De 7 beste afslankpillen en fatburners voor snel gewichtsverlies in 2023

Als je van plan bent om af te vallen zijn er verscheidene supplementen die je kunnen helpen om sneller vet te verbranden.

Pillen voor gewichtsverlies (tegenwoordig vaak ‘fatburners’ genoemd) zijn al decennia populair. Het is immers niet altijd gemakkelijk om af te vallen met alleen een dieet en lichaamsbeweging. Daarom gebruiken mensen graag afslankpillen / fatburners als hulp.

Helaas zijn veel afslankpillen niet effectief of bevatten ze onveilige ingrediënten. In dit artikel bespreken we de zes beste afslankpillen die je in 2023 veilig kunt gebruiken

De beste fatburners in Nederland

Voor wie niet het hele artikel wilt lezen, na uitgebreid onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat de 7 onderstaande afslankpillen zonder twijfel de beste in Nederland zijn. Deze merken vinken alle vakjes af met betrekking tot wat een goed en effectief supplement voor gewichtsverlies moet bieden.

 1. Capsiplex Burn – Cutten zonder spiermassa te verliezen
 2. Capsiplex Trim – De beste fatburner voor vrouwen
 3. PhenQ – Beste afslankpillen voor een duurzaam resultaat
 4. Clenbutrol – Populaire fatburner voor extreem resultaat
 5. Trimtone – Effectieve vetverbrander voor vrouwen
 6. PrimeShred – Al jaren een betrouwbare reputatie
 7. Phen24 – De meest natuurlijke samenstelling

Hier zijn de gedetailleerde analyses van onze topkeuzes:

#1. Capsiplex Burn (Mannen) – Cutten zonder spiermassa te verliezen

Als bodybuilder weet je hoe belangrijk het is om spiermassa te behouden terwijl je lichaamsvet verbrandt. Het behouden van spiermassa tijdens het cutten kan echter een uitdaging zijn. Dit is waar Capsiplex Burn van pas komt – het is een supplement dat speciaal is ontworpen om bodybuilders te helpen bij het cutten zonder spiermassa te verliezen.

Het belangrijkste ingrediënt in Capsiplex Burn is capsaïcine, dat afkomstig is van hete pepers. Capsaïcine heeft een thermogene werking, wat betekent dat het de lichaamstemperatuur kan verhogen en de stofwisseling kan stimuleren. Dit leidt tot een verhoogd calorieverbruik, wat essentieel is bij het cutten.

Een ander belangrijk ingrediënt in Capsiplex Burn is piperine, dat afkomstig is van zwarte peper. Piperine kan de opname van voedingsstoffen verbeteren en kan de stofwisseling verhogen. Dit is belangrijk omdat het lichaam tijdens het cutten minder voedingsstoffen binnenkrijgt en het daarom belangrijk is om de opname van voedingsstoffen te maximaliseren.

Cafeïne is een ander belangrijk ingrediënt in Capsiplex Burn. Cafeïne kan de energie en alertheid verhogen, wat belangrijk is bij het cutten omdat je vaak minder calorieën binnenkrijgt en je daarom snel moe kunt voelen. Cafeïne kan ook de stofwisseling verhogen en het calorieverbruik verhogen.

Een ander voordeel van Capsiplex Burn is dat het de eetlust kan verminderen. Tijdens het cutten is het verminderen van de eetlust cruciaal omdat je minder calorieën moet eten. Capsiplex Burn kan je helpen om je eetlust onder controle te houden, zodat je minder calorieën binnenkrijgt.

Het behouden van spiermassa tijdens het cutten is essentieel voor bodybuilders. Spiermassa is belangrijk voor kracht, uithoudingsvermogen en algemene prestaties. Het verliezen van spiermassa tijdens het cutten kan leiden tot zwakte en vermoeidheid. Capsiplex Burn kan helpen om spiermassa te behouden tijdens het cutten door het metabolisme te verhogen en het calorieverbruik te verhogen.

Kortom, Capsiplex Burn is perfect voor bodybuilders die willen cutten zonder spiermassa te verliezen. De combinatie van capsaïcine, piperine en cafeïne kan het calorieverbruik verhogen, de opname van voedingsstoffen verbeteren, de eetlust verminderen en spiermassa behouden tijdens het cutten. Als je op zoek bent naar een effectief supplement om je te helpen bij het cutten, dan is Capsiplex Burn zeker het overwegen waard.

Hoogtepunten

 1. Stimuleert de stofwisseling: Capsiplex Burn bevat capsaïcine, dat een thermogene werking heeft en de stofwisseling kan stimuleren. Dit kan helpen bij het verbranden van meer calorieën, zelfs in rust.
 2. Helpt bij het verbranden van lichaamsvet: Capsiplex Burn kan helpen bij het verbranden van lichaamsvet door het calorieverbruik te verhogen en de vetoxidatie te stimuleren. Dit kan leiden tot een verbeterde lichaamssamenstelling en een lager lichaamsvetpercentage.
 3. Vermindert de eetlust: Capsiplex Burn kan helpen bij het verminderen van de eetlust, waardoor je minder calorieën binnenkrijgt. Dit kan een belangrijke factor zijn bij het afvallen, omdat het zorgt voor een negatieve energiebalans, wat betekent dat je meer calorieën verbruikt dan je binnenkrijgt.
 4. Verbetert de opname van voedingsstoffen: Capsiplex Burn bevat piperine, dat de opname van voedingsstoffen kan verbeteren. Dit kan helpen bij het optimaliseren van de voedingsstoffen die je binnenkrijgt en kan bijdragen aan een gezond dieet.
 5. Verhoogt de energie en alertheid: Capsiplex Burn bevat cafeïne, dat de energie en alertheid kan verhogen. Dit kan vooral nuttig zijn tijdens het sporten of tijdens een dieet waarbij de calorie-inname laag is.
 6. Kan spiermassa behouden: Capsiplex Burn kan helpen bij het behouden van spiermassa tijdens het afvallen, waardoor je spierkracht en -prestaties behoudt. Dit is vooral belangrijk voor atleten en bodybuilders die spiermassa willen behouden terwijl ze vet verliezen.

Nadelen:

 1. Mogelijke bijwerkingen: Capsiplex Burn bevat cafeïne en capsaïcine, die bij sommige mensen bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals hoofdpijn, maagklachten, hartkloppingen en nervositeit. Als je gevoelig bent voor deze stoffen, kan het gebruik van Capsiplex Burn oncomfortabel zijn.
 2. Niet geschikt voor iedereen: Capsiplex Burn is niet geschikt voor iedereen. Het is bijvoorbeeld niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne en capsaïcine.
 3. Mogelijk niet effectief voor iedereen: Hoewel Capsiplex Burn kan helpen bij gewichtsverlies, werkt het niet bij iedereen. Het succes hangt af van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en individuele stofwisseling.
 4. Kan duur zijn: Capsiplex Burn is een voedingssupplement en kan duur zijn in vergelijking met andere supplementen of gewichtsverliesmethoden.

=> Bekijk Capsiplex Burn in de officiële webwinkel

#2. Capsiplex TRIM: De Perfecte Fat Burner voor Vrouwen

Capsiplex TRIM

Ben jij een moderne, actieve en toegewijde vrouw die de volgende stap wil zetten en het onmogelijke wil bereiken? Of je nu je six-pack wilt onthullen, spieren wilt opbouwen of gewoon het hele jaar door gezonder wilt worden, Capsiplex TRIM kan je helpen je doelen te bereiken. In dit artikel zullen we bespreken waarom TRIM de perfecte vetverbrander is voor vrouwen.

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

Een van de grootste voordelen van Capsiplex TRIM is dat het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De formule bevat natuurlijke stoffen zoals groene thee-extract, L-carnitine en cafeïne, die bekend staan om hun vermogen om het metabolisme te versnellen en vet te verbranden. Door gebruik te maken van deze natuurlijke ingrediënten, is TRIM veilig en effectief voor vrouwen van alle leeftijden.

Boost je energie

Een van de uitdagingen van het verliezen van gewicht is dat het vaak gepaard gaat met vermoeidheid en een gebrek aan energie. Gelukkig bevat Capsiplex TRIM cafeïne, wat kan helpen om je energie te verhogen en je te helpen gefocust te blijven op je doelen. Of je nu op zoek bent naar extra energie voor je workout of gewoon wat extra hulp nodig hebt om door de dag te komen, TRIM kan je daarbij helpen.

Ondersteunt spieropbouw

Veel vrouwen willen niet alleen afvallen, maar ook spieren opbouwen. TRIM kan daarbij helpen. De formule bevat L-carnitine, een aminozuur dat het lichaam kan helpen om vet om te zetten in energie. Hierdoor kunnen vrouwen niet alleen vet verbranden, maar ook spiermassa opbouwen en behouden. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen die er strakker uit willen zien en hun metabolisme willen verhogen.

Verhoogt de stofwisseling

Een van de belangrijkste factoren bij het verbranden van vet is een snelle stofwisseling. Capsiplex TRIM bevat groene thee-extract, een natuurlijke stof die bekend staat om zijn vermogen om de stofwisseling te versnellen. Door de stofwisseling te versnellen, kan TRIM je helpen meer calorieën te verbranden en vet sneller te verliezen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om vet te verbranden, spieren op te bouwen en je energie te verhogen, dan is Capsiplex TRIM de perfecte keuze voor jou. De natuurlijke ingrediënten, de ondersteuning van spieropbouw en de stofwisseling, maken TRIM een ideale vetverbrander voor vrouwen die hun doelen willen bereiken en er op hun best uit willen zien en voelen, het hele jaar door. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de volgende stap op weg naar een gezondere, fittere en gelukkigere versie van jezelf!

=> Bekijk Capsiplex TRIM in de officiële webwinkel

#3. PhenQ – Beste afslankpillen voor een duurzaam resultaat

PhenQ

Als je bekend bent met supplementen voor gewichtsverlies zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat PhenQ bovenaan deze lijst staat. PhenQ staat in alle lijstjes met afvalsupplementen op de eerste plaats, maar dit heeft ons niet beïnvloed. We hebben besloten zelf het product te onderzoeken en te bepalen wat het gebruikers te bieden heeft.

Na veel onderzoek moeten we zeggen dat we niet teleurgesteld zijn. Integendeel, de toewijding van dit merk aan de effectiviteit en veiligheid van zijn supplementen is echt lovenswaardig. Dit is ook terug te zien in al de lovende recensies. Er zijn niet veel merken in de supplementen branche die de veiligheid van de gebruiker zo serieus nemen als PhenQ.

Dit bedrijf doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alleen veilige ingrediënten in de formule aanwezig zijn. Veel afslank supplementen gebruiken ingrediënten waarvan we niet met zekerheid kunnen zeggen dat ze veilig zijn, PhenQ is daar gelukkig niet een van. De ingrediënten die het merk gebruikt zijn volledig natuurlijk.

Als je alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt is de kans groot dat je jouw gezondheid op geen enkele manier schaadt. Integendeel, je verbetert je algemene gezondheid als je deze pillen gebruikt, PhenQ bevat namelijk een aantal krachtige natuurlijke ingrediënten. Tot deze ingrediënten behoren Niacine en Cafeïne. Deze ingrediënten hebben voor de meeste gebruikers verschillende gezondheidsvoordelen.

De cafeïne in deze formule verhoogt je energieniveau nadat je het hebt geconsumeerd. Dus, als je worstelt met vermoeidheid en je wilt een pil om je actiever te voelen, dan is PhenQ een perfecte keuze. Helaas zijn er tegenwoordig veel formules beschikbaar die te veel of te weinig cafeïne bevatten om echt effectief te zijn.

De formules die weinig cafeïne bevatten hebben een kortstondig effect, terwijl de formules die te veel cafeïne bevatten weer je slaapcyclus kunnen verstoren. Daarom moet een afslankpil de juiste hoeveelheid cafeïne bevatten. PhenQ heeft dit goed op orde.

Nadat je de pil hebt geslikt ervaar je een echte energieboost, deze gaat je helpen meer fysiek uitdagende activiteiten aan te gaan dan voorheen. Dit is bijvoorbeeld een heerlijke boost voor in de sportschool.

Wat betreft niacine, het werkt op vrijwel dezelfde manier als cafeïne, in die zin dat het je een energieboost geeft. Met niacine kan je lichaam beter energie halen uit het voedsel dat je de hele dag door consumeert. Door deze eigenschap van niacine kan je lichaam meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt.

Omdat PhenQ een flinke dosis niacine en cafeïne bevat kun je begrijpen waarom het een van de beste energieverhogende supplementen voor gewichtsverlies is. Nog een gaaf ingrediënt in PhenQ is Capsimax.

Capsimax is een van de meest voorkomende ingrediënten die tegenwoordig wordt gebruikt in producten voor gewichtsverlies, en met een goede reden. Dit magische ingrediënt verbrandt je vet op de eenvoudigste maar meest effectieve manier: het verhogen van je stofwisseling.

Als je Capsimax elke dag in redelijke hoeveelheden consumeert kan het je metabolisme als nooit tevoren stimuleren en je helpen vet te verbranden. Aangezien een van de belangrijkste redenen voor ongewenste gewichtstoename een langzame stofwisseling is, kunt je zien dat de toevoeging van Capsimax hier van het grootste belang is.

Houd er ook rekening mee dat deze ingrediënten je eetlust beperken. Dus als de belangrijkste reden waarom je niet afvalt, is dat je je eetlust niet onder controle kunt krijgen, dan zouden deze pillen ongelooflijk effectief voor je moeten zijn. De krachtige combinatie van PhenQ zijn ingrediënten maakt het de meest effectieve fatburner op de markt van vandaag.

Het helpt ook dat deze ingrediënten uit natuurlijke bronnen komen en geen bijwerkingen veroorzaken. Veel fabrikanten van afslank supplementen beweren geen bijwerkingen te veroorzaken, maar hun klanten beweren anders.

Aangezien we het hebben over meningen van klanten, kunnen we net zo goed vermelden dat PhenQ de beste klant recensies online heeft. Bijna elke recensie over deze pillen vermeldt hoe effectief ze zijn en hoe gemakkelijk het voor gebruikers was om ze online te kopen.

Veel recensies van PhenQ vermeldden ook dat het merk uitstekende klantenservice heeft. Dit is naar onze mening wat een goed supplementen merk onderscheidt: goede klantenservice.

Omdat veel mensen vaak aarzelen om supplementen voor gewichtsverlies te gebruiken uit angst voor wat ze bevatten is klantenondersteuning essentieel. Daarom probeert een goed merk de angsten en zorgen van zijn gebruikers weg te nemen door een team van bekwame en toegewijde klanten service medewerkers in dienst te nemen.

Nadat we contact hebben opgenomen met het merk en recensies hebben gelezen over de klantenservice kunnen we begrijpen waarom experts uit de industrie PhenQ zien als het beste merk voor gewichtsverlies.

Hoogtepunten

Vermindering van eetlust: De belangrijkste reden waarom mensen PhenQ verkiezen boven andere supplementen voor gewichtsverlies is dat het helpt de eetlust te verminderen. Door deze vermindering van de eetlust kunnen gebruikers zich niet overgeven aan ongezonde snack gewoonten. Deze snack gewoonten zijn doorgaans de belangrijkste oorzaak van ongewenste gewichtstoename.

Door je helpen minder te snacken kun je je ook meer concentreren op het bereiden en eten van gezondere maaltijden. Door gezondere maaltijden te eten kun je binnen enkele weken op natuurlijke wijze afvallen.

Natuurlijke ingrediënten: PhenQ gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten in zijn formule. Dit merk vertrouwd uitsluitend op de genezende en vet verbrandende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten om zijn gebruikers te helpen afvallen.

Deze ingrediënten zijn afkomstig van vertrouwde bronnen die alleen veilige methoden gebruiken om ze te kweken en te oogsten. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken dat PhenQ bijwerkingen veroorzaakt, omdat het consumeren van natuurlijke ingrediënten zelden bijwerkingen veroorzaakt.

Pluspunten

 • Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
 • De ingrediënten zijn niet genetisch gemodificeerd
 • Veilig voor regelmatig gebruik
 • Het is een redelijk betaalbaar supplement voor gewichtsverlies
 • Het merk biedt klanten een aantal gunstige voorwaarden, zoals gratis internationale verzending.
 • Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 2 maanden voor klanten die niet tevreden zijn met het product.

Nadelen

 • Het bedrijf brengt verzendkosten in mindering bij retourbestellingen

=> Klik hier om de officiële website van “PhenQ” te bezoeken

#4. Clenbutrol – Populaire fatburner voor extreem resultaat

Clenbutrol

Ondanks lichaamsbeweging en een streng dieet lijkt het voor veel mensen onmogelijk om overtollig lichaamsvet kwijt te raken. Het goede nieuws is dat vetverbranders zoals Clenbutrol vetverlies toegankelijker hebben gemaakt.

Clenbutrol van CrazyBulk is een effectief pre-workout supplement geformuleerd met krachtige, vet verbrandende, volledig natuurlijke ingrediënten. Het is een krachtig alternatief voor Clenbuterol, dat in de meeste landen verboden is vanwege de ongewenste bijwerkingen. De vetverbrander elimineert overtollig lichaamsvet sneller terwijl spiermassa behouden blijft. Het verhoogt ook de zuurstoftoevoer naar het hart, waardoor de cardiovasculaire prestaties worden verbeterd. Dit stelt je in staat om een afgetrainde look te krijgen.

Clenbutrol bevat krachtige ingrediënten die de thermogenese stimuleren, de interne lichaamstemperatuur verhogen en je stofwisseling verbeteren. Verhoogde lichaamstemperaturen stimuleren je vermogen om af te vallen. Het supplement doet ook dienst als antioxidant, waardoor de immuniteit en het energieniveau van je lichaam op natuurlijke wijze worden verbeterd, terwijl de vetproductie wordt belemmerd. Clenbutrol kan ook de zuurstofstroom verhogen, de cardiovasculaire prestaties verbeteren en het lichaam energie geven voor langere en intensievere trainingssessies. Dit alles resulteert in een hoger uithoudingsvermogen en meer spiermassa.

Clenbutrol- hoogtepunten

 • 100% natuurlijk en veilig – Clenbutrol gebruikt volledig natuurlijke ingrediënten, zoals Garcinia Cambogia en vitamine B3 die veilig zijn om te consumeren.
 • Verbrandt veel vet – Clenbutrol verbrandt opgeslagen lichaamsvet en zet het om in energie.
 • Stimuleert de stofwisseling – Clenbutrol gebruikt natuurlijke plantaardige extracten om je stofwisseling te verbeteren. Een verhoogde stofwisseling houdt je gespierd en fit.
 • Snellere spieropbouw – De plantaardige ingrediënten die door Clenbutrol worden gebruikt helpen je sneller spieren op te bouwen.
 • Bevordert herstel – Clenbutrol helpt gebruikers te herstellen van trainingen. Dit maakt je sterker, fitter en energieker om je volgende sessies aan te kunnen.

Nadelen

 • Zeer krachtig, herhaaldelijk gebruik kan overprikkeling veroorzaken.
 • Kan verslavend zijn.

=> Klik hier om de officiële website van “Clenbutrol” te bezoeken

#5. Trimtone – Effectieve afslankpillen voor vrouwen

Trimtone

Trimtone is een ander supplement dat ideaal is voor vrouwen. Dit merk is geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd en oudere vrouwen omdat het uitstekende stofwisseling-verhogende eigenschappen heeft. We houden van dit merk omdat het niet aarzelt om alle relevante informatie over zijn formules te delen.

De officiële website van het merk staat vol met nuttige informatie over hoe dit supplement werkt, de ingrediënten die het bevat en nog veel meer. Daarom hoef je niet ver te zoeken om te begrijpen waar dit supplement over gaat; je kunt gewoon op de website kijken.

De transparantie die dit merk toont, maakt het een van de meest betrouwbare en gewilde merken in de branche. Helaas weten gebruikers vaker wel dan niet welke merken ze kunnen vertrouwen en welke niet. Dit is echter nooit een probleem met Trimtone aangezien dit merk alle vakjes aanvinkt wat betreft betrouwbaarheid.

Met extra tools op de website kun je de calorieën die u elke dag binnenkrijgt en meer bekijken. Met andere woorden, dit merk moedigt je aan om naast het gebruik van deze pillen je dieet onder controle te krijgen. We vonden deze functie indrukwekkend, omdat het vrij ongewoon is .

Vaker wel dan niet beweren wellness- en voedingsmerken dat hun supplementen voldoende zijn om je te helpen snel af te vallen. Dit zijn echter valse beweringen en doen geen recht aan hoe een natuurlijke reis naar gewichtsverlies er voor de meeste mensen uitziet. Met behulp van de officiële website van het merk kunt je jouw BMI enz. monitoren.

Trimtone hanteert dus een holistische benadering om gebruikers te helpen gewicht te verliezen. Als je elke week een kilo wilt afvallen met Trimtone kunt je dat doen als je de pil en de hulpmiddelen op de website van het merk gebruikt. Op deze manier zul je de gewoonte aanleren om een gezonde levensstijl te volgen, zelfs nadat je je streefgewicht hebt bereikt.

Zoals alle goede afslanksupplementen bevat Trimtone effectieve ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënten dat in Trimtone wordt gebruikt is opnieuw cafeïne. Deze cafeïne komt uit natuurlijke bronnen en is ideaal om snel af te vallen.

Het is een veel voorkomende misvatting dat het enige voordeel dat cafeïne je biedt het verhogen van je energieniveau is. Betrouwbaar onderzoek toont aan dat cafeïne niet alleen het energieniveau verhoogt, maar ook vet verbrandt. Daarom maakt deze eigenschap van cafeïne het een waardige toevoeging aan de meeste formules voor gewichtsverlies.

Cafeïne stimuleert de thermogenese in je lichaam, waardoor je vet kunt verbranden. Thermogenese is het proces waardoor je interne lichaamstemperatuur stijgt. Door deze temperatuurstijging kun je sneller vet verbranden. Trimtone bevat precies de juiste hoeveelheid cafeïne om de thermogenese in je lichaam te stimuleren.

Een ander ongebruikelijk ingrediënt in deze formule is groene thee. We hebben allemaal gehoord van de voordelen die groene thee biedt aan mensen die willen afvallen. Maar weinig mensen begrijpen hoe dat werkt. Groene thee voorkomt in wezen de vetophoping in je lichaam en stimuleert de stofwisseling.

Omdat groene thee cafeïne bevat, kun je ook zien waarom het in niet geringe hoeveelheden in deze formule aanwezig is. Groene thee voorkomt niet alleen overtollige vetophoping, maar helpt je ook om het bestaande vet in je lichaam kwijt te raken. Daarom heeft het talloze voordelen voor gewichtsverlies.

Net als Leanbean bevat Trimtone de vezel Glucomannan. Glucomannan werkt magisch door je een vol gevoel te geven, waardoor je minder snel naar junkfood grijpt. Daarom helpt het enorm om je voedselinname te verminderen, waardoor je sneller kunt afvallen.

Hoogtepunten

Vermindert vet: De belangrijkste reden waarom de meeste mensen op zoek gaan naar supplementen voor gewichtsverlies, is om ongewenst vet te verbranden. Trimtone bevat ingrediënten zoals cafeïne waarmee gebruikers snel maar gezond vet kunnen verbranden. Daarom is dit een van de meest effectieve en toch veilige formules die momenteel op de markt is.

Verhoogt de energie: de hoeveelheid cafeïne die in deze formule aanwezig is, is voldoende om je de hele dag scherp te houden. Hoewel sommige gebruikers cafeïne misschien een beetje overdreven vinden, zijn de meesten het erover eens dat dit de ideale hoeveelheid is. Je kunt met deze cafeïne de energie in je lichaam vinden om je workouts en kracht bij te zetten.

Pluspunten

 • Het merk geeft gebruikers de tools om een gezondere levensstijl te volgen
 • Het bevat een groot aantal energie verhogende ingrediënten
 • De officiële website van het merk is erg handig in gebruik
 • De vereiste dosering is ideaal voor de meeste gebruikers
 • Het is ideaal voor vrouwen van middelbare leeftijd of ouder

Nadelen

 • Deze formule is niet geschikt voor mannen
 • Het bevat voor sommige gebruikers iets te veel cafeïne

=> Klik hier om de officiële website van “Trimtone” te bezoeken

#6. PrimeShred – Betrouwbare dieetpillen voor gewichtsverlies

Primeshred

Terwijl Trimtone en Leanbean supplementen zijn die ideaal zijn voor vrouwen, is PrimeShred ideaal voor mannen. Net als de eerder genoemde merken, gelooft PrimeShred in een andere benadering van gewichtsverlies voor mannen en vrouwen. Daarom zijn de ingrediënten in deze formule perfect voor mannen die vet willen verliezen.

In veel gevallen aarzelen mannen die willen afvallen om supplementen te gebruiken om verschillende redenen. De belangrijkste van deze redenen is dat ze bang zijn dat ze naast vet ook hun spiermassa zullen verliezen als ze deze supplementen gebruiken. Deze zorg is terecht.

Je hoeft je hier echter geen zorgen over te maken met PrimeShred . Dit merk gebruikt ingrediënten waarmee mannen er droog uit kunnen zien en gewicht kunnen verliezen zonder de spiermassa in gevaar te brengen. Als je wilt weten wat deze ingrediënten zijn, kun je kijken op de officiële website van het merk, omdat het transparantie hoog in het vaandel heeft staan.

We willen graag vermelden dat, hoewel PrimeShred het beste werkt voor mannen, het ook indrukwekkende resultaten laat zien bij vrouwen. Zowel mannen als vrouwen die deze pillen gebruiken merken dat ze langzaam maar zeker afvallen.

Met andere woorden, PrimeShred werkt iets langzamer dan de merken die we hierboven hebben besproken, maar het klaart de klus effectief. Zoals alle afslanksupplementen van goede kwaliteit, bevat PrimeShred natuurlijke ingrediënten die je helpen veilig af te vallen.

Tot deze ingrediënten behoren piperine en L-Theanine. Deze ingrediënten hebben verschillende kenmerken die verschillende doelen dienen met betrekking tot gewichtsverlies. Bioperine zorgt er bijvoorbeeld voor dat je lichaam de voedingsstoffen uit het voedsel dat je consumeert, vasthoudt. Daarom kunt je met deze ingrediënten maximaal profiteren van je maaltijden.

Aan de andere kant staat L-Theanine je lichaam niet toe om meer koolhydraten te absorberen en vast te houden dan nodig is wanneer je jouw maaltijden eet. Hetzelfde geldt voor vetopname en -retentie met dit ingrediënt. Bovendien is L-Theanine een stemmingsbooster en helpt het je om je de hele dag goed te voelen.

Hoogtepunten

Geavanceerde vetverbranding: PrimeShred is een van de beste supplementen voor gewichtsverlies die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, omdat het vetverbranding aanpakt zoals weinig andere merken. De ingrediënten in PrimeShred stimuleren je hormonen om je lichaam te helpen opgeslagen vetten in een mum van tijd kwijt te raken.

Zodra je lichaam deze opgeslagen vetten begint te verbranden om energie vrij te maken zul je merken dat je minder calorieën nodig hebt tijdens je maaltijden.

Verbetert je humeur: Deze formule bevat L-Theanine dat je humeur een boost kan geven en je kan helpen je in een mum van tijd beter te voelen. Wanneer de meeste mensen bijvoorbeeld een caloriearm dieet gaan volgen, voelen ze zich laag en prikkelbaar. Het consumeren van PrimeShred op zo’n moment zou je moeten helpen om je gelukkiger te voelen.

Pluspunten

 • Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
 • Het stelt mannen in staat om gewicht te verliezen zonder spiermassa te verliezen
 • Het bevat alleen veganistisch ingrediënten
 • Het stimuleert de hormoonproductie om vet te verbranden
 • Het is een veilig en betrouwbaar merk

Nadelen

 • Het is niet zo populair als de andere merken hierboven
 • Het werkt niet zo snel als sommige premium supplementen voor gewichtsverlies

=> Klik hier om de officiële website van “Primeshred” te bezoeken

#7. Phen24 – Natuurlijk afvallen

Phen24

Phen24 is het meest innovatieve merk in deze lijst, ook al hebben we het onderaan vermeld. Dit merk maakt supplementen voor iedereen die wil afvallen, ongeacht geslacht. Daarom is het een inclusief merk dat een krachtige formule produceert.

Phen24 is zo genoemd omdat het de hele dag 24u werkt om je te helpen vet te verbranden. Daarom is het op deze manier effectiever dan de meeste andere afslankpillen die we online tegenkwamen. Bovendien zijn de ingrediënten in Phen24 van de hoogste kwaliteit en verkregen uit betrouwbare bronnen.

Onder deze ingrediënten vind je essentiële mineralen zoals mangaan en zink. Deze formule bevat ook cafeïne om je te helpen de hele dag alert en gefocust te blijven. We waardeerden vooral de aanwezigheid van zink in deze formule, omdat het niet aanwezig is in veel andere afslankpillen.

Zink verhoogt je stofwisseling en helpt je af te vallen als een langzame stofwisseling je ervan weerhoudt je fitnessdoelen te bereiken. Wat betreft mangaan, dit ingrediënt helpt je lichaam bij het maken van bindweefsels. Dit helpt de gezondheid van je hersenen, nieren en botten te verbeteren.

Phen24 helpt je ook om je onbedwingbare trek onder controle te houden, en voorkomt dat je ongezonde snacks eet. Op deze manier helpt het je om je aan je fitnessdoelen te houden.

Hoogtepunten

Vetverbranding de klok rond: Phen24 staat bekend om zijn innovatieve en praktische benadering van vetverbranding. De ingrediënten die in deze pillen aanwezig zijn, stellen hen in staat om het vermogen van je lichaam om overdag en ‘s nachts vet te verbranden te vergroten. Deze pillen verminderen je calorie-inname en laten je lichaam vet verbranden om aan je energiebehoeften te voldoen.

Veilige ingrediënten: we hebben de ingrediëntenlijst op de website bekeken en hebben alleen veilige en krachtige natuurlijke ingrediënten gevonden. De experts die met het merk werken hebben de ingrediënten in perfecte hoeveelheden gedoseerd om ervoor te zorgen dat je profiteert van voordelen zonder enige bijwerkingen.

Pluspunten

 • Het bevat essentiële mineralen zoals zink en mangaan
 • Het werkt de klok rond om je lichaam te helpen vet te verbranden
 • Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Het bevat cafeïne dat je een energieboost geeft
 • Het bevat eetlust-remmende ingrediënten die je onbedwingbare trek verminderen

Nadelen

 • Het heeft niet zoveel beoordelingen online als andere hierboven genoemde merken.

=> Klik hier om de officiële website van “Phen24” te bezoeken

Hoe we deze lijst met beste supplementen voor gewichtsverlies hebben gemaakt:

Toen we deze lijst maakten wilden we niet de eerste merken noteren die we online tegenkwamen bij het zoeken naar de beste fatburners. Dat zou de makkelijke uitweg zijn geweest, maar het zou resulteren in een lijstje met merken die niet per se de beste zijn.

In plaats daarvan hebben we onze kennis toegepast en aanvullend onderzoek gedaan om de beste merken in de fitness- en supplementen industrie te vinden. Dit onderzoek leidde ons naar enkele topmerken die alle functies vertoonden die we hier zochten.

Het eerste kenmerk dat we zochten in deze merken is hun toewijding aan veiligheid. Als een merk zich niet inzet voor de veiligheid van zijn gebruikers, heeft het weinig zin om in zijn producten te investeren.

Afslankpillen gebruik je dagelijks, het is dan ook logisch om te zoeken naar bedrijven die veilige formules produceren. Met veilig bedoelen we formules die hoogwaardige ingrediënten bevatten en geen bijwerkingen veroorzaken.

Onze zoektocht naar veilige merken stelde ons in staat de meest gerenommeerde merken in de branche te vinden. In de markt voor fitnesssupplementen gaan veiligheid en merkreputatie hand in hand .

Deze merken geven echt om de veiligheid van de consument en gebruiken daarom alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten. Het is onwaarschijnlijk dat deze ingrediënten ongewenste of schadelijke bijwerkingen veroorzaken bij gebruikers, daarom beschouwen we ze als veilig. Aan de andere kant zijn kunstmatige ingrediënten niet ideaal voor regelmatig gebruik, omdat ze meer dan waarschijnlijk bijwerkingen veroorzaken.

Van de merken die we in dit artikel hebben behandeld, ondergaan hun formules ook testen. Deze testen kunnen bepalen welke ingrediënten aanwezig zijn in deze formules. Daarom is een van de kenmerken van een goed merk voor afslank supplementen of het zijn producten test of niet .

Wat betreft reputatie, een andere essentiële factor die we hebben overwogen, hebben we naar online beoordelingen te kijken. Hiermee bedoelen we niet alleen dat we online naar recensies hebben gekeken. We hebben ook tijd op forums doorgebracht om te begrijpen welke reacties deze pillen krijgen van echte gebruikers.

Dit zijn echter niet de enige beoordelingen waar we hier op vertrouwden. In plaats daarvan lezen we recensies van gerenommeerde online publicaties naast recensies van klanten. De eerste bevatte meningen van enkele van de beste experts in de branche, daarom beschouwden we hun beoordelingen als betrouwbaar.

Nadat we onze beoordelingen online hadden gelezen, hebben we de voor- en nadelen van elk product dat we indrukwekkend vonden opgeschreven. Deze techniek stelde ons in staat om de effectieve afslankpillen te onderscheiden van de ineffectieve.

Dit bevredigde ons echter niet. We wilden de lijst zo veel mogelijk beperken, dus wogen we de voor- en nadelen van onze pillen op de shortlist af. Vervolgens hebben we de top vijf pillen in deze lijst opgenomen op basis van hun overvloed aan voordelen en relatief minder nadelen.

Op deze manier hebben we na weken van online onderzoek en steekproeven de top vijf afslankpillen voor je gevonden. We hopen dat je tevreden bent met onze criteria voor het kiezen van deze pillen.

Waar we naar zochten

Als je alles hebt doorgenomen wat we hierboven hebben besproken, dan zul je zien dat we de volgende aspecten van het online kiezen van voedingssupplementen in acht hebben genomen:

 • Het soort ingrediënten dat de merken in hun supplementen gebruiken en hoe veilig ze zijn
 • De procedures die worden gebruikt bij het maken van deze pillen en of deze acceptabel zijn
 • De prijs van deze afslank supplementen en of ze voor de meeste mensen betaalbaar zijn
 • De reputatie van de fabrikanten die deze pillen hebben gemaakt
 • Hoe gemakkelijk het voor gebruikers is om online toegang te krijgen tot de pillen en deze te kopen
 • Het soort reactie dat de pillen krijgen van echte klanten, online en offline
 • Het beleid van de bedrijven die betrokken zijn bij het maken en distribueren van deze fatburners

Zoals je kunt zien, hebben we in onze bovenstaande punten meer aspecten behandeld dan we eerder hebben besproken. Als we ervoor zouden kiezen om elk aspect te behandelen dat we hebben onderzocht tijdens het zoeken naar pillen zou dit artikel ellendig lang worden. Het volstaat echter te zeggen dat we alle relevante punten voldoende diepgaand hebben besproken.

In de volgende paragrafen zullen we uiteenzetten hoe je de beste pillen kunt kiezen die aan jouw behoeften voldoen en nog veel meer.

Koopgids voor pillen om af te vallen:

Hier geven we je een paar tips over hoe je de beste afslankpillen kunt kiezen om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Eigenschappen

Onze eerste aanbeveling is om afslankpillen te zoeken met andere eigenschappen dan alleen vetverbranding. Pillen die je alleen vetverbranding bieden zijn niet voldoende om je op de lange termijn te helpen op gewicht te blijven. Behalve dat het je helpt om af te vallen zou een goed supplement je energieniveau moeten verhogen en je onbedwingbare trek moeten verminderen.

Pillen die cafeïne bevatten hebben indrukwekkende energie verhogende eigenschappen waardoor ze ideaal zijn voor mensen die hard willen gaan in de sportschool. Maar zelfs als je niet op zoek bent naar zware fysieke trainingen kan cafeïne je helpen de hele dag op de been te blijven en belangrijke taken uit te voeren.

Ook moet een goed dieetsupplement je eetlust verminderen en je weghouden van junkfood. Eetlust remmende-supplementen met ingrediënten die rijk zijn aan vezels (zoals Glucomannan) zijn perfect om je onbedwingbare trek te beteugelen. Daarom kunt je deze pillen online zoeken als je worstelt met ongezonde trek.

Merkbeleid

Het lijkt misschien niet erg belangrijk, maar de verzending, retourzendingen, terugbetalingen en andere beleidsregels die een merk je biedt zijn van belang. Dit beleid is van belang omdat je waarschijnlijk meer dan eens van het merk zult kopen (als het supplement voor je werkte en je resultaten opleverde). Lees daarom meer over verzendtijden, kosten en ander dergelijk beleid.

Wanneer je online fitness- en voedingsmerken van goede kwaliteit tegenkomt (zoals de merken die we hierboven hebben gekozen) zul je zien dat ze je geld-terug-garanties bieden. Deze garanties zijn een geweldige functie omdat ze je in staat stellen om afslankpillen te gebruiken zonder bang te zijn om geld te verliezen als je er niet blij mee bent.

Zorg er daarom voor dat je nagaat of een merk dergelijke garanties op zijn producten biedt.

Veelgestelde vragen over hulpmiddelen voor gewichtsverlies:

V – Duurt het lang voordat ik resultaat zie?

Nee, als je pillen van een goed merk koopt, duurt het in de meeste gevallen niet langer dan een paar weken voordat je resultaten ziet. Let wel, deze resultaten zullen niet al te extreem zijn, maar ze zullen wel merkbaar zijn. Houd er echter rekening mee dat sommige supplementen langer duren dan andere om te werken.

Dit betekent echter niet dat deze pillen niet effectief zijn of dat je er niet in moet investeren.

V – Wat zijn de doseringen voor pillen voor gewichtsverlies?

Er is geen specifieke dosering vereiste voor afslankpillen. De dosering verschilt van merk tot merk, dus je kunt de officiële website van een merk raadplegen voor meer informatie hierover. Houd er echter rekening mee dat de vereiste dosering een van de factoren is die bepalen of je een supplement handig in gebruik vindt.

Bij de meeste merken moet je één pil per dag consumeren, maar bij andere moet je mogelijk twee of meer pillen consumeren. Daarom kunt je, afhankelijk van jouw voorkeuren en gemak, afslankpillen kiezen die het beste bij je passen.

Concluderend – Beste afslankpillen die echt werken voor snel gewichtsverlies:

Ten slotte hebben we alle tips besproken die nodig zijn om de beste supplementen voor gewichtsverlies te kiezen . Hopelijk zullen onze tips en beoordelingen je helpen een lonende reis naar gewichtsverlies te hebben die gezond en bevredigend is.

Ons laatste advies is om je budget in gedachten te houden bij het kopen van deze pillen, aangezien sommige aan de duurdere kant zijn.

Leave a Reply