn, zou ik terughoudend zijn:

 1. Het vraagt veel moeite voor relatief weinig vooruitgang. Je hebt een hoop remmers nodig om bijwerkingen tegen te gaan, en zelfs dan is slechts de helft van de winst echte spier.
 2. Er zijn nogal wat bijwerkingen. Ik had geluk, maar sommige gasten die ik ken, niet zozeer. Daarbij, er is veel nep Sustanon te vinden, en het duurde lang voordat ik een betrouwbare bron vond. Ik betaalde extra om het te testen, puur vanwege alle vervalsingen.
 3. Het is niet goedkoop. Ik combineerde Sustanon 250 met Dianabol, wat voor mij effectiever was, maar ook prijzig. Een bulk van 10 weken kostte me €200. Als ik het ook voor cutten had gebruikt, was het echt prijzig geworden.

Dus, wat is de conclusie?

Laten we dit even nuchter bekijken: is Sustanon 250 de investering waard?

Ja, het kan inderdaad een boost geven bij een laag testosteron en bijdragen aan spiergroei, en je kunt ook rekenen op verbeterde stofwisseling, kracht en uithoudingsvermogen. Maar er zitten zeker haken en ogen aan.

Ten eerste, tenzij je een recept hebt voor Sustanon 250, is wat je op het web bestelt niet altijd betrouwbaar. Het kost je flink wat centen om het te laten checken voordat je er zelfs maar aan denkt om het te gebruiken. En overmatig gebruik? Dat kan ironisch genoeg leiden tot dingen als spierafbraak en gynaecomastie (man boobs).

Daarnaast gaat Sustanon gepaard met zijn portie bijwerkingen: denk aan acne, haarverlies en een vettere huid. Het is niet goedkoop, en laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die injecties. Daarbovenop komen nog de extra meds en remmers om je lijf in balans te houden.

Is er een legaal en veilig alternatief?

testo-max

Eerlijk is eerlijk, wil je echt met die pijnlijke prikken en bijwerkingen dealen? En is het het waard om flink wat geld neer te leggen? Als er ook maar een greintje twijfel is, is het wellicht tijd om naar legale alternatieven te kijken.

Zie je die injecties in je bil al voor je, voor maanden aan een stuk? Gelukkig zijn er ook veiligere, legale opties.

Neem nu Testo-Max. Geen gedoe met naalden of doktersvoorschriften. Gewoon vier pillen per dag en je kunt rekenen op indrukwekkende spiergroei, maximale power, energieboosts, meer libido en snel herstel.

Wat nog beter is: Testo-Max is zowel voor bulking als cutting een topper.

Wat zit erin? Een mix van D-asparaginezuur, magnesium, zink, vitamine D, B6, K1, en nog meer. Deze stoffen boosten je eigen testosteronproductie via het luteïniserend hormoon, wat weer zorgt voor de aanmaak van testosteron.

Het eindresultaat? Puur natuurlijke, legale spiergroei, zonder de risico’s van steroïden of injecties.

Even een sidenote: voor de beste resultaten met dit supplement is het ideaal om het te gebruiken gedurende een trainingsperiode van twee maanden, gevolgd door anderhalve week rust.

Leave a Reply