Anavar (Oxandrolon) Review: Een Interview Met Een Echte Gebruiker

Anavar (Oxandrolon)

Als je actief bent in de wereld van bodybuilding, heb je ongetwijfeld onderzoek gedaan de verschillende anabole steroïden die beschikbaar zijn. Ook tijdens het cutten kunnen steroïden kunnen handig zijn, bijvoorbeeld als je je spiermassa wilt behouden tijdens het afslankproces.

Een van de bekende steroïden die in dit kader wordt genoemd, is Oxandrolon, vaak aangeduid als Anavar. Hoewel het een van de mildere steroïden is, komt het met een stevig prijskaartje. Nu vraag je je misschien af: wat maakt Anavar zo speciaal? Is het gewoon een andere pil met een reeks bijwerkingen, of biedt het daadwerkelijk voordelen voor zowel mannen als vrouwen?

Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, hebben we gesproken met iemand die ervaring heeft met het gebruik van Anavar. Zij was openhartig over haar ervaringen, de dosering die ze gebruikte en, natuurlijk, eventuele bijwerkingen.

Wat zijn Anavar-pillen?

echte Anavar pillen

Anavar, ook bekend als oxandrolone, is een bekende orale anabole steroïde. Dit medicijn staat vooral bekend om zijn vermogen om vet te verbranden.

In 1964 bracht het bedrijf GD cereal dit product op de markt als een steroïde. Net als andere anabole steroïden werd het ontwikkeld voor medisch gebruik, en het kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

 • Verlichting voor patiënten met osteoporose die last hebben van botpijn.
 • Stimulans voor gewichtstoename.
 • Snelle genezing van brandwonden.
 • Snelle behandeling van bloedarmoede.

Het product werkt op een manier die lijkt op die van testosteron. Het is nuttig voor het hercomponeren van het lichaam, wat betekent dat je vet verliest terwijl je spiermassa opbouwt. Het gebruik van deze steroïde kan zorgen baren, maar het kan nuttig zijn voor sporters die op zoek zijn naar buitengewone kracht of hun training willen intensiveren.

De wetenschap

Anavar is een synthetische androgeen en anabole steroïde met krachtige anabole effecten (320-630 beoordeling). Hierdoor is het populair geworden bij bodybuilders die hun lichaamsbouw, uithoudingsvermogen en prestaties willen verbeteren.

Het kan het metabolisme beschermen tegen afbraak, je testosteronspiegel verhogen (door binding met SHBG), de stikstofretentie verhogen (wat het opbouwen van spiermassa vergemakkelijkt) en je anabole activiteit verhogen. Hierdoor kun je in een periode van 4 weken tot wel 5-8 kg spiermassa opbouwen.

Klinkt goed, toch? De waarheid is dat er veel misvattingen zijn over dit middel en de resultaten die het geeft.

JA, het kan helpen om spiermassa te behouden tijdens het afvallen. JA, het kan je aantal rode bloedcellen verhogen, wat je energie, uithoudingsvermogen en prestaties direct verbetert door verhoogde zuurstofniveaus. JA, vrouwen kunnen het ook gebruiken vanwege de lage androgene beoordeling. En JA, het kan de eiwitsynthese versnellen en je sterker maken.

Maar ondanks deze voordelen – en het feit dat je het niet hoeft te injecteren – wordt het vanwege de lage androgene beoordeling van 24 vaak als zwak beschouwd.

Vooral mannen zijn hier kritisch over omdat ze denken dat het te zwak is voor snelle resultaten. Maar deze interpretatie is niet per se waar.

Denk er eens over na…

Als je spierverlies kunt voorkomen tijdens streng diëten, hoe kan dat dan slecht zijn? Het is juist een voordeel. Bovendien betekent deze lage androgene beoordeling dat er minder kans is op typische steroïde bijwerkingen zoals kaalheid en acne.

Maar het risico blijft bestaan.

Ja, de kans op bijwerkingen is misschien kleiner, maar ze zijn er wel. Dus voordat je het koopt, onthoud: net als alle anabole steroïden met een 17-aa profiel, is het schadelijk voor je lever en kan het veel fysieke en vaak onaangename bijwerkingen veroorzaken.

De bijwerkingen

Hoewel het bekend staat om zijn relatief milde aard in vergelijking met andere anabole steroïden, kan het nog steeds een reeks bijwerkingen veroorzaken. Uit een studie (1993) van Dr. M Sheffield komen de volgende bijwerkingen naar voren:

 1. Levertoxiciteit: Net als veel orale steroïden kan Anavar toxisch zijn voor de lever. Dit kan leiden tot een verhoogd risico op leveraandoeningen zoals leververvetting, geelzucht en in ernstige gevallen leverfalen.
 2. Veranderingen in het Lipidenprofiel: Anavar kan leiden tot een verhoging van het LDL (slechte cholesterol) en een verlaging van het HDL (goede cholesterol), wat het risico op hart- en vaatziekten kan verhogen.
 3. Hormonale Verstoring: Anavar kan de natuurlijke productie van testosteron onderdrukken, wat kan leiden tot verminderd libido, erectiestoornissen en verminderde spermaproductie.
 4. Haaruitval: Bij personen die genetisch vatbaar zijn voor mannelijke kaalheid, kan Anavar haaruitval versnellen.
 5. Huidproblemen: Acne en vette huid zijn veelvoorkomende bijwerkingen bij het gebruik van Anavar.
 6. Stemmingswisselingen: Sommige gebruikers melden stemmingswisselingen, waaronder depressie, agressie en angst.
 7. Verminderde Eetlust: Sommige gebruikers ervaren een verminderde eetlust, wat het moeilijk kan maken om voldoende calorieën binnen te krijgen voor spiergroei.
 8. Vergrote Prostaat: Bij langdurig gebruik kan Anavar leiden tot een vergrote prostaat, wat kan resulteren in urinewegsymptomen.
 9. Virilisatie bij Vrouwen: Vrouwelijke gebruikers kunnen mannelijke kenmerken ontwikkelen, zoals een verdiepte stem, vergrote clitoris en ongewenste lichaams- en gezichtshaargroei.
 10. Botdichtheidsverlies: Langdurig gebruik van Anavar kan leiden tot verlies van botdichtheid, wat het risico op botbreuken kan verhogen.
Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Interview met een Anavar gebruiker

Anavar gebruikster
Kim (25 jaar) na een Oxandrolon kuur

Om erachter te komen hoe Oxandrolon echt werkt, hebben we met iemand gesproken die het product heeft gebruikt en ons een eerlijke Anavar-beoordeling kon geven, zonder onzin of overdrijving. Maak kennis met Kim (uiteraard niet haar echte naam), een 25-jarige sportliefhebber die samen met haar vriend Justin regelmatig naar de sportschool gaat om fit te blijven en er – als je het mij vraagt – geweldig uit te zien! We hebben met haar gesproken over Oxandrolon om een eerlijke beoordeling van het product te krijgen. Ze zal ons alle inside informatie geven, inclusief de voor- en nadelen en wat je kunt verwachten na het gebruik van “Anavar”. Laten we beginnen!

Hoe lang ben je al aan het bodybuilden?

Ik noem wat ik doe niet echt ‘bodybuilding’. Als vrouw moet je voorzichtig zijn, want er is een dunne lijn tussen het krijgen van gespierde, gedefinieerde lichaamsdelen en er té gespierd uitzien, waardoor je je vrouwelijkheid verliest.

Natuurlijk bedoel ik dit niet verkeerd. Ik heb veel respect voor vrouwen die bodybuilding op professioneel niveau beoefenen. Echter, toen ik 4 jaar geleden serieus met bodybuilding startte en intensief bezig was met bulken en cutten, merkte ik dat ik drie cupmaten verloor en mijn vrouwelijke vormen verminderden. Dit was voor mij een onaangename verrassing, waarna ik direct stopte. Sindsdien focus ik mij op het kweken van droge spiermassa om mijn lichaam te verbeteren.

Hoewel ik nog steeds train met gewichten, ligt mijn nadruk nu meer op het cutten en het opbouwen van droge spiermassa. Kan dit nog steeds als bodybuilding worden beschouwd? Ik denk van wel, maar ik ben niet zo toegewijd als sommige anderen in mijn lokale sportschool.

Wanneer heb je besloten om voor het eerst Oxandrolon te nemen?

Twee jaar terug heb ik mijn eerste cyclus met Anavar afgerond.

Het is voor vrouwen vaak lastig om een passend product te vinden. De meeste steroïden hebben androgene effecten die voor ons te gevaarlijk kunnen zijn. Gelukkig heb ik zelf nooit negatieve gevolgen ervaren van steroïden met een sterke androgene werking. Maar een kennis van mij had minder geluk met Anabol; ze kreeg ongewenst gezichtshaar. Je kunt je voorstellen hoe schokkend dit voor haar was. Het kostte haar enige tijd om haar hormonale balans weer op orde te krijgen.

Dit is waar de angst vandaan komt. De kans op virilisatie, zoals het krijgen van gezichtshaar en een zwaardere stem, kan afschrikwekkend zijn en je ontmoedigen om verder te gaan met bodybuilding.

Daarom besloot ik voor Oxandrolon te gaan. Dit product is bekend vanwege zijn lage androgene werking, wat het een veiligere keuze maakt en het risico op virilisatie reduceert.

Waarom heeft Anavar de voorkeur van vrouwen?

Zoals ik eerder aangaf, kunnen veel anabole steroïden bij vrouwen ongewenste bijwerkingen hebben vanwege hun hoge androgene werking. Oxandrolon is voor vrouwen een veiligere optie.

Bij gebruik van steroïden met een hoge androgene werking kunnen vrouwen mannelijke eigenschappen gaan vertonen, zoals gezichts- en borsthaar, een meer uitgesproken kaaklijn en een zwaardere stem. Ook kan het je menstruatiecyclus beïnvloeden door een verstoring in de balans tussen oestrogeen en testosteron.

Oxandrolon onderscheidt zich omdat het een lagere androgene werking heeft dan veel andere steroïden. Dit vermindert de kans op virilisatie bij vrouwen en aromatisering bij mannen (waarbij testosteron wordt omgezet in oestrogeen, wat kan leiden tot borstvorming bij mannen). Het is dus een beter beheersbaar en veiliger alternatief dan andere steroïden die beschikbaar zijn.

Dit wil echter niet zeggen dat Oxandrolon ideaal is voor vrouwen. Er blijft een risico op virilisatie, al is dit risico kleiner, zeker als je voorzichtig bent met de dosering.

Ikzelf hanteerde een Anavar-cyclus van 4-5 weken en nam dagelijks slechts 5-10 mg Oxandrolon. Dit is relatief laag vergeleken met de doseringen die vaak worden aanbevolen, maar het voorkwam ongewenste haargroei bij mij.

Enkele vriendinnen van mij waagden zich aan een dosis van 20 mg per dag. Het enige bijeffect dat zij ondervonden, was wat extra haargroei op de kin, die ze vervolgens verwijderden.

De dosering die ik aanraad is aanzienlijk lager dan wat mannen doorgaans innemen, maar de effecten zijn vergelijkbaar. Oxandrolon kan vrouwen helpen sterker te worden, het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren, meer spierdefinitie te krijgen, spiermassa op te bouwen en vet te verliezen tijdens het cutten.

Het verschil zit hem in het feit dat door onze lagere dosering de resultaten subtieler zijn en langer op zich laten wachten.

Heb je het met iets anders gecombineerd?

Inderdaad, dat heb ik geprobeerd. Dagelijks nam ik 10 mg SARMS (selectieve androgeen receptor modulatoren), hoewel de aanbevolen dosis tussen de 5 en 15 mg ligt.

Het is ook mogelijk om Oxandrolon te combineren met 10 mg LGD (anabolicum/ligandrol) en/of 20 mg Cardarine. Deze middelen zijn ontworpen om te ondersteunen bij het verkrijgen van zuivere spiergroei en vetverlies, wat consistent mijn doelstelling is wanneer ik train in de sportschool.

Enkele van de meer toegewijde powerlifters bij mij in de sportschool gebruiken dagelijks 50 mg Anavar in combinatie met 250 mg trenbolone per week. Anderen, die in een herstelfase zitten, nemen dagelijks 40-60 mg, samen met 150 mg testosteron en wekelijks 500 mg Primobolan. Dit helpt hen droge spiermassa op te bouwen en vet te verliezen tijdens een calorietekort. Voor bodybuilders is een dagelijkse inname van 40-60 mg Oxandrolon gangbaar, maar je kunt dit naar wens combineren met andere middelen.

Persoonlijk heb ik deze combinaties nooit uitgeprobeerd, aangezien ze voornamelijk bedoeld zijn voor mannen.

Kun je me vertellen over je Anavar-cyclus en dosering?

Ik heb Anavar ingezet om vet te verliezen en tegelijkertijd mijn spiermassa te behouden. Mijn gebruikelijke cyclus was 4-5 weken, waarbij ik dagelijks 5-10 mg innam. Hoewel sommigen kiezen voor een hogere dosis, brengt dit meer risico’s met zich mee. Als vrouw is het essentieel om voorzichtig te zijn, aangezien een hogere dosis het risico op virilisatie vergroot. Mannen kunnen weliswaar meer innemen, maar de cyclus mag niet langer dan 6 weken duren. Het is raadzaam om de Anavar-dosis over de dag te verspreiden, omdat het snel uit het lichaam wordt geëlimineerd. Voor mannen varieert de dosis tussen de 30-60 mg per dag voor sportprestaties en 20-80 mg voor vetverlies. Echter, wees je bewust van de mogelijke belasting voor je lever. Na een Anavar-cyclus is het belangrijk om een post-cyclus therapie (PCT) te volgen om de testosteronwaarden te normaliseren. Hierbij kunnen Clomid en Nolvadex nuttig zijn. De specifieke doses en schema’s kunnen variëren, maar het is cruciaal voor het herstel van je lichaam.

Nam je Oxandrolon omdat het een pil is in plaats van een injectie?

Absoluut, ik ben het met je eens! Ik heb talloze verhalen gehoord over de onaangename ervaringen met steroïde-injecties, zoals de pijn en irritatie die ze kunnen veroorzaken in het spierweefsel. Daarom was voor mij direct duidelijk dat injecties geen optie waren. Ik heb anderen injecties zien nemen en ze hadden dagenlang last van pijnlijke armen, dijen en billen. Waarom zou je jezelf zoiets aandoen? Ik heb altijd gekozen voor orale middelen, waardoor Oxandrolon in pilvorm direct mijn voorkeur had.

Hoeveel heeft het je gekost?

Het was duurder dan ik had verwacht. Hoewel ik wist dat Oxandrolon kuren over het algemeen prijziger zijn, schrok ik toch van het bedrag van bijna €100 voor een 5-weekse cyclus. Gemiddeld betaal je voor 60 tabletten Anavar 10mg zo’n €150. Aangezien ik dagelijks slechts 10 mg gebruikte gedurende 5 weken, kwam dit neer op €87,50. En dat was enkel voor de Oxandrolon, nog voordat ik SARMS en Clomid toevoegde aan mijn bestelling. De kosten liepen daarna nog verder op. Desondanks is het voor vrouwen nog altijd voordeliger dan voor mannen. De mannen die ik ken, nemen dagelijks minimaal 40 mg, wat neerkomt op een totaal van €525 voor een 6-weekse Anavar-cyclus. Dat tikt aan!

Wat waren jouw resultaten met Anavar aan het einde van jouw kuur?

Anavar resultaat
Resultaat na Oxandrolon kuur

Een pluspunt van Oxandrolon is dat het geen vochtretentie in de spieren veroorzaakt, aangezien het niet omgezet wordt in oestrogeen. Hierdoor ervaren gebruikers zich minder opgezwollen tijdens hun kuur en is er naderhand minder verlies van watergewicht.

Met Anavar weet je waar je aan toe bent, dus je wordt niet misleid door valse beloftes. Mijn vooruitgang was bescheiden omdat ik slechts 10 mg Anavar per dag gebruikte, wat neerkwam op een toename van ongeveer 5-8 pond per cyclus. Dat was voor mij voldoende, aangezien mijn doel was om af te slanken. Degenen die hogere doses Anavar namen, zoals een toename van 10-15 pond per cyclus, zagen grotere resultaten. Hoewel het niet de krachtigste anabole steroïde is, kent het minder neveneffecten in vergelijking met andere steroïden.

Heb je bijwerkingen gehad?

Ik weet niet of het aan mijn geluk lag of aan de lage dosering Anavar die ik nam, maar ik ondervond slechts minimale bijwerkingen. Het meest opvallende was af en toe wat acne en sporadische misselijkheid. Zodra ik deze symptomen bemerkte, stopte ik direct met het innemen van Oxandrolon, uit voorzorg voor mogelijke effecten op mijn lever.

Desondanks ben ik me ervan bewust dat Oxandrolon niet zonder risico’s is. Hoewel ik nauwelijks negatieve effecten heb gevoeld, ben ik goed geïnformeerd over de mogelijke impact van Oxandrolon op het lichaam.

Er zijn diverse bijwerkingen bekend, ook al heb ik deze zelf niet ervaren.

Langdurig gebruik van te veel Oxandrolon, langer dan 6 weken, kan schadelijk zijn voor lever en nieren. Dit risico kan verminderd worden door N2Guard ter ondersteuning van de lever en door het vermijden van alcohol en drugs. Daarnaast kan het je natuurlijke testosteronniveau met wel 40% verlagen. Dit effect kan enigszins worden tegengegaan met SERM en HCG tijdens een PCT, maar dit is geen garantie.

Andere mogelijke bijwerkingen van Oxandrolon zijn onder meer haaruitval, acne, schommelingen in het cholesterolgehalte, een zwaardere stem, een verhoogde kans op prostaatvergroting, droge gewrichten door een toename van DHT en spierkrampen die hinderlijk kunnen zijn bij herhaalde bewegingen. Deze effecten kunnen enigszins worden verminderd met Taurine en N2Guard.

Moest je iets anders doen met je voeding of training om resultaten te behalen?

Elke training brengt naar mijn mening veranderingen in het voedingspatroon met zich mee. Vertrouw niet enkel op pillen voor resultaten, want dat kan je vooruitgang belemmeren en de werking van Anavar verminderen.

Wanneer ik kies om mijn lichaamsvet te verlagen, pas ik mijn trainingsroutine aan. Ik leg minder nadruk op het opbouwen van spiermassa en focus meer op gewichtheffen om mijn spieren te definiëren.

De meest significante aanpassing die ik doe, is echter in mijn dieet wanneer ik lichaamsvet wil verminderen. Mijn gebruikelijke aanpak is als volgt:

Ontbijt: Ik eet 4 eiwitten en 1 dooier, samen met 1/3 kopje havermout en 1/3 van een banaan.

Tussendoortje: Ik neem een schep eiwitpoeder en een lepel pindakaas.

Lunch: Ik eet 110 gr kip, kalkoen of witte vis, samen met 75 gr zoete aardappel en een kopje asperges.

Tussendoortje: Ik neem opnieuw een schep eiwitpoeder en 1 lepel pindakaas.

Diner: Ik eet 110 gr kip, kalkoen, witte vis, rood vlees of zalm, samen met 100 gr groene salade met een lichte dressing.

Avondsnack: Ik eet 3 eiwitten.

Ik wissel de volgorde van deze maaltijden af en toe af, en dat bevalt me goed. Het is essentieel om dagelijks minimaal een liter water te drinken en te vermijden dat je toegeeft aan ongezonde tussendoortjes. Als ik zou proberen aan te komen, zou ik waarschijnlijk meer vlees en eiwitten consumeren en zorgen voor een beperkte inname van gezonde vetten. Echter, ik ben geen specialist in aankomen, mijn excuses.

Gebruik je het nog steeds en zou je het aanraden?

Ik heb Oxandrolon 4 keer gebruikt en het leek effectief. Ik behaalde een spiergroei van 2,3-3,6 kg, verloor lichaamsvet, had geen vochtretentie en voelde me energieker. Maar op de lange termijn zou ik het niet adviseren. Voor vrouwen kan het een goed begin zijn, maar mannen zouden beter voor veiligere en legale alternatieven kunnen kiezen. Oxandrolon is namelijk niet volledig veilig. Er circuleren veel verhalen over bijwerkingen zoals misselijkheid, acne, haarverlies en leverschade. Waarom zou je onnodige risico’s nemen?

Samenvatting – De voors en tegens van Oxandrolon

Voordelen:

 • Het product is afgeleid van DHT en leidt niet tot oestrogene problemen.
 • Aanbevolen voor gewichtsverlies in plaats van gewichtstoename; het bevordert een slankere spiermassa.
 • Biedt verlichting bij botpijn door osteoporose.
 • Voorkomt spierverlies, zelfs bij tekorten.
 • Kan bijdragen aan het opbouwen van 4,5-6,8 kg spiermassa en verbetert kracht, snelheid, energie en prestaties.
 • Bevordert spierherstel na inspanning door versnelde eiwitsynthese.
 • Versnelt het metabolisme en gaat metabolische afbraak tegen, wat vetverbranding ondersteunt.
 • Kan de testosteronratio verhogen door binding met SHBG.
 • Verhoogt stikstofretentie en anabole activiteit.
 • Helpt sporters bij het beheersen van gewichtstoename.
 • Bevordert zuurstoftransport naar spieren door het aantal rode bloedcellen te verhogen.

Nadelen:

 • Het is giftig.
 • Het verhoogt DHT, wat kan resulteren in prostaatvergroting, haaruitval en droge gewrichten.
 • Het kan de lever beschadigen vanwege het 17-aa-profiel dat voorkomt dat de lever het afbreekt.
 • Het verbrandt geen vet; dit is een misvatting. Wel kan het zorgen voor drogere spierwinst en de schildklieractiviteit verhogen.
 • Het kan slechts 4-6 weken veilig worden gebruikt en is tot 3 weken aantoonbaar in het bloed (andere middelen hebben een langere duur).
 • Ondanks dat het 3-6 keer krachtiger is dan testosteron, bouwt het spiermassa langzaam op met winsten beperkt tot 4,5-6,8 kg maximaal.
 • Het kan de natuurlijke testosteronproductie met wel 40% verminderen, wat kan leiden tot depressie, spierverlies, vettoename en veroudering.
 • Het is prijzig en dient gecombineerd te worden met andere middelen, zoals Dianabol, om resultaten te optimaliseren.
 • Het is enkel op doktersvoorschrift verkrijgbaar, terwijl andere middelen enkel op de zwarte markt te vinden zijn en getest moeten worden, wat de kosten verhoogt.
 • Na gebruik is het essentieel om een PCT (Post Cycle Therapy) te ondergaan.

Dus, wat is het oordeel?

Op het eerste gezicht heeft Oxandrolon aantrekkelijke voordelen:

 • Het is een van de weinige steroïden die veilig zijn voor vrouwen.
 • Het voorkomt aromatisering, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over problemen zoals borstvorming bij mannen, vocht vasthouden, hoge bloeddruk of een opgeblazen gevoel.

Echter, er zijn ook bedenkingen:

 • Oxandrolon is wellicht niet de beste keuze als anabole steroïde. Hoewel het voordelen heeft, zoals veilig gebruik door vrouwen, zijn er ook nadelen.
 • Je kunt het slechts 4-6 weken gebruiken vanwege mogelijke leverschade.
 • De resultaten zijn bescheiden vergeleken met andere steroïden, en de spiergroei is beperkt en tijdelijk.
 • Het is vooral geschikt voor afslanken en is maar 3 weken traceerbaar in je bloed.
 • Er zijn bijwerkingen zoals haaruitval, acne en testosterononderdrukking. Deze laatste kan je natuurlijke testosteronproductie met wel 40% verminderen.

Daarnaast zijn er juridische en financiële overwegingen:

 • Oxandrolon is illegaal, tenzij je een recept hebt. Zonder recept krijg je waarschijnlijk een product uit een ondergronds lab, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • Ondanks de beperkte voordelen is Oxandrolon duur. Om de resultaten te optimaliseren, moet je het combineren met andere middelen, wat de kosten verhoogt.

Conclusie: Als je alle marketing terzijde schuift, is Oxandrolon vergelijkbaar met andere anabole steroïden. Het kan weliswaar enige spiermassa opbouwen, maar zijn de risico’s en kosten het waard? Er zijn andere, legale alternatieven beschikbaar.

Ons advies: Doe grondig onderzoek en bedenk goed of je je gezondheid op het spel wilt zetten voor spiergroei.

Zijn er legale alternatieven voor Oxandrolon?

Anavarol (Anavar alternatief)

Als je liever geen last hebt van de bijwerkingen van anabole steroïden, zijn er gelukkig legale en veiligere opties beschikbaar.

Een van de beste supplementen voor spieropbouw die we zijn tegengekomen, is Anvarol. Het is volledig legaal en kan al binnen twee weken resultaat laten zien, zonder dat je injecties of een recept nodig hebt. Met slechts drie capsules per dag kun je je spiermassa behouden en er strak en afgetraind uitzien. Het helpt je vet te verbranden zonder vocht vast te houden en geeft je de energie om door te zetten.

Het resultaat is een volledig natuurlijke, veilige en legale spiergroei, zonder gebruik van steroïden of injecties. Anvarol is online verkrijgbaar bij CrazyBulk.

Anavarol resultaat

Sheena gebruikte Anvarol zes weken lang om vet te verbranden zonder spierverlies. Gedurende deze tijd verminderde haar lichaamsvet met 4%, en dat zonder rigoureuze maatregelen. Ze bleef gewoon koolhydraten en normale porties eten.

Heb jij Anavar (Oxandrolon) ook al eens geprobeerd? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!

Leave a Reply