Dianabol Kuur Voor Beginners En Gevorderde Gebruikers

dianabol injectie

Elke bodybuilder wil de effectiviteit van zijn trainingen maximaliseren. En wie kan jou de schuld geven? Als je vaak naar de sportschool gaat wil je bewijs dat al dat harde werk zijn vruchten afwerpt. Je wilt resultaat.

Dus hoe kun je dit bereiken? Hoe kunt je jouw spiergroei optimaliseren en jouw vetpercentage verlagen, terwijl je minimale bijwerkingen ervaart? Kuren.

Als je bodybuilding serieus neemt heb je waarschijnlijk al het een en ander gelezen over anabolen. Welnu, vandaag is ons doel om je te informeren over Dianabol (Dbol) en hoe deze anabool kan worden gebruikt (zowel oraal als injecties) om zowel beginnende als gevorderde sportschool gebruikers te helpen.

Wat is Dianabol (Dbol)?

Anabolen staan bekend om hun vermogen om bodybuilders te helpen snelle spiergroei te ervaren in een korte tijd. Wat nog belangrijker is, ze worden gecombineerd gebruikt om de effectiviteit te vergroten.

Dianabol wordt beschouwd als een van de meest populaire en effectieve anabole steroïden die er zijn.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de bijwerkingen.

haarverlies

Hoe werkt Dianabol ?

Het belangrijkste doel van deze anabole steroïde is om je lichaam in een continue anabole staat te houden en tegelijkertijd het risico op androgene effecten zoals kaalheid en acne te voorkomen.

Door de eiwitsynthese te verhogen kan Dianabol spierontwikkeling versnellen stikstof retentie stimuleren (hoe meer stikstof je vasthoudt, hoe meer anabool je blijft). En dit is belangrijk, omdat hierdoor 100% van jouw eiwitinname op je spieren kan worden gericht.

Een ander voordeel van een Dianabol kuur is dat er geen pijnlijke injecties nodig zijn, omdat het als een pil kan worden ingenomen,

Naast meer massa boost Dianabol je kracht en energie, dit zorgt voor meer uithoudingsvermogen en betere prestaties in de sportschool.

Waarom Dianabol kuren?

Dianabol wordt gezien als de #1 als het aankomt op anabolen voor spiermassa. Geen Steroïde is zo effectief voor bodybuilding als deze.

Dianabol heeft echter, zoals de meeste steroïden wel een hele lijst met bijwerkingen die je gezondheid ernstig kunnen schaden.

Natuurlijk, acne en een vette huid klinken niet zo eng, maar dat is niet het hele verhaal.

bodybuilder

Verslechterd cholesterol, ernstige lever- en nierschade, hoge bloeddruk; verminderde natuurlijke testosteronproductie en gynaecomastie (man boobs) zijn allemaal potentiële Dianabol bijwerkingen.

Daarom is het belangrijk je goed in te lezen wat de beste manieren zijn om Dianabol te kuren.

Populaire Dianabol kuren

Weet je nog dat we zeiden dat je Dbol als pil kunt nemen? Welnu, je kunt ook een Dianabol kuur voltooien met behulp van injecties. Dus als je de pijn niet erg vindt, zou je het op deze manier kunnen gebruiken.

Gezien de samenstelling van Dianabol (17-aa-profiel) is het echter goed mogelijk maakt om dianabol oraal te consumeren (zonder je spijsvertering te vernietigen).

Maar hoe zit het met de Dianabol kuur zelf? Welke is de beste?

squat fitness

Alleen Dianabol

Neem elke dag 30-50 mg Dbol (bij voorkeur tijdens het eten) gedurende een cyclus van 4-6 weken. Ga nooit verder dan 6 weken. Dianabol wordt giftig en kan leverschade veroorzaken als het in hoge doseringen langer dan 6 weken wordt ingenomen. Wat dat betreft, dwaal niet verder af dan 5 weken.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat Dianabol slechts een korte houdbaarheid van 3-5 uur heeft. Je moet echter de dosis van 30-50 mg over de dag verdelen. Dit zorgt ervoor dat je een optimaal bloedconcentratie niveau behoudt. Bovendien helpt het innemen tijdens maaltijden om misselijkheid of andere maagproblemen te minimaliseren.

Gelukkig is Dianabol verkrijgbaar in tabletten van 5 mg, 10 mg en 15 mg, dus je zou je dosis vrij gemakkelijk moeten kunnen splitsen.

Resultaten van de Dianabol-kuur: het is niet ongebruikelijk om 3-8 kilo droge spiermassa te aan te komen tijdens een Dbol kuur.

Dan is er het feit dat je natuurlijke testosteronproductie afneemt. Daarom moet je direct na je kuur een serieuze PCT (Post Cycle Therapy) ondergaan om dit verlies te helpen herstellen. Hoe sneller je het herstelt des te kleiner de kans dat je alle spiermassa verliest die je net hebt gewonnen.

chest fly

Dianabol kuur voor beginners

Met beginners refereren wij aan beginnend professioneel bodybuilders, niet mensen die voor het eerst naar de sportschool gaan. Als jij net begint met trainen heb je voldoende aan eiwit en creatine supplementen.

We zeggen dit niet om gemeen te zijn. Het feit is dat dit een krachtige maar gevaarlijke anabole steroïde is waarvan de voordelen slechts tijdelijk zijn. Geef jij je bodybuilding-regime niet meer dan 100% verdwijnt je winst in slechts 4-6 weken. En nee… we maken geen grapje met dit cijfer. Als je geen moeite doet om je Dianabol winst te behouden dan is deze zo weg.

Niet bepaald inspirerend, maar voor een beginner kan dit een dealbreaker zijn.

Dan zijn er natuurlijk de risico’s en de noodzaak van PCT om je testosteron-niveaus aan te vullen.

Kun je als beginner eerlijk zeggen dat je genoeg drive hebt om dit allemaal te doen?

Als je enige twijfel hebt gebruik dan geen Dianabol.

Als je daarentegen denkt dat je het aankunt raden professionele bodybuilders aan om vast te houden aan een lichte dianabol kuur (gebruik slechts 30-40 mg per dag, niet de volledige 50 mg).

Dianabol kuur voor gevorderde gebruikers

Gezien de risico’s en vereiste toewijding is een Dbol kuur beter geschikt voor gevorderde bodybuilders. Ook onder hen zien we dat zij veelal vaker de voorkeur geven aan slechts 30-40 mg per dag.

Dit is een populaire trend onder veel professionals omdat ze hiermee nog steeds significant voordeel behalen zonder vrijwel gegarandeerd bijwerkingen te ervaren.

Geef dus niet toe aan de verleiding om 50mg per dag te gebruiken (dit wordt nog vaak aanbevolen).

Een ander ding dat je kunt proberen is Dianabol kuren in combinatie met andere anabolen.

anabolen

Dianabol kuur met andere anabolen

Eerlijk gezegd is de Dianabol plus Testosteron de beste bulking kuur voor bodybuilders. Waarom? Omdat het je meer flexibiliteit kan bieden met de lengte van je kuur.

Kies je voor een kuur met alleen Dbol dan moet je na 4-6 weken stoppen. Combineer je Dianabol met andere steroïden dan kun je genieten van een langere kuur. Je Dianabol namelijk gebruiken om de eerste 4 weken van je kuur een kickstart te geven. Vervolgens voltooi je je kuur met een andere anabool.

Twee populaire combo’s zijn Dianabol met Testosteron Enanthate of Dianabol met Deca-Durabolin . OPMERKING: deze kuren moeten gepaard gaan met een calorierijk dieet, zodat je jouw lichaam de voeding kunt geven die het nodig heeft om deze extra groei aan te kunnen.

Andere populaire Dianabol kuren zijn:

  • Een orale kuur van 10-20 mg Dianabol (per dag) met 10-20 mg Turinabol (per dag). Ja, je bent beperkt tot een cyclus van 4-6 weken, maar deze combinatie kan fantastische resultaten opleveren.
  • Voor maximale kracht en massawinst kun je Dbol gebruiken met 300-500 mg testosteron per week of 200-400 mg trenbolon per week.
  • Liever een veiligere en mildere kuur? Je kunt 500 mg Equipoise of Primobolan per week combineren met Dianabol. Dit geeft je kuur een androgene kick.

Bij een Dianabol kuur moet je altijd overwegen lever ondersteunende supplementen te gebruiken. Denk aan Mariadistel, Liv-52 of alfa-liponzuur. Deze kunnen de effecten van Dianabol op jouw lever verlichten en de hoeveelheid schade die het kan veroorzaken beperken.

incline chest press

Wat is de beste Dianabol kuur?

De realiteit is dat alleen Dianabol kuren alleen werkt voor je eerste kuur (om je lichaam een vliegende start te geven). Op de lange termijn is dit type kuur niet geweldig. Je verliest je winsten namelijk snel en het is relatief gevaarlijk.

Het combineren van Dbol met een andere steroïde – meestal testosteron – daarentegen is de veiligere optie.

1) Het geeft je de flexibiliteit om langer te kuren dan slecht 4-6 weken (aangezien je jouw kuur met Dianabol kunt beginnen voordat je eindigt met een andere steroïde)

2) Het toevoegen van testosteron zal helpen om de Dianabol resultaten te verbeteren.

Maar dan is er optie 3, en dat is zoeken naar een veiliger en legaal alternatief.

Ja, Dianabol gebruik kan je kilo’s spiermassa opleveren.

MAAR uiteindelijk is het giftig voor je lever, nieren en algemene gezondheid.

En dat is er nog het risico dat er ontzettend veel rotzooi in de omloop is. Helaas is veel Dianabol die online te koop wordt aangeboden gemaakt door idioten die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Dus of je nu een beginner bent die aan zijn eerste anabolen kuur wil beginnen of een professionele bodybuilder bent; als je serieus bent om je bodybuilding naar een hoger niveau te tillen, waarom zou je dan niet overwegen om een veiligere, meer legale route te nemen? Waarom zou je je lichaam in gevaar brengen als dat niet hoeft?

Wordt een beest met legale anabolen

Vergroot jouw kracht en maak je klaar om serieuze spiermassa aan te komen met 100% legale anabolen.

Met CrazyBulk pillen bouw jij je droomlichaam zonder zorgen! Betalen met iDeal en bezorgd door PostNL.

Leave a Reply