De Beste Testosteron Boosters In 2023

Testosteron Booster

Net als elke andere man streeft je er waarschijnlijk naar om sneller spieren te krijgen, ongelooflijke kracht te hebben, een sterk lichaam op te bouwen en vet te verbranden.

Of wellicht streef je naar een hoger libido en een beter seksleven.

Deze doelen zijn bereikbaar met testosteron boosters.

#1 TestoMax

TestoMax

Een van de beste testosteron boosters die we ooit zijn tegengekomen is Testo-Max. Dit supplement is slim geformuleerd, goed uitgebalanceerd en is net zo geschikt voor bodybuilders als voor oudere mannen die lijden aan laag testosteron.

Testo Max heeft een ingrediënten profiel met goede doses vitamine D3, D-asparaginezuur, magnesium, zink, brandnetel-extract en fenegriek-extract.

Gebruikers ervaren toenames in energie, spiermassa en kracht plus een zeer merkbare libido boost.

Testo-Max is gemakkelijk online te bestellen. Verzending is wereldwijd en de prijzen beginnen bij 59,99.

#2 TestoGen: De Beste Testosteronbooster

TestoGen

TestoGen is ontwikkeld voor de enthousiaste bodybuilder en levert vanaf dag 1 een krachtige dosis, wat helpt om je kracht, libido en spiermassa te versterken.

TestoGen is een krachtige testosteron booster met een goed doordachte, natuurlijke en potente mix van ingrediënten.

D-asparaginezuur, boor, brandnetelblad, fenegriek, rode ginseng en bioperine zorgen voor een maximale testosteron toename.

Voordelen:

 • Sterk anabool supplement met drievoudige werking
 • Natuurlijke en veilige verhoging van de testosteronspiegel
 • Controle over oestrogeen spiegel

#3 TestRX

TestRX

TestRX is een supplement waarvan de belangrijkste ingrediënten fenegriek en asparaginezuur zijn. Het bevordert de natuurlijke aanmaak van testosteron.

Door de inname van TestRX nemen je spierkracht en uithoudingsvermogen toe, wat bijdraagt aan de groei van je spiermassa.

Deze testosteron booster is recent nog vernieuwd met extra ingrediënten zoals zink, magnesium en de vitamines B1, K2 en D3.

Daarom kunnen gebruikers van TestRX naast een toename van hun testosteron op bonussen rekenen, waaronder sneller herstel na fysieke activiteiten en een antioxidatieve werking.

Voordelen:

 • Redelijke prijs
 • Stimulatie van eiwitsynthese
 • Verlaging van het lichaamsvetpercentage
 • Verlaging van cholesterol en suikerspiegel in het bloed

#4 D-Bal

D-Bal

Op zoek naar een product dat bijna steroïde-achtige resultaten oplevert maar geen steroïde is?

Zo ja, dan is D-Bal een testosteron booster die je misschien wilt overwegen. Dit product is ontworpen om de werking van Methandrostenolone (Dianabol) te reproduceren zonder nare bijwerkingen.

Steroïden, zoals de meeste mensen al weten, zijn absoluut geen gezonde optie als je waarde hecht aan spieropbouw op lange termijn en algehele gezondheid. Daarom kan dit testosteron supplement een goed alternatief bieden.

Het helpt om een maximale fysiologische afgifte van testosteron te produceren door de factoren in het lichaam te verlagen die van nature de Testosteron niveaus beperken, zoals Cortisol.

Het eindresultaat is een krachtigere hormonale huishouding die je kan helpen de spieropbouw te versnellen.

#5 Provacyl

Provacyl is niet bepaald een sportsupplement, maar een product ter ondersteuning van de gezondheid van mannen op leeftijd.

Tegelijkertijd zorgt het optimale gehalte aan ingrediënten ervoor dat er veel vraag naar is onder de sporters die spiermassa willen opbouwen en het fysieke uithoudingsvermogen willen verhogen middels een natuurlijke testosteron en HGH boost.

De mogelijkheden voor gebruik zijn behoorlijk divers. Provacyl is nuttig voor mannen met hormonale onbalans, impotentie, een laag libido, hart- en vaatziekten, osteoporose en andere gezondheidsproblemen.

Voordelen:

 • Natuurlijke remedie
 • Anti-aging effect
 • Verlaging van het lichaamsvetpercentage
 • Stimulatie van spiergroei

6 Essentiële Feiten Over Alle Natuurlijke Test Booster-Supplementen

Er zijn veel bodybuilders die kunstmatige, op steroïden gebaseerde testosteronboosters proberen om hun testosteronniveau te verhogen voor meer spiermassa en kracht.

Hoewel steroïden en chemicaliën zeer snelle resultaten kunnen opleveren, zijn er nog steeds veel risico’s aan verbonden en kunnen ze zelfs permanente gezondheidsproblemen veroorzaken.

Deze negatieve effecten wegen zwaarder dan de voordelen van deze medicijnen, daarom is het belangrijk om een ​​natuurlijkere aanpak te volgen bij het opbouwen van spieren.

Het kiezen van natuurlijke supplementen is de enige manier om gezond en veilig al je doelen te bereiken.

Lees deze 6 feiten die je helpen meer te weten te komen over het kiezen van natuurlijke testosteron-supplementen:

 1. Met een natuurlijke test-booster kunt je jouw kracht vergroten en de gewenste spiermassa verkrijgen zonder de gevaarlijke bijwerkingen die je zou krijgen van chemische (en vaak illegale) steroïden en medicijnen. Natuurlijke testosteronsupplementen werken misschien iets langzamer, maar ze hebben tenminste geen gevaarlijke bijwerkingen.

 2. Je kunt natuurlijke testosteronsupplementen in verschillende vormen vinden, waaronder vloeistoffen, pillen, capsules en poeders. Al deze helpen je kracht en spieren te krijgen. Er zijn specifieke voedingsmiddelen die ook gunstig zijn, omdat ze de productie van testosteron van nature kunnen stimuleren.

 3. In het dieet van een bodybuilder is eiwit een belangrijk onderdeel. Het is wat je spieren doet groeien en ontwikkelen. Enkele van de beste eiwitbronnen om de testosteronproductie van je lichaam te stimuleren, zijn bonen, peulvruchten, dierlijk vlees en sommige zuivelproducten.

 4. Oesters bevatten veel zink. Deze belangrijke vitamine is te vinden in verschillende natuurlijke supplementen die helpen bij het vrijmaken van testosteron en verlagen van oestrogeen. Dit is cruciaal voor het opbouwen van spiermassa en kracht.

 5. Oestrogeen werkt tegen testosteron. Het slaat vet op en houdt water vast. Natuurlijke testosteron supplementen helpen het lichaam om meer testosteron af te geven en zo de oestrogeenspiegels te verlagen, waardoor de ontwikkeling van ongewenst lichaamsvet wordt gestopt (wat een bijwerking is van een verhoogde oestrogeenproductie).

 6. Vetzuren geven energie en kunnen ook je immuunsysteem versterken. Testosteron-boostersupplementen moeten vetzuren bevatten, zodat ze je meer kracht kunnen geven.

De beste manier om het gewenste gespierde lichaam te krijgen is door een uitgebalanceerd en gezond dieet te volgen, de juiste voedingsstoffen en vitamines in te nemen en een goed trainingsprogramma te starten.
Om sneller resultaat te zien kan het juiste natuurlijke testosteron supplement helpen.

Wie Lijden Er Aan Een Testosteron Tekort?

Het tekort aan testosteron is een betreurenswaardig probleem dat op de loer ligt voor vrijwel elke man op aarde.

Niemand is er ongevoelig voor.

Zelfs als je je gezondheid onder controle houdt en er geen slechte gewoonten op nahoudt kun je het proces niet stoppen dat vroeg of laat je testosteron verlaagt. We hebben het hier natuurlijk over het verouderingsproces.

Tal van onderzoeken wijzen uit dat naarmate mannen ouder worden testosteron niveaus afnemen, dit benadrukt de noodzaak om testosteron boosters te nemen.
Uit een in 2006 uitgevoerd onderzoek bleek dat 39% van de mannen die bijna 50 waren problemen hadden met hun testosteron niveaus.

En slechts een klein aantal mannen gebruikt testosteron boosters of maakt andere stappen om de testosteron niveaus te verhogen.

Er was nog een studie waarbij Amerikaanse mannen betrokken waren die echt het bestaan ​​van een verband tussen het verouderingsproces en de hoeveelheid testosteron in het lichaam aantoonden.

Volgens dit onderzoek ervaart 20% van de mannen die de leeftijd van 60 jaar hebben bereikt de consequenties van een tekort aan testosteron.

Bovendien hadden 30% van de deelnemers die de leeftijd van 70 jaar bereikten en 50% van de deelnemers die ouder waren dan 80 jaar ernstig testosteron tekort.

Voordelen Van Natuurlijke Testosteron Boosters

De nieuwste aanbiedingen die op de markt verschijnen op het gebied van testosteron boosters wekken snel vertrouwen van klanten van over de hele wereld.

Dat komt omdat dergelijke remedies vele waardevolle voordelen opleveren:

 • Verbetering van de lichaamssamenstelling
  De groei van testosteron spiegels in het lichaam draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de spiermassa. Wanneer de nieuwe, grotere spieren tevoorschijn komen krijg je de kans om een ​​veel beter lichaam te vormen. En je krijgt eindelijk de lichaamssamenstelling waar je van droomde.
 • Verbetering van atletische prestaties
  Testosteron boosters helpen atleten, bodybuilders en zelfs gewone mannen hun fysieke prestaties te verbeteren. Je zult dus zeker hogere spierkracht en uithoudingsvermogen ervaren. Dus zul je langer en effectiever kunnen trainen dan voorheen.
 • Herstel van lichaamsfuncties
  De vitamines, micronutriënten, mineralen en andere natuurlijke actieve stoffen die beschikbaar zijn in testosteronboosters hebben een zeer positieve invloed op alle processen die in het menselijk lichaam plaatsvinden. Lichaamsfuncties verbeteren en het endocriene systeem dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van alle hormonen in het lichaam presteert beter.
 • Toename van Sex Drive
  De verhoging van de testosteronniveaus laat het mannelijke libido niet onveranderd. Volgens de studies wordt hoog testosteron geassocieerd met de verhoogde seksuele interesse en verlangen bij mannen. Je kunt een verbetering van de algehele slaapkamerprestaties te verwachten.
 • Natuurlijke ingrediënten
  De testosteron boosters van de fabrikanten in dit artikel bestaan ​​alleen uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. En de werkzaamheid en veiligheid van deze ingrediënten wordt getest door wetenschappers. Hierdoor kunnen klanten er zeker van zijn dat ze echt goed werkende natuurlijke remedies kopen die de productie van testosteron bij alle mannen onschadelijk kunnen stimuleren.

Testosteron In Het Mannenlichaam

mannenlichaam

Het lichaam van de man gebruikt testosteron voor alles wat een man in staat stelt een man te zijn.

In het bijzonder spierkracht en spiergroei, geslachtsdrift, energieniveaus, lichaamsvetpercentage, motivatie, concentratie en vele andere mannelijke kenmerken hangen af van de testosteron concentratie.

Maar als de man ouder wordt beginnen de niveaus van dit hormoon drastisch te dalen.

Dit wordt duidelijk door de negatieve veranderingen in het lichaam, zoals een slecht libido, verlies van kracht, vermindering van spieromvang, constante vermoeidheid, enzovoort.

En dit is waar testosteron boosters in het spel komen.

Deze producten zijn meestal van natuurlijke oorsprong. En ze zijn speciaal ontworpen om de hormonale processen in het mannenlichaam op een natuurlijke manier te herstellen.

Laten we eens kijken hoe test boosters precies de mannelijke hormonale balans beïnvloeden.

Waar Zijn Testosteron Boosters Voor Bedoeld?

Testosteron versterkende pillen helpen met:

 • De synthese van testosteron op een natuurlijke manier te bevorderen
 • Snelle spiergroei
 • Grotere spieren
 • Bevorderd spierherstel
 • Verhoogde spierkracht
 • Verbranden lichaamsvet
 • Zelfvertrouwen te herstellen
 • Verhogen van motivatie en persistentie
 • Boosten energieniveaus

Opgemerkt moet worden dat er mannen zijn die een groot genetisch potentieel hebben om bijna zonder enige inspanning en ongeacht hun eetplan en trainingsroutine met succes spieren op te bouwen.

Tegelijkertijd zijn er de mannen die alles moeten geven om enkele positieve veranderingen te zien. Dat wil zeggen, ze moeten hun dieetplan strikt volgen, veel eiwitten consumeren en heel lang en veel trainen.

Testosteron boosters zijn uitgevonden voor mannen die werken om ideale spieren te krijgen. Deze producten zullen alle obstakels wegnemen, zodat je gemakkelijk je doelen kunt bereiken.

Hoe Werken Natuurlijke Testosteron Pillen?

De meest effectieve supplementen bestaan uit de krachtige mengsels van ingrediënten die ervoor zorgen dat het lichaam van de man meer testosteron aanmaakt.

Dat doen ze als volgt:

 • Normalisatie van testosteron synthese
  De hersenen en het neuro-endocrien systeem spelen een cruciale rol bij de synthese van testosteron.

  Om deze aan te sporen hun functie naar behoren uit te voeren moet de man enkele belangrijke ingrediënten innemen die doorgaans minimaal voorkomen in hun dagelijkse voeding.

  De missie van producten die testosteron stimuleren is het tekort aan deze ingrediënten te compenseren. Op die manier is het mogelijk om de productie van testosteron te stimuleren.
 • Verhogen van vrije testosteron niveaus
  Volgens onderzoeken limiteert globuline ongeveer 60% van het testosteron dat in het lichaam beschikbaar is.

  Door globuline kan testosteron geen anabole werking meer geven. Het wordt bijna nutteloos voor het lichaam van de man. Testosteronversterkers onderdrukken de productie van globuline. Hierdoor stijgen de vrije testosteronniveaus.
 • Oestrogeenreductie
  Er is een enzym genaamd aromatase dat een sterke invloed heeft op de oestrogeensynthese. En voor dit doel wordt testosteron gebruikt. Dat wil zeggen, dit geslachtshormoon wordt omgezet in oestrogeen.

  Testosteronsupplementen bevatten de ingrediënten die het genoemde enzym kunnen onderdrukken en dus testosteron kunnen besparen. Als gevolg hiervan dalen de oestrogeenspiegels, terwijl de testosteronniveaus stijgen.

Hoe Testosteron Boosters Je Kunnen Helpen

Afgezien van het verhogen van de testosteronproductie van je lichaam, wat kan een testosteron booster nou precies voor je doen?

Nou, om te beginnen is de toename van testosteron al behoorlijk belangrijk omdat het je geslachtsdrift en energieniveaus regelt.

Het is misschien ook vanzelfsprekend, maar het verhoogde libido zal ongetwijfeld je seksleven verbeteren en de handeling veel meer voldoening geven.

Het hebben van verhoogde testosteron spiegels zal ook een positieve invloed hebben op je vermogen om spierweefsel te ontwikkelen, wat betekent dat gespierd worden veel gemakkelijker wordt.

Bovendien bevorderen hogere testosteron niveaus ook het herstel van je botten en verminderen zo je kansen op het ontwikkelen van aandoeningen zoals osteoporose drastisch.

Samenvattend, wat een testosteron booster doet, is dat het je verjongt, waardoor je de kracht en energie krijgt waar je zo vol van was tijdens je jongere jaren.

Het is veilig om te zeggen dat testosteron op dit moment het dichtst in de buurt komt van een tijdmachine, voor mannen tenminste.

Veelbelovende Ingrediënten Voor Testosteron Boosters

Het is een vergissing om te denken dat elke testosteron booster goed werkt. Er is een breed scala aan producten dat weinig tot geen effecten heeft.

Daarom hebben we onderzoek uitgevoerd om je te helpen begrijpen welke bestaande ingrediënten de meest veelbelovende zijn.

Deze lijst met ingrediënten wordt ondersteund door de resultaten van verschillende klinische onderzoeken. Als je op zoek bent naar een testosteron supplement, controleer dan of het ten minste enkele van deze ingrediënten in de formule bevat:

D-asparaginezuur

Dit aminozuur speelt een belangrijke rol bij de produceren van testosteron. Het is verantwoordelijk voor de afgifte van talloze hormonen.

Volgens sommige onderzoeken helpt d-asparaginezuur de snelheid van de testosteronproductie te stimuleren.

Een studie werd uitgevoerd om erachter te komen hoe suppletie met d-asparaginezuur gedurende 3 maanden de testosteronspiegels beïnvloed bij mannelijke deelnemers tussen 27 en 43 jaar oud. Deze studie heeft aangetoond dat de testosteronspiegel bij mannen met 30-60% stijgt.

Boron

Slechts een klein aantal supplementen heeft dit mineraal in hun formule. Dit is zonde, omdat boron een groot vermogen heeft om de testosteronproductie te stimuleren. Het helpt spiermassa op te bouwen en botten sterker te maken.

Wetenschappers ontdekten dat boron niet alleen het vrije testosteronniveau kan verhogen, maar ook de oestrogeensynthese kan verminderen. De inname van dit mineraal kan het behalen van je sportieve en intieme doelen vergemakkelijken en versnellen.

Studie heeft aangetoond dat mannelijke bodybuilders na 7 weken Boron gebruik veel hogere testosteron niveaus hebben.
Een ander onderzoek toonde aan dat de inname van 10 mg boron per dag gedurende één week bijdroeg aan de vrije testosteron toename van 28%.

Een ander onderzoek heeft aangetoond dat 2 maanden boron gebruik met 6 mg per dag de testosteron groei met 29% verhoogt.

Vitamine D3

Het wordt als een vitamine beschouwd, maar in feite werkt het als een hormoon. Het behoort tot 24 voedingsstoffen zonder welke het menselijk lichaam niet kan overleven. Het is noodzakelijk om je huid bloot te stellen aan zonlicht om voldoende vitamine D3 te krijgen. Mensen missen deze vitamine echter vaak omdat ze tegenwoordig weinig tijd buitenshuis doorbrengen.

Deze vitamine heeft invloed op de afgifte van luteïniserende hormonen die op hun beurt bijdragen aan de afgifte van groeihormoon, follikelstimulerende hormonen en testosteron.

Volgens onderzoeken is de kans op een tekort aan testosteron bij mannen met vitamine D-tekort erg hoog, in vergelijking met mannen met normale vitamine D-spiegels.

Bij mannen zonder gezondheidsproblemen die een jaar een kleine hoeveelheid vitamine D slikken kan de testosteronspiegel met 25% toenemen.

ZMA

ZMA is een belangrijk ingrediënt in de meeste natuurlijke testosteron boosters, het helpt gebruikers om:

 • Kracht en spiermassa te verhogen
 • Energieniveaus te boosten
 • Sex drive te verhogen
 • Beter gehumeurd te zijn
 • Langer en dieper te slapen

Wat Is ZMA?

ZMA staat voor Zinc Monomethionine Aspartate, een mix van zink (30 mg), magnesiumaspartaat (450 mg) en pyrodoxine of vitamine B6 (10,5 mg). ZMA is een volledig natuurlijk supplement dat gepatenteerd is en waarvan klinisch is bewezen dat het de testosteronniveaus aanzienlijk verhoogt. Het helpt de spierkracht en spiermassa te vergroten voor bodybuilders en atleten.

Wie Moet ZMA Nemen?

Er wordt algemeen aangenomen dat alleen bodybuilders en met name degenen die echt grote spieren willen bouwen ZMA moeten nemen. Dit is echter niet het geval. Het maakt niet uit of je dagelijks in een sportschool traint, op het punt staat deel te nemen aan een marathon, voetbalt, basketbalt of honkbalt, je lichaam zal hoe dan ook spierweefsel moeten herstellen en herstellen van alle druk die het moest uitoefenen tijdens het sporten. ZMA is een testosteron supplement dat spierweefsel herstelt terwijl we slapen.

Kan ZMA Je Testosteron Niveaus Verhogen?

Er is voldoende bewijs dat bewijst hoe effectief ZMA is. Recent uitgevoerde onderzoeken hebben aangetoond dat atleten vaak niet genoeg magnesium en zink hebben, maar wanneer ze ZMA-supplementen gebruiken, stijgt hun testosteronniveau met 30%.

Een sportonderzoeker, Lorrie Brilla van Western Washington University meldde dat ZMA bij voetballers de spierkracht en het testosteron niveau aanzienlijk kan verhogen.

Dr. Brill presenteerde deze ZMA-onderzoeksresultaten in Seattle, WA, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het American College of Sports Medicine in 1999. De bevindingen werden ook gepubliceerd in de Medicine and Science in Sports and Exercise, Vol. 31, nr. 5, mei 1999.

Deze bevindingen benadrukten het belang van ZMA in je supplementen stack, gelukkig hebben veel populaire supplementen voor het stimuleren van testosteron ZMA standaard in hun formule.

Fenegriek

Deze plant groeit in Zuid-Europa en Azië en heeft eigenschappen die de seksdrive al sinds de oudheid vergroten.

Het bevordert de afgifte van insuline. Hierdoor ontwikkelen spieren zich sneller. De mannelijke potentie verbetert ook, het hoge anti oxidatieve potentieel van Fenegriek stimuleert de algehele gezondheid van mannen.

Een onderzoek waarbij goed opgeleide mannelijke deelnemers zonder enige ziekteverschijnselen gedurende de hele onderzoeksperiode dagelijks 500 mg plantenextract slikte toonde ook een verbetering van de testosteron niveaus.

Dit komt door het vermogen van Fenegriek om de enzymen te onderdrukken die testosteronproductie remmen.

Bioperine

Dit ingrediënt is cruciaal omdat het de werkzaamheid van bovenstaande ingrediënten versterkt.

Bioperine werkt door de opname van boor, vitamine D3, fenegriek, enz. Te verbeteren. Dit betekent dat u veel betere suppletieresultaten krijgt.

Waarom Testosteron Belangrijk Is

Testosteron is een natuurlijk voorkomend steroïde hormoon dat in ons systeem aanwezig is. De leydig-cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van deze hormonen in mannelijke (en dierlijke) testikels. Deze worden ook geproduceerd door vrouwelijke eierstokken, maar in een kleinere hoeveelheid.

Vrouwen hebben zo weinig testosteron dat het hen niet mannelijk maakt. Maar wist je dat testosteron verantwoordelijk is voor het creëren van geslachtsdrift bij zowel mannen als vrouwen?

Testosteron als androgeen is belangrijk voor onze zin in seks en onze gemoedstoestand, maar het heeft een groter effect op mannen. Het stimuleert haargroei in de lies, borst, baard en oksels. Het feit dat mannen een diepere stem hebben komt ook door testosteron.
Omdat het hormoon van anabole aard is, bevordert het de spiergroei en bepaalt het hoe sterk en gespierd mannen zijn. Behandelingen waarbij daadwerkelijk testosteron wordt gebruikt, zijn in veel landen illegaal.

Het ‘systemische anabole effect’ in testosteron reguleert en regelt de vochtbalans in ons systeem, het herschikt belangrijke elektrolyten zoals choride, kalium en natrium.

Calciumretentie wordt ook beïnvloed door testosteron en het beschermt ons tegen osteoporose en andere huidproblemen omdat het het meer vasculair en minder vet maakt.

Hoeveel testosteron wordt geproduceerd door je lichaam hangt sterk af van je leeftijd. De piek komt rond de puberteit, wanneer het helpt om alle spiermassa en geslachtsorganen te ontwikkelen. Naarmate we ouder worden zullen onze natuurlijke testosteron niveaus geleidelijk afnemen en dit kan ertoe leiden dat we onze zin in seks verliezen, evenals onze kracht en spiermassa.

Atleten en bodybuilders gebruiken regelmatig speciaal ontwikkelde supplementen die hun lichaam helpen om meer testosteron aan te maken.

Als dat wordt gecombineerd met regelmatige lichaamsbeweging en trainingen, zullen het energieniveau en de zin in seks toenemen en zullen mannen ook een enorme toename van hun kracht en spiermassa zien.

Om alle voordelen te krijgen die hogere testosteron niveaus met zich meebrengen hoeft u geen atleet of bodybuilder te zijn. Als u een testosteronbooster gebruikt, ziet u dezelfde effecten:

 • Meer energie
 • Verbeterde slaap en betere stemmingen
 • Slanker lichaam en verhoogde spiermassa en kracht
 • Verhoogde geslachtsdrift

Wat Zijn Natuurlijke Testosteron Boosters?

testosteron boosters

Natuurlijke testosteron boosters zijn alle testosteron stimulerende producten die niet tot medicijnen behoren. Deze boosters zijn volledig natuurlijke pillen die niet gericht zijn op de toediening van synthetisch testosteron.

Deze producten bestaan uit de volledig natuurlijke ingrediënten die het eigen testosteron in het lichaam niet vervangen. In plaats daarvan moedigen deze niet-kunstmatige componenten het lichaam aan om zelf natuurlijk testosteron aan te maken.

Deze testosteron verhogende supplementen beïnvloeden het endocriene systeem niet. Daarom blijft de endocriene functie bij mannen ongestoord en ononderbroken. En tegelijkertijd nemen de testosteron niveaus geleidelijk toe.

De natuurlijke testosteron boosters uit dit artikel kunnen dus op een veilige en legale manier anabole steroïden vervangen.

Wie Kan Natuurlijke Testosteron Boosters Gebruiken?

Natuurlijke testosteron boosters zijn natuurlijke supplementen met een zeer hoge mate van toegankelijkheid. Allereerst komt dat omdat deze producten zonder recept verkrijgbaar zijn.

Dit betekent dat iedereen deze supplementen zonder enige belemmering kan aanschaffen.

Wij raden wel aan natuurlijke testosteron boosters pas te gebruik vanaf 20 jaar en ouder. Dat komt omdat op deze leeftijd je testosteron van nature begint te dalen.

Deze supplementen zijn een geweldige optie voor atleten en bodybuilders, vooral de oudere die een extra portie van het belangrijkste mannelijke hormoon nodig hebben.

Testosteron Niveaus En Obesitas

Er is een groot aantal redenen waarom testosteron bij mannen kan afnemen.

Recent onderzoeken toonden aan dat obesitas kan behoren tot de oorzaken van hypogonadisme, wat in feite een tekort aan testosteron is. Uit de klinische richtlijnen volgt dat de zwaarlijvige mannen met het metabool syndroom en / of diabetes type 2 waakzaam moeten zijn over hun testosteron niveau’s.

Hier kunnen deze mannen echter met het andere probleem worden geconfronteerd. De genoemde mannen behandelen hun ziekten meestal met behulp van medische hulp van cardiologen, diabetologen en eigenlijk gewone artsen. Maar de kwestie is dat deze artsen normaal gesproken niet te maken hebben met een tekort aan testosteron.

En voor deze artsen is het moeilijk om problemen vast te stellen die verband houden met het gebrek aan testosteron en daarom testosteronboosters of andere correctiemethoden op hormoonniveau aan te bevelen. Om deze reden is het raadzaam om de consulent van de endocrinoloog te raadplegen.

Deze medisch specialisten beschikken over alle noodzakelijke kennis om eventuele verminderde testosteronproductie in het lichaam van de man aan te geven. Ook hebben deze professionals de meest relevante informatie over de beste testosteronboosters, evenals over de medicijnen voor de behandeling van hormoonontbering.

Hoe Obesitas-Geïnduceerde Testosteron-Deficiëntie Te Genezen

Als u lijdt aan een laag testosteron en de niveaus van dit hormoon door obesitas ver onder het normale bereik vallen, adviseren de medische experts de volgende genezende maatregelen:

 • Ontwikkeling van een strategie voor gewichtsverlies
  In dit geval is de oorzaak van onvoldoende testosteron een zeer hoge hoeveelheid overgewicht.

  Als de Body Mass Index en de tailleomtrek overdrive worden, tonen ze duidelijk het probleem van obesitas aan. Om hypogonadisme te overwinnen dat door obesitas is ontstaan, is het allereerst verplicht om een ​​aantal dringende stappen voor gewichtsverlies te nemen.

  De afname van het lichaamsgewicht leidt tot een verhoging van de testosteronconcentratie.

 • Hormoonvervangingstherapie
  Dit is een van de meest gebruikte methoden om de testosteronspiegel te laten stijgen bij mannen met obesitas. De vervangingstherapie is een sterke behandelingstechniek die een uitzonderlijk recept is.

  Het impliceert de toediening van synthetisch testosteron onder toezicht van zorgverleners.

 • Natuurlijke hormoonverbeterende producten
  Onder de andere opties die de zwaarlijvige mannen gebruiken om de testosteronstatus te verbeteren, nemen de eersteklas testosteronboosters een waardige plaats in. Niet alle mannen willen hun gezondheid in gevaar brengen door het gebruik van kunstmatig testosteron.

  Dat komt omdat de hormoonvervangingstherapie vol zit met tal van ongewenste bijwerkingen die zelfs gevaarlijk kunnen zijn. Maar de volledig natuurlijke testosteronboosters van de gerenommeerde fabrikanten bevatten uitzonderlijk niet-synthetische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze natuurlijke producten zijn absoluut onschadelijk.

  Ze kunnen de zwaarlijvige mannen op een natuurlijke manier veilig helpen omgaan met laag testosteron.

Is Het Nodig Om Naar De Dokter Te Gaan?

dokter

De testosteronboosters van natuurlijke oorsprong hebben geen recept nodig. Omdat ze alleen uit natuurlijke componenten bestaan, kunnen ze uw gezondheid gewoon niet negatief beïnvloeden.

Voordat u echter enige remedie gebruikt, zelfs de niet-receptplichtige, wordt het aanbevolen om een medisch onderzoek te ondergaan. Dat komt omdat de hormoonbalans een uiterst ernstig probleem is.
En er kunnen te veel redenen zijn die de verslechtering van de testosteronstatus kunnen verklaren.

Sommige van deze redenen kunnen behoorlijk angstaanjagend zijn. De kwestie is dat hypogonadisme een symptoom kan worden van veel medische aandoeningen die uw gezondheid en zelfs uw leven in gevaar kunnen brengen zonder een adequate behandeling in de medische setting.

Conclusie

Een laag testosteron hebben kan een enorme impact hebben op je leven. Het kan veel bijwerkingen veroorzaken, zoals een lage zin in seks, libido, vermoeidheid, slechte energie en verminderde spiermassa.

Dit is waar testosteronboosters mogelijk kunnen helpen. Deze producten zijn samengesteld met veelbelovende ingrediënten om de hormoonspiegels op een veilige en natuurlijke manier te verhogen.

Als u uw T-niveaus wilt verbeteren, kies dan een product uit onze top 6 van de beste testosteronboosterlijst. De producten op deze lijst hebben veel positieve recensies en zijn uitgebreid getest.

Heb jij de de testosteron boosters uit dit artikel ook al eens geprobeerd? Vertel ons over je ervaringen in de reacties hieronder!

Leave a Reply