5 Clenbuterol Bijwerkingen Die Je Wilt Vermijden

Bulken lijkt in eerste instantie leuker dan cutten. Wie wil er nou niet een hele emmer kip eten? Maar, als de zomer om de hoek staat begin je te beseffen dat het nog knap lastig wordt om effectief droog te trainen. Daarom wenden veel bodybuilders zich tot anabolen en SARMS voor vetverlies. Tijdens het cutten is Clenbuterol een van de meest populaire middelen. Maar welke impact heeft Clen nou eigenlijk op je lichaam?

Maar, laten we starten bij het begin. Wat is Clenbuterol nou eigenlijk?

Wat is clenbuterol?

In de sportwereld is clenbuterol populair geworden omdat het enorm helpt met vetverlies. Clenbuterol (vaak aangeduid als ‘Clen’) werkt als een krachtige vetverbrander. Nadat sommige A-listers zoals Lindsay Lohan, Britney Spears en Victoria Beckham vermoedelijk Clen zouden hebben gebruikt explodeerde het als “het afvalgeheim van supersterren”.

Hoewel clenbuterol eigenlijk geen anabool is, wordt het vaak als een steroïde geclassificeerd vanwege de populariteit onder bodybuilders. Clenbuterol is, zoals de meeste steroïden illegaal om zonder dokter-voorschrift te kopen. Dit weerhoudt veel bodybuilders er echter niet van om clen te gebruiken tijdens het cutten. Een van de bijwerkingen van clen is dat het de temperatuur van je lichaam verhoogt, wat vervolgens je energieverbruik verhoogt. Dit betekent dat je lichaam meer calorieën verbrandt wanneer je clenbuterol gebruikt.

Clen is extreem krachtig en wordt ook bij dieren gebruikt om de groei van droge spiermassa te stimuleren. Sommige landen gebruiken het nog steeds medicinaal om paarden te behandelen, maar paarden die Clenbuterol consumeren, worden niet geclassificeerd als geschikt voor menselijke consumptie. Wat zegt dat?

De meest gebruikte merken Clenbuterol zijn Clenovet, Dilaterol en Ventipulmin. Deze zijn allemaal bedoeld zijn voor diergeneeskundig gebruik. Dus, zoals je je kunt voorstellen, zijn de bijwerkingen behoorlijk onvoorspelbaar als het middel door mensen wordt gebruikt.

Hier zijn de vijf Clenbuterol bijwerkingen die je wilt vermijden:

Oncontroleerbaar trillen

We weten dat Clen werkt vanwege de manipulaties die het in het zenuwstelsel veroorzaakt. Dit betekent dat oncontroleerbaar schudden, vooral van de handen een vaak voorkomende bijwerking is. Neem dit ook niet licht op. Het kunnen op zijn zachtst gezegd behoorlijk ongemakkelijke shakes zijn.

Slapeloosheid

Aangezien Clen een stimulerend middel is, moet je niet verbaasd zijn als in slaap vallen in een nachtmerrie veranderd. De reden dat Clen goed helpt met vetverbranding is dat het de activiteitsniveaus in het lichaam hoog houdt, dus het zal je zeker niet helpen om te slapen. Als je slaapgebrek hebt zijn het bereiden van eten en het naar de sportschool gaan niet zo leuk meer. Misschien merk je dat je enthousiasme heel snel opraakt.

Zweten

Clenbuterol werkt door je lichaamstemperatuur te verhogen, meestal met ongeveer een halve graad of iets meer. De verhoogde temperatuur stimuleert de vetcellen en verhoogt de snelheid waarmee we triglyceriden afbreken om vrije vetzuren te vormen. Dit klinkt misschien geweldig, maar tegelijkertijd probeert je lichaam zichzelf te reguleren rond de 37 ° C (98,6 ° F), wat betekent dat het een beetje moet afkoelen. Dit zal er natuurlijk toe leiden dat je gaat zweten om het huidoppervlak af te koelen.

Spierkrampen

Als je Clenbuterol gebruikt verhoog je mogelijk de hoeveelheid kalium en taurine die je in urine verliest. Dit kan leiden tot pijnlijke spierkrampen. Au!

5: Hartkloppingen − of zelfs een hartaanval!

Als het bovenstaande je nog niet genoeg heeft afgeschrokken, dan zal dit dat wel doen. Elk medicijn (tenzij voorgeschreven door een medische professional) dat het vermogen heeft om onregelmatigheden in het hart te veroorzaken moet met de nodige voorzichtigheid worden benaderd. Clenbuterol is in wezen de grotere, slechtere broer van cafeïne in termen van het stimulerende effect, en het enige dat nodig is is een verkeerde inschatting van de doses en je zou jezelf een hartaanval kunnen bezorgen.

Elk stimulerend middel kan gevaarlijk zijn, maar Clenbuterol is een van de krachtigste. Eén misrekening kan ervoor zorgen dat je een hartstilstand krijgt. Het slaat nergens op als je erover nadenkt, toch?! Wanneer je gezondheid is verdwenen kunt je deze niet altijd terugkrijgen.

De conclusie mogelijk duidelijk zijn. Dit medicijn knoeit met het zenuwstelsel en het hart. Als je iets neemt, ga dan voor een veilig alternatief. Wees veilig en heb geen spijt.

Word droog met CrazyBulk

Verbrand vet en wordt serieus droog met CrazyBulk. Wil je je lichaam transformeren? Probeer dan deze 100% legale anabolen en breng je trainingen naar een hoger niveau!

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Leave a Reply